- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Bencede özellikle de annedir hatta cocuklarla iletisim konusunda ,cocuk ile baba konusunda yapıcı davranmasi gereken,birlestirici olmasi gerekenIste aileyi aile yapan anne baba değil midir mesela çocuklarına yaklaşımı ile falan
Evet canim hic evlenmemis evlenmek istememiş galiba bir de ona birisi demiski seninle evlencem evlencem gitmis baskasiyla evlenmis. Yina baska biri evlencem demis oda başkasıyla evlenmis ben 2 kisiyide karilarinida taniyorum boyle dedikodular duymustum62 yaşımda bekar mı bende öyle olurum herhalde
Canim evet bu cok yanlış bir davranis aslinda cocukta ozguven problemine ya da ofke problemine sebep olabilir ilerleyen senelerde yalan mi bende erken evlendim 25te suanda 26 yasinsayim. Kurtulduk oh diosun sonra el kapisi cikiyor karşına. El kapısı dert kapısı derlermis bu defa onlara birsey belli etmemeye calisiyorsun bende öyle olmustu sahsen oda zor oluyor ya benim ailemde patavatsizlikta var aha diyorum bise dicekler simdi kaynananin yada kocamin önünde falanYa biz kendi aile içimizde de öyleyiz hep öyleydik...her hareket dalga geçme sebebi her hareket eleştirme sebebi ....doğrudurlar birsey konuşmak.anlasmak muhabbet yok...ağzını actigin anda bir kotuleme sen zaten beceremezsin sen ne anlarsın demeler Ooof böyle geçti caaaanım çocukluğum gençliğim allahtan erken evlendim.26sinda da ... ya aile kurtunulmasi gereken bir müessese oluyor bir süre sonra böyle olunca maalesef
Sormayın yaa ...ciddi anlamda hayatım her dakka eleştiri yaptığım hic bisi beğenmeme davranışları ile gecti ....bir de evet başkasının yanında heryerdeCanim evet bu cok yanlış bir davranis aslinda cocukta ozguven problemine ya da ofke problemine sebep olabilir ilerleyen senelerde yalan mi bende erken evlendim 25te suanda 26 yasinsayim. Kurtulduk oh diosun sonra el kapisi cikiyor karşına. El kapısı dert kapısı derlermis bu defa onlara birsey belli etmemeye calisiyorsun bende öyle olmustu sahsen oda zor oluyor ya benim ailemde patavatsizlikta var aha diyorum bise dicekler simdi kaynananin yada kocamin önünde falan
Hiçbirşeye degil de biz de olamaz miydik o baba kızlar gibi diyip kendine konduramıyorsun ...bir de sağa sola öyle anlayışlı görünür ki baska çocuklara falan da eskiden sanki derdim onlar onun çocukları ben elYarama dokundun.. benimde anne babam ayri ben anneme daha düskünumdur. Babamla mesafeliyiz. Babam genelde hep beni para yonunden kullanir ne maddi ne manevi hic bi destegini gormedim.. hatta bana keske 2 kizim olacagina 1 oglum olsaydi dedigi gunden beri ona hic bi sekilde yakinlik hissedemiyorum.. bi baba bunu nasil der ki ustelik hic bi yaramazligimiz ahlaksizligimiz olmamistir. ama bunca olan seye ragmen ona icimde kizginliklarim kirginliklarimda olsa hep icimde ukte.. babasiyla iyi olanlari kiskanirim biz neden oyle degiliz diye. Dedigim gibi ben anneme daha cok duskunum cunku bekledigim ilgiyi bitek o gosterir bana.. ama insan genede bunca olan seye ragmende babasini özlüyor.. allah genede yokluklarini gostermesin..
Inanın onu da düşündüm ok ilk zamanlar olabilir ama şiddetle artan bu durum artık seçim kendi seçimi bence ...e ben 10yasinda annesini kaybetmiş bir çocuk olarak onun kanatlarına daha çok ihtiyacım yokmuydu büyük olan o ....ya var ya şöyle bisi var erkekler 2.hanimi alınca kusura bakmasınlar da acı bi yere kadar sonra laylaylomBelki esini kaybetti ve o aciyla ve cocuguyla tek kalmakla basa cikamadi babaniz.
Zaten 2.annede o da yok umurunda değildi bizim babamla nasil olduğumuz....destek de yoktu sonradan başbaşa kalınca aynı şeyler başına gelince bana dertlenmeye başladı ama bana yaparken gıkını çıkarmazdı hatta körüklerdiBencede özellikle de annedir hatta cocuklarla iletisim konusunda ,cocuk ile baba konusunda yapıcı davranmasi gereken,birlestirici olmasi gereken
Kalbimin orta yerindeki kocaman bir yaradır benim için sadece
Evet canim hic evlenmemis evlenmek istememiş galiba bir de ona birisi demiski seninle evlencem evlencem gitmis baskasiyla evlenmis. Yina baska biri evlencem demis oda başkasıyla evlenmis ben 2 kisiyide karilarinida taniyorum boyle dedikodular duymustum
Yazik bir yandan icinde ne firtinalar var bilmem cirkinde degildi zayif falan fizigi genc kiz gibi annesiyle yasiyordu anne de öldü tek kaldi
babam 20 yaşına kadar yanımdaydı annemle ayrılınca benden ufak kendinden 36 yaş ufak biriyle evlendi birde çocuk yaptı. 6-7 sene görüşmedim düğünümde görüşmeye başladım. şimdide senede 2 kere o isterse arar görüşürüz. babamı severdim ama o artık bana bir yabancı malesef.. yinede baba ne deseler özlemdir derim..Binlerce evlat baba var....lütfen beni aydınlatın...babaniza hissiyatınız nedir...mesela devamlı görmeyince özlüyor musunuz...sarılınca gözünüzden yaş geliyor mu ya da içiniz huzurla sevinçle doluyor mu...güven mi hissediyorsunuz? Evet aile kurup çoluk çocuğa karışınca illa ki koca evlat derken uzaklaşılır ama o daimi BABA PROFILI BABAYA OLAN HER NE HISSEDIYORSANIZ O his bitiyor mu???? Bitmiyor mu????
Benim bir hissim yok sanırım babama ....küçük yaşta annemi kaybettim 2.annem iyiydi sağolsun ama asıl yanımda olmasi gereken babam hic bir dönemimde manen yanımda olmadi
Uzatmayım da bana anlatın babanıza karşı olan duygunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?