Babanıza karşı olan duygularınız...dertleşelim mi

Dışarıya melek gibi ama dimi

Babamı seviyorum,
Kızdıgım, kırıldıgım zamanlar olmuyormu
tabiki oluyor
Ama Varlıgı yeter...
Allah başımızdan eksik etmesin

lu ola

Onun yuzunden asla mutlu olamıyorum. Ölse bi damla gözyaşı dökmem

Çok kızsam da bazı kararlarına ve düşüncelerine olduğu gibi kabul ettim. Geç oldu birbirimizle inatlaşmayı bırakıp anlayış göstermemiz, benzediğimizden olsa gerek.
Var olduğunu biliyo olmak bile güzel yine nazlanıp iki zırlayıp her dediğimi yaptırırım şu yaşımda. ALLAH yokluğunu göstermesin kimsenin anasının babasının kardeşinin acısını yaşatmasın.
Vefat etmiş olan arkadaşlarımın başı sağolsun Allah rahmet eğlesin.

Yedirip içirdiği için minnet duyduğum,
Anneme yaptıkları için asla affetmeyeceğim,
Berbat bi çocukluk yaşadığı için acıdığım,
Sadakatsiz, yalancı, şuursuz, dengesiz biri olduğu için nefret ettiğim,
Sırf babam olduğu için de biraz sevdiğim adam.
Ölse üzülürüm.
O kadar.

Çınar ağacım... Ama kişilerin yaşadıkları, hayatı ne biliyim herkesin farklı. Böyle sorup kendinizi üzmeseniz keşke

Seneler oldu babamı kaybedeli.. Oturna odamda büyük bir resmi var, ama hala bakmaya kıyamıyorum gözlerim doluyor hep. Sanırım en büyük açım bu oldu şimdiye kadar. Annem kızsa kaçarken babama sığınırdım hep. Kendi ailemi kurana kadar hep bir kanadım kırık hissederdim. İşin en kötü tarafı ne biliyormusunuz? Sesini unuttum. Kimsedede sesi olduğu bi kayıt yok

babam, baba kelimesi icinde okadar dolu dolu bir manaa tasiyor ki (benim icin). evlatlarini ovmeyi pek sevmez, birine gecen gun benim yanimda ‘baba evladina bag bagislarmis ta evlat bir salkim uzumu esirgermis, ama Elhamdulillah benim evlatlarima elime telefonu alip bisey sormak icin arasam hepsi siraya girer hangimiz kosalim diye’ dedi, dedi beni kalbimin en orta yerinden vurdu. aynen oyledir cunku asil herrrrrseyimize kosan, kosulsuz sartsiz destegimiz, her konuda ‘gorevim’ diye yaptiklari, herseyiyle mukemmel. coook tartisiriz ufak tefek denilecek mevzuularda, sinirlerimi tavana cikarir bende onunkini, catir catir tartisiriz ama sonunda onu ‘buyukbabama soyliicem sen iyice kasiniyosun bi guzel dovsun seni!’ tehditleriyle hep guldururum, baglariz tatliya. ne fikrime uyar, nede fikrimi sormadan buyuk kararlar verir sagolsun ahah..Allah saglik ve sihhatle basimizdan eksik etmesin analarimizi ve babalarimizi.

Babadan yana dertli olanlarin insallah esleri cocuklarina guzel babalik yaparlar.
Babalari rahmetli olmus olanlarinda mekani cennet olsun insallah.

En azından güzel hatırlıyorsunuz.
Güzellikler bırakmış..
Bizimki yaşıyor da ne oluyor yüzünü hatırlamıyorum desem?
Sesi zaten hiç hatırlamam ..
Allah rahmet etsin.

Şöyle söyleleyim, arada sırada babam ölünce naparım diye hayal edip sabaha kadar ağladığım oluyor bu yaşımda.

Annemden çok babam büyüttü beni, nasıl anlatırım bilmiyorum ama babam çok ayrı. Yokluğunun düşüncesiyle bile gözlerim doluyor. Hatta şu an doldu.

Ben yardımcı olamıcam. Babam ben 2 yaşındayken vefat etmiş. Anlamak bilmek çok isterdim ama yüzünü bile hiç görmedim. Baba hiç demedim hayatımda. Herkes bir şeylerle sınanıyor . Allah kendi çocuklarımıza hayırlı anne olmayı ve hayırlı baba bulabilmeyi nasip etsin.

Evlendikten sonra çok değişti benim hislerim. Kocaman bir dağ olduğunu farkettim meğer çok seviyormuşumda sevmediğimi düşünüyormuşum. Babamın yanında hissettiğim güveni başka kimse vermiyor mesela. Onunlayken başıma hiç bişey gelmeyecek gibi geliyor. Ve evet sarılıncada zor tutuyorum kendimi birde başka şehirlerdeyiz onunda etkisi vardır muhakak. Önceden eleştirdiğim her yönünü şimdi takdir ediyorum. Değişik bişey ya bunları kendime itiraf etmek bile zor geldi ilk başta

ne tezattir ki bende annemin dolduruslari yüzünden babamla görüşemüyorum annem babama fit verince babamda onca yıllık karımın sözünden gecemem diyor ve sonuç olarak 7 aydır ne görüyor nede sesini duyuyorum bende nötr lesmeye başladım

annesi olmayanin babasi da olmazmis sozu aslinda cok dogru, benzer seyleri yasamis biri olarak diyorum ki, babani affet, onun sartlari buyudugu ortam ailesi, onun boyle olmasina sebeptir, kabullen ve sev, daha mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…