- 21 Ekim 2018
- 2
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Dışarıya melek gibi ama dimiSanırım babanizin huyu içe dönüklük benimki aşırı dışa dönük herkesle müthiş muhabbetli ama kendi ailesi ile benimle ve annemle de ne bir düzgün muhabbet ne baska bisi yok...yok yok...devamlı bizi eleştiririr hic ama hic birseyimizi beğenmez aslaaaa beğenmez...herrrr konuşmamız bağırış çağırış
lu olaBinlerce evlat baba var....lütfen beni aydınlatın...babaniza hissiyatınız nedir...mesela devamlı görmeyince özlüyor musunuz...sarılınca gözünüzden yaş geliyor mu ya da içiniz huzurla sevinçle doluyor mu...güven mi hissediyorsunuz? Evet aile kurup çoluk çocuğa karışınca illa ki koca evlat derken uzaklaşılır ama o daimi BABA PROFILI BABAYA OLAN HER NE HISSEDIYORSANIZ O his bitiyor mu???? Bitmiyor mu????
Benim bir hissim yok sanırım babama ....küçük yaşta annemi kaybettim 2.annem iyiydi sağolsun ama asıl yanımda olmasi gereken babam hic bir dönemimde manen yanımda olmadi
Uzatmayım da bana anlatın babanıza karşı olan duygunuz nedir
Onun yuzunden asla mutlu olamıyorum. Ölse bi damla gözyaşı dökmemBinlerce evlat baba var....lütfen beni aydınlatın...babaniza hissiyatınız nedir...mesela devamlı görmeyince özlüyor musunuz...sarılınca gözünüzden yaş geliyor mu ya da içiniz huzurla sevinçle doluyor mu...güven mi hissediyorsunuz? Evet aile kurup çoluk çocuğa karışınca illa ki koca evlat derken uzaklaşılır ama o daimi BABA PROFILI BABAYA OLAN HER NE HISSEDIYORSANIZ O his bitiyor mu???? Bitmiyor mu????
Benim bir hissim yok sanırım babama ....küçük yaşta annemi kaybettim 2.annem iyiydi sağolsun ama asıl yanımda olmasi gereken babam hic bir dönemimde manen yanımda olmadi
En azından güzel hatırlıyorsunuz.Seneler oldu babamı kaybedeli.. Oturna odamda büyük bir resmi var, ama hala bakmaya kıyamıyorum gözlerim doluyor hep. Sanırım en büyük açım bu oldu şimdiye kadar. Annem kızsa kaçarken babama sığınırdım hep. Kendi ailemi kurana kadar hep bir kanadım kırık hissederdim. İşin en kötü tarafı ne biliyormusunuz? Sesini unuttum. Kimsedede sesi olduğu bi kayıt yok
En azından güzel hatırlıyorsunuz.
Güzellikler bırakmış..
Bizimki yaşıyor da ne oluyor yüzünü hatırlamıyorum desem?
Sesi zaten hiç hatırlamam ..
Allah rahmet etsin.
Evlendikten sonra çok değişti benim hislerim. Kocaman bir dağ olduğunu farkettim meğer çok seviyormuşumda sevmediğimi düşünüyormuşum. Babamın yanında hissettiğim güveni başka kimse vermiyor mesela. Onunlayken başıma hiç bişey gelmeyecek gibi geliyor. Ve evet sarılıncada zor tutuyorum kendimi birde başka şehirlerdeyiz onunda etkisi vardır muhakak. Önceden eleştirdiğim her yönünü şimdi takdir ediyorum. Değişik bişey ya bunları kendime itiraf etmek bile zor geldi ilk baştaBinlerce evlat baba var....lütfen beni aydınlatın...babaniza hissiyatınız nedir...mesela devamlı görmeyince özlüyor musunuz...sarılınca gözünüzden yaş geliyor mu ya da içiniz huzurla sevinçle doluyor mu...güven mi hissediyorsunuz? Evet aile kurup çoluk çocuğa karışınca illa ki koca evlat derken uzaklaşılır ama o daimi BABA PROFILI BABAYA OLAN HER NE HISSEDIYORSANIZ O his bitiyor mu???? Bitmiyor mu????
ne tezattir ki bende annemin dolduruslari yüzünden babamla görüşemüyorum annem babama fit verince babamda onca yıllık karımın sözünden gecemem diyor ve sonuç olarak 7 aydır ne görüyor nede sesini duyuyorum bende nötr lesmeye başladımBende senin gibiyim babamla aramda ki tek bağ annemiş annem vefat ettikten sonra hepten koptuk annem yaşarkende herşeyimizle annem ilgilenirdi zaten hep özenirim böyle sağlam dağğ gibi evlatlarının arkasında olan babalara olmayınca olmuyor işte ve insan garip bir şekilde herşeye alışıyor hayat böyle çünkü...
annesi olmayanin babasi da olmazmis sozu aslinda cok dogru, benzer seyleri yasamis biri olarak diyorum ki, babani affet, onun sartlari buyudugu ortam ailesi, onun boyle olmasina sebeptir, kabullen ve sev, daha mutlu olursun.Binlerce evlat baba var....lütfen beni aydınlatın...babaniza hissiyatınız nedir...mesela devamlı görmeyince özlüyor musunuz...sarılınca gözünüzden yaş geliyor mu ya da içiniz huzurla sevinçle doluyor mu...güven mi hissediyorsunuz? Evet aile kurup çoluk çocuğa karışınca illa ki koca evlat derken uzaklaşılır ama o daimi BABA PROFILI BABAYA OLAN HER NE HISSEDIYORSANIZ O his bitiyor mu???? Bitmiyor mu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?