- 1 Mart 2010
- 45.263
- 115.544
- 1.123
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Başınız sağolsun öncelikle.emin olun babanız cok daha uzulmustur annenize.bu katlanılması zor bi durum.buyudukce annenize benzemeniz.evde başka bir kadın.emin olun sizi cok seviyo.ama babalar çok gösteremez.babam beyin kanaması geçirip ölümün eşiğinden döndü. Hastalığına kadar bizimle aynı evin içinde muhattap olmazdı.değişti. ama ben çok üstüne gittim.kucağına yattım ,yanagından makas aldım,şımardım ve şımarttım açıkcası.değiştirebilirsiniz yani.ama şundan emin olun o sizi cok seviyoBinlerce evlat baba var....lütfen beni aydınlatın...babaniza hissiyatınız nedir...mesela devamlı görmeyince özlüyor musunuz...sarılınca gözünüzden yaş geliyor mu ya da içiniz huzurla sevinçle doluyor mu...güven mi hissediyorsunuz? Evet aile kurup çoluk çocuğa karışınca illa ki koca evlat derken uzaklaşılır ama o daimi BABA PROFILI BABAYA OLAN HER NE HISSEDIYORSANIZ O his bitiyor mu???? Bitmiyor mu????
Benim bir hissim yok sanırım babama ....küçük yaşta annemi kaybettim 2.annem iyiydi sağolsun ama asıl yanımda olmasi gereken babam hic bir dönemimde manen yanımda olmadi
Uzatmayım da bana anlatın babanıza karşı olan duygunuz nedir
Çok şey yaşadım burda konu bile açtım. İlk konum onunla ilgiliydi. Bu hayatta başıma bir iş gelirse en en en son arayacağım adam o. Sokakta ilk gördüğüm adamı çeviririm ama ondan yardım istemem. Rabbim asla eline düşürmesin asla muhtaç etmesinBaba sevgisini bu hale getirecek bir şeyler yapmış olsa gerek ☹ yoksa hicbir kiz evlat böyle düşünmek istemez ben gibi siz gibi
Bazen hic konusmadim yolda gorsem tanimiyacagim adama nasil nefret ettigimi bende merak ediyorum saf nefret su katlmamis bir nefretBinlerce evlat baba var....lütfen beni aydınlatın...babaniza hissiyatınız nedir...mesela devamlı görmeyince özlüyor musunuz...sarılınca gözünüzden yaş geliyor mu ya da içiniz huzurla sevinçle doluyor mu...güven mi hissediyorsunuz? Evet aile kurup çoluk çocuğa karışınca illa ki koca evlat derken uzaklaşılır ama o daimi BABA PROFILI BABAYA OLAN HER NE HISSEDIYORSANIZ O his bitiyor mu???? Bitmiyor mu????
Benim bir hissim yok sanırım babama ....küçük yaşta annemi kaybettim 2.annem iyiydi sağolsun ama asıl yanımda olmasi gereken babam hic bir dönemimde manen yanımda olmadi
Ayni seyi defalarca soyledim bnde millette ne babalar var diyorum bide olsaydi nasil olurdu diye hep merak etmisimdirşöyle özetleyeyim tüm yaşadıklarımdan sonra keşke bu adam babam olmasaydı.
Yıllarca görmesem hiç özlememBinlerce evlat baba var....lütfen beni aydınlatın...babaniza hissiyatınız nedir...mesela devamlı görmeyince özlüyor musunuz...sarılınca gözünüzden yaş geliyor mu ya da içiniz huzurla sevinçle doluyor mu...güven mi hissediyorsunuz? Evet aile kurup çoluk çocuğa karışınca illa ki koca evlat derken uzaklaşılır ama o daimi BABA PROFILI BABAYA OLAN HER NE HISSEDIYORSANIZ O his bitiyor mu???? Bitmiyor mu????
4 çocuğunun hepsini biricik evladı gibi sevdi canım babam bir bucuk yıl oldu bir anda hastalanıp vefat edelim hala dinmedi gözyaşlarımız..gözbebeğim derdi bize hep..ilkokul mezunu bile olmayan bir madencinin 4 öğretmen çocuğu olup yüzünü güldürdük şükür. Allahım cennetinde babamızın kucağında kavuştursun..(2. hamileliğimde bile kucağına oturmuşumdur, eşimi annemden önce babama söyledim) kokusunu bile öyle özledim ki.. canım babam Allah ebeden razı olsunBinlerce evlat baba var....lütfen beni aydınlatın...babaniza hissiyatınız nedir...mesela devamlı görmeyince özlüyor musunuz...sarılınca gözünüzden yaş geliyor mu ya da içiniz huzurla sevinçle doluyor mu...güven mi hissediyorsunuz? Evet aile kurup çoluk çocuğa karışınca illa ki koca evlat derken uzaklaşılır ama o daimi BABA PROFILI BABAYA OLAN HER NE HISSEDIYORSANIZ O his bitiyor mu???? Bitmiyor mu????
☹☹Bazen hic konusmadim yolda gorsem tanimiyacagim adama nasil nefret ettigimi bende merak ediyorum saf nefret su katlmamis bir nefret
Başınız sağolsun öncelikle.emin olun babanız cok daha uzulmustur annenize.bu katlanılması zor bi durum.buyudukce annenize benzemeniz.evde başka bir kadın.emin olun sizi cok seviyo.ama babalar çok gösteremez.babam beyin kanaması geçirip ölümün eşiğinden döndü. Hastalığına kadar bizimle aynı evin içinde muhattap olmazdı.değişti. ama ben çok üstüne gittim.kucağına yattım ,yanagından makas aldım,şımardım ve şımarttım açıkcası.değiştirebilirsiniz yani.ama şundan emin olun o sizi cok seviyo[/QUOTEi
Inanin niye sağ yanağımdan aldın da soldan almadın makas sen ne biçim makas alıyorsun diye 10000tane laf söyler pişman ettirirdi
Nefret bile etmiyorum ici bos bir kelime benim icin baba kelimesi
Kulagima seni cok seviyorumm canim kızım demek miiiiiii....ünv.de okurken ozledim dese de telefon konuşmalarimizda eve gittiğimde ilk andan itibaren moral bozmayla başladığı için kaybolurdu o lafÖyle ya da böyle yaşananlardan dolayı ergenliğim babam ölsün diye dua etmekle geçti, ölsün de maddi manevi rahatlayalım.
33 yaşında, oğlum daha otuz günlükken kaybettim babamı bir kez bile yavrumu kucağına veremeden; şimdi oğlumun her ay dönümüyle es bir sızım var. Bir kere bile “baba” diyebilmek için neler vermezdim. Çok özledim, çok cok cok özledim. Çocukluğuma dair hatırladığım mutlu ne kadar ani varsa hep babamla ki annemi daha cok severim.
Kötü anıların hepsi gitti. Geriye çocukken saatin beşi geçip de eve gelmesini beklediğim, gelir gelmez kucağına atlayıp ceketinin cebinde çikolata aradığım, o zaman bana nurlu gelen ama aslında cakirkeyif sesinden dinlediğim Keloğlan masalları, şen kahkalarimiz kaldı. Kulagimda her fırsatta “seni çok seviyorum, Allahım seni hep korusun zeytin gözlüm” diyen sesi kaldı. Öldüğünde bakmadım cenazesine aklımda son hali kalmasın diye,zaten kalmayacakmış; her hatırladığım çocukluğumdan...
ben çok özlüyorum babamı, gölgesi yeter diyorlar ya, baban öldüğü gün büyüyorsun aslında diyorlar ya aynen öyle. Klişe olacak ama, kıymetini bilin...
bir kez daha “baba” diyebilmek için neler vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?