Babanıza karşı olan duygularınız...dertleşelim mi

Hic anlasamam.
aramizdaki tek bag annem ve kardesim.
Hadi kardesimide attim arkaya annem.
Allah korusun anneme bisi olsa gorusmem sanirim.
Yaptigi yanlislardan haksizliklardan bencilliginden fazlaca sıkıldık artik.
yokluguna cok ah vah demem.

Annrmle babam 27 senedir ayrılar... Benim babam annem... Ben babanın ne anlama geldiğini kayınpederimde tattım.. Benim öz babam sadece biyolojik olarak baba... O kadar dertliyim ki bu konuda.. O yüzden yazsam olmaz yani.. Gözler kanamasın:) Eşim, oğlum, annem, kardeşim, kayınvalidem ve kayınpederim... Biyolojik baba bu profile asla giremez...

Babam o kadar değerli ki . Nasıl anlatılır nasıl tarif edilir bilmiyorum . Kız çocukları için her zaman baba farklı bir anlam taşır. Kızdığım anlaşamadığım zamanlar olsa da ıyi ki o adamın kızıyım diyorum her zaman. Biliyorum ki başım sıkışsa yine ilk babam gelir . O göz yaşı döker ilk benim için . Arkamda duran koskocaman dağ gibi benim babam .

Sol yanım..kıymetlim..çınar agacım..sevdiğim ilk adam..benim canım BABAMMMMMM...çok özlemiştim zaten ..aglattınız beni...offf

Bence sevgi hakedilir. Benim babam sonuna kadar hakettiği için onu çok seviyorum. O asla beni kısıtlamaya çalışmaz,en saçma kararlarimda bile hiç istemese de arkamda durur...
Dünyada ne yaşarsam yaşayayim yine de bana kapısının açık olduğunu çok iyi biliyorum çünkü o bizi karşılıksız seviyor...
Sadece babam olduğu için böyle düşünmüyorum. Mesela annem 'eğer' sevgisiyle sever. Eğer onun istediği gibi biriysen seni çok sever,eğer onun sözünü dinlersen senden kiyametlisi yoktur. Ama kendi burnunun dikine gidersen, kendi hayatıni yaşamaya çalışırsan,onu endişelendirirsen bir anda baş düşmani olur hakaretler işitebilirsin.
O yüzden annemin kalbini kirmaktan genelde çekinmem ama babama aslaaa bir kelime bile geri laf vermem. Annem bana 'yapma etme gitme evlatlıktan reddederim' der, yine yapar ederim. Çünkü egosuyla konuştuğunu bilirim. Ama babam bana 'kizim yapma' desin, kesinlikle yapmamaya çalışırım. Çünkü o eğer birşeye yapma dediyse gerçekten çok yanlış bir şey sezmiştir. Yoksa durduk yere hayır demez.

Başınız sağolsun öncelikle.emin olun babanız cok daha uzulmustur annenize.bu katlanılması zor bi durum.buyudukce annenize benzemeniz.evde başka bir kadın.emin olun sizi cok seviyo.ama babalar çok gösteremez.babam beyin kanaması geçirip ölümün eşiğinden döndü. Hastalığına kadar bizimle aynı evin içinde muhattap olmazdı.değişti. ama ben çok üstüne gittim.kucağına yattım ,yanagından makas aldım,şımardım ve şımarttım açıkcası.değiştirebilirsiniz yani.ama şundan emin olun o sizi cok seviyo

Baba..
O kadar dolu olması gereken bir kelimeki bana göre..
Ama değilmiş sarılmak gözümden yaş gelir aslında azıcık sevildigime dair söz dursa kalbim ağzımdan çıkacak sanırım nadiren yapar da bunu ama.. işte kardeslerım arasında en değer gosterilmeyen hep iyilik kakılan olduğumu üstüne bununda farkında oldukları halde tuz biber oldukları için ne annem ne babam hakkını veremediler bence aldıkları o kutsal lakabın.. Ben ne kadar becerebikirim eşim ne kadar doku bir babam okur bilememem ama evliligimde yaşadığım çoğu problemi onlar yüzünden yaşadım. Ne geldiğim ne kurduğum aile huzur ne demek deyince cevabı değil.. konuyla çok alakali konuşmadım farkındayım ama derme çatma bu kadar toparlayabildim işte hosgorun

babam herşeyim. Anne yoktur bendede mesela.. Babam dağdır.Sarılınca kocaman bi nefes güçtür.Beni en iyi anlayandir.Dert ortagimdir.Sarilip agladigimdir. Babam canimin içidir.

Baba sevgisini bu hale getirecek bir şeyler yapmış olsa gerek ☹ yoksa hicbir kiz evlat böyle düşünmek istemez ben gibi siz gibi
Çok şey yaşadım burda konu bile açtım. İlk konum onunla ilgiliydi. Bu hayatta başıma bir iş gelirse en en en son arayacağım adam o. Sokakta ilk gördüğüm adamı çeviririm ama ondan yardım istemem. Rabbim asla eline düşürmesin asla muhtaç etmesin

Bazen hic konusmadim yolda gorsem tanimiyacagim adama nasil nefret ettigimi bende merak ediyorum saf nefret su katlmamis bir nefret

Yıllarca görmesem hiç özlemem
Kendisi erkek cocuk düşkünü
Şükür iki tane bi baltaya sap olamayan ogluşları var
Ama sorsan ogulları mükemmel evlat
Ben babamın gözünde hep sorunlu ewlat oldum
Ha arada tlf eder bişeye ihtiyacım olsa karsılamaya calışır ama bana samimiyetsiz geliyo artık

4 çocuğunun hepsini biricik evladı gibi sevdi canım babam bir bucuk yıl oldu bir anda hastalanıp vefat edelim hala dinmedi gözyaşlarımız..gözbebeğim derdi bize hep..ilkokul mezunu bile olmayan bir madencinin 4 öğretmen çocuğu olup yüzünü güldürdük şükür. Allahım cennetinde babamızın kucağında kavuştursun..(2. hamileliğimde bile kucağına oturmuşumdur, eşimi annemden önce babama söyledim) kokusunu bile öyle özledim ki.. canım babam Allah ebeden razı olsun

Nefret bile etmiyorum ici bos bir kelime benim icin baba kelimesi

Aslında tam olarak bu ...içim boş...her bir kurşun gibi laf herbir güç savaşı herbir çekişme içimi boşalttı ...hasta olduğunda falan da sadece bir insan hasta olduğunda ne kadar üzülürsem o kadar üzüntü geliyor
Demek ki sevgiyi saygıyı insan kendisi hak eder kim olursa olsun

Kulagima seni cok seviyorumm canim kızım demek miiiiiii....ünv.de okurken ozledim dese de telefon konuşmalarimizda eve gittiğimde ilk andan itibaren moral bozmayla başladığı için kaybolurdu o laf

BABAM,benim her sıkıntı da, sığındım sığınağımdır. BABAM, Bir Dağ gibi,sırtımı dayadığım Dayanağımdır. BABAM ,benim vazgeçilmezimdir.Tüm dünya bana sırtını dönse de,ASLA bana sırt dönmeyecek tek kişidir BABAMAŞK benim için 2 hecedir. Oda tabiki BABA'Dır!...
BABAMI Anlatmaya, ne kelimeler yetmez.RABBİM BABAM'A ve tüm Babalara hayırlı uzun ömür versin.Bir ÇINAR ağacı gibi,onun gölgesi yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…