Babanıza karşı olan duygularınız...dertleşelim mi

Ah beni anlattiniz .. Icim bir kotu oldu :) Uzaktan sevmek cok acı verici

Yıllarca gormesem hiç ozlemem ama başına bişey gelse kahrolurum. Ne kadar sitem etsem de , bende babamin kızıyim, o bana nasıl içten yaklasamiyorsa bende ona yaklasamiyorum.. Hiç bi zaman baba kız olamayacagiz artık . Evlenince babam daha agir geldi ,Eşimden tek istegim ne olursa olsun çocuğumuz ile aran hep iyi olsun Bi kız çocuğun babasından başka bişeye ihtiyacı yok bence..

Gizli bir bag oluşmuş ama demek ki siz sevgisinden emin büyümüşsünüz bir şekilde ....sevgisini göstermese bile...ben ne gizli ne açık göremedim yani bir türlü sevgi falan kendisine sorsan ama Ooof

Cokk benziyoruz ...demin eşime onu dedim...ömrüm boyu görmesem ozlemem gidelim babama demem ..bir gün diyorum ölürsem kızımızla aranı hep iyi tut noluraun diyorum eşime de

Ne güzel yaaa
....peki babanız nasil bi babaydı da araniz böyle oldu? Hani benimkinin aynısı mi acaba ben mi abartıyorum onu anlamaya calisiyorum ??
Gozumun icine bakardi hep ilk evlendigimde uzulup aglamaktan helak olmustu
Bosanip geldim kizima ayni sekilde bakti.hic kucagindn indirmedi beni
Hep dizinde yatirdi ki hala ayni.
Ilk regl oldugumda her gece aglardim annemle nobetlese belimi ovardi mesela.
Yorulmayayim diye 1 bardak su istemedi.
Elindekinin ustunde en iyi imkanlari sundu bana.
Yeniden evlendim dimdik durdu arkamda yasli kralim esime bir defa sesini yukseltirsen alirim kizimi torunumu demesini gormeliydiniz.
Her akşam meyvemi sutu mu getirdi.
Simdi bende kaliyor her aksam sut iciriyor balli sütun hazir diye.
34 yasindayim masada az yesem neyin var moralin mi bozuk diye sorguya cekiyor.
Genclikte cok hata yaptim bir gun kizmadi dinledi anlatti yanindayim dedi.
Bebekken ben bezlerimi yikar kaynatirmis mesela : ))
Anlatilmaz ki.Allah ondan binlerce defa razi olsun
Canimin en ici benim.

Hayatım boyunca onun yüzünden çok sıkıntı çektim. Ama empat bir karakter olduğumdan hep böyle olsun istemezdi diye düşündüm. Ona karşı hislerim sanırım bu yüzden çok pozitif. Bir gün onu kaybetme korkusuyla döktüğüm gözyaşlarıyla bir akvaryum dolar. Onu çok seviyorum.

Sanırım babanizin huyu içe dönüklük benimki aşırı dışa dönük herkesle müthiş muhabbetli ama kendi ailesi ile benimle ve annemle de ne bir düzgün muhabbet ne baska bisi yok...yok yok...devamlı bizi eleştiririr hic ama hic birseyimizi beğenmez aslaaaa beğenmez...herrrr konuşmamız bağırış çağırış

hep özendim baba kız ilişkilerine, imrendim.
ama olmadı, olduramadım
sebebi ben değilim.
seviyor muyum, evet seviyorum
bazen kaybettiğimi düşünüp üzülüyorum
Allah yokluğunu göstermesin.
görmeyince özlüyor muyum, annemi özlediğim gibi değil. özlenmek denirse evet.
ne diyeyim ki bilmiyorum ne olursa olsun baba sonuçta. kırsa da üzse de.

Peki aranızdaki muhabbet ilişki nasil???
Bunu size hissettiren ne? Merak ediyorum bir kiz çocuğunun babasını böyle görmesini sağlayan bir babaya ne mutlu...nasıldı babaniz
Beni herzaman ilk göz ağrım en kıymetlim diye sever, 41 yaşındayım evliyim 2 çocuğum var ve hala beni böyle sever. Biricik yavrum diye başlayan seni canından çok seven baban diye biten Mesajlar yazar her Cuma günü. Herzaman benimle her konuda dürüstce konuşur ve benim görüşlerime saygı duyar biriciğim. Maddi ve manevi herzaman bir dağ gibi arkamızda duran bir baba dede ve kp ❤ Hiç unutamadığım çocukluk anımsa babamın ayaklarımın altında mektup yazıșı Baba seni çok seviyor unutma yazardı... Bu arada biz üç kardeşiz ve herbirimizi özel hissettirdi.

Benim babam bir öyle bir böyle bazen nefret ediyorum,bazen seviyorum.Hasta bide bu aralar ama umrunda değil,açıkçası anne babamızı seçme hakkımız olsaydı.Allah yoklugunu gostermesin,Allahim şifa versin ama yine aynı babayı secermiydim bilmiyorum.

Babanın çocuğuna karşı olan tutumu çok önemli. Benim her zaman iyi bir bağım olmadı babamla, bana ilgisini göstermezdi evde ki sorunlar yüzünden. Ne zaman ki kendimi bilmeye başladım, o benim sohbet edebileceğim bir adam oldu. Her şeyimi söyleyebileceğim her daim arkamda duran güvenli bir dağ. Babaannem elden ayaktan, hasta yatağına düşünce annesini çocuk gibi sever oldu. Galiba onunla alakalı o zamandan beri çocukluğumda hissettirmediği sevgiyi şu yaşımda hissettirir. Gelir sarılır, öper. Baba diyince akan sular duruyor. Kaç yaşıma gelirsem geleyim onun küçük kızı olarak kalırım herhalde

annemide cok seviyorum ama nedense babami kaybetmekten cok korkuyorum cok seviyorum babami

Babam soyledir boyledir demiycem.
Babam benim onu nekadar çok sevdiğimi hisseden her zaman yaninda olacagimi bilen bir baba.
Babanizi karsilik bulamasaniz bile sevin.sizi inkar etmedigi surece..

Ben yazarken aglayabilirim.babama sevgimi kelimelere dokebilir miyim bilmiyorum.o canim herseyim.benim sevgim biraz abarti aslinda ona duskunlugumu herkes bilir.allah onu basimizdan eksik etmesin

Tam babamla aramdaki duyguyu anlatmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…