Babanıza karşı olan duygularınız...dertleşelim mi

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
42
Binlerce evlat baba var....lütfen beni aydınlatın...babaniza hissiyatınız nedir...mesela devamlı görmeyince özlüyor musunuz...sarılınca gözünüzden yaş geliyor mu ya da içiniz huzurla sevinçle doluyor mu...güven mi hissediyorsunuz? Evet aile kurup çoluk çocuğa karışınca illa ki koca evlat derken uzaklaşılır ama o daimi BABA PROFILI BABAYA OLAN HER NE HISSEDIYORSANIZ O his bitiyor mu???? Bitmiyor mu????
Benim bir hissim yok sanırım babama ....küçük yaşta annemi kaybettim 2.annem iyiydi sağolsun ama asıl yanımda olmasi gereken babam hic bir dönemimde manen yanımda olmadi
Uzatmayım da bana anlatın babanıza karşı olan duygunuz nedir

Son düzenleme:
Ben babama çok düşkündüm hala da öyleyim ama babam abime daha çok düşkün ve bunu aşırı belli ediyor. Bu benim canımı çok yakıyor

Bende senin gibiyim babamla aramda ki tek bağ annemiş annem vefat ettikten sonra hepten koptuk annem yaşarkende herşeyimizle annem ilgilenirdi zaten hep özenirim böyle sağlam dağğ gibi evlatlarının arkasında olan babalara olmayınca olmuyor işte ve insan garip bir şekilde herşeye alışıyor hayat böyle çünkü...

En kiymetlim
Ayagi kirildi kimseciklere bırakmadim 2 aydir benimle kaliyorlar.keske hep benimle yasasalar evlerine gitmeseler.babalarin krali Allah acısını göstermesin.
Ne güzel yaaa
....peki babanız nasil bi babaydı da araniz böyle oldu? Hani benimkinin aynısı mi acaba ben mi abartıyorum onu anlamaya calisiyorum ??

Babami cok ama cok severim. Ama ne yazik ki bunu belli edemiyorum. Çünkü o da etmiyor. Her seyimizi yapar eder destek olur ama muhabbet edemiyoruz, ice donuktur çünkü. Bizi de kendine karsi oyle alistirdi. Cok isterdim babamla arkadas gibi sohbet etmeyi ama hayatta olup da boyle uzaktan uzaktan sevmek cok acı..

Babam diyince bile burnum sızlar babam benim canım çok ama çok seviyorum

kıymetlim arkadasim kankim sırdaşım herşeyim

Benle arkadaş gibi olan her zaman destek olan benim için herşeyi yapan
Ona seni çok seviyorum babam diye sarılınca ağlayan canım babam çok duygusal

anlatmakla biteremem babama olan sevgimi hislerimi rabbim başımız dan eksik etmesin

Çocuklarıyla muhabbet edebilen onların dertlerini dinleyen güzel vakit geçirebilen..çocuğun babasının yanında huzurlu sakin olabildiği dağ gibi arkasında olan babalara hastayım ben de evet

Merhamet hisediyorum....
Babam maşallah daği gibi bir adam ,sert görünür ama öyle bir kalbi varki sineği bile öldürmez.
Babam bizi uzaktan sevdi ,sevgi nasil gösterilir bilmezdi .Oda annesinden babasindan hiç sevgi görmemişti.
Hayattinin 55 yilini ağir işlerde gecirdi,
Bizi aç ve acikta birakmamak için.
Allah razi olsun.
Bende şimdi onu uzaktan seviyorum..

Babam diyince bile burnum sızlar babam benim canım çok ama çok seviyorum kıymetlim arkadasim kankim sırdaşım herşeyim anlatmakla biteremem babama olan sevgimi rabbim başımız dan eksik etmesin

Ne mutlu size....ben de böyle babasıyla siz gibi ilişkisi olanlara imrenerek kıskanarak geçirdim ömrümü 36 yaşında hala da öyleyim işte ☹

Peki aranızdaki muhabbet ilişki nasil???
Bunu size hissettiren ne? Merak ediyorum bir kiz çocuğunun babasını böyle görmesini sağlayan bir babaya ne mutlu...nasıldı babaniz
babam mesafelu bir adamdir. tam bir iskoliktir ayrica. genc kizken de cok baskiciydi ama bisey isteyim kendince elinden geleni yapar. agzindan birtane bile kufir duymamisimdir. herkese yardim eder. ben sarikirim mesela o bana sarilmaz ama dag gibi de arkamda olacagini bilirim. kendi oz annemle aram bozuk 2 3 aydir gorusmuyoruz telefon dahil. annem babami bana karsi surekli kiskirtsa da o beni tanir ve benim yanimdadir. tam bir sebebi yok ama babam iste. uzaktadir ama gunde 2 defa konusuruz.

Amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…