Babanıza karşı olan duygularınız...dertleşelim mi

Kulagima seni cok seviyorumm canim kızım demek miiiiiii....ünv.de okurken ozledim dese de telefon konuşmalarimizda eve gittiğimde ilk andan itibaren moral bozmayla başladığı için kaybolurdu o laf
İnan benim de öyleydi, yan yanayken ilk onbes dk iyiydik sonra başlardı hep, moral bozmakta üstüne yoktu hep sinirliydi hep hastaydı hep onun morali bozuktu, hep şöyleydi hep böyleydi... ben iyi, güzel ne hatırlıyorsam çocukluğumdan. Akşam o yattı mi çıt çıkartamazdık evde falan filan. Ama bak ne diyorum, onlar gidince kotu anıların hepsi unutuluyor, hep güzellikler kalıyor aklında. Bana da diyorlardı bunu hep olmeden önce, “hee hee” diyip geçiyordum inan. Biliyorum biz burda ne desek senin için soğumayacak şimdi “o vakit” gelene kadar.

Allah razı olsun babam çok iyidir, ben çalışyorum yorullmayım diye sokağıma taşındı hemde o kocaman evini satııp burdan küçük bi eve girerek, işe giderken ve gelirken balkonda bekler kızımı göreyim diye günde sürekli konuşuruz, annesi vefat etmiş çocukken üvey annede büyümüş, bizi çok sevgiyle büyüttü, koca çınar diyolarya o his çözemediğin bi durum olduğunda ya babam kesin yapar dediğin ses içinden geliyo öyle bişey, iki abim var onlarlada arası öyle maşallah, Allah başımızdan eksik etmesin keşke her baba sevgi dolu büyütse kızları özellikle zaten el kapısında birsürü dert tasa bizi bekliyor sağlıcakla kal ...

Tüm kararlarıma saygı duyan,
yerini çizgisini çok iyi bilen,
Annem bazen bir şeyime karışacak olurken annemi dizginleyen,
Boşanırken dağ gibi kaya gibi arkamda duran,
Oğluma sahip çıkan, okuldan alan ve sırf oğlum için işe girmeyip emekli hayatı yaşayan :)
Oğlumun her gün cebine okul harçlığı koyan (dayanamıyor kıyamıyor )
Eski kocamı gecenin kör vaktinde geldiği için bir güzel döven koca yürekli adam
Sırnaşırım, sarılır öperim, ısırırım bile :)
Bu kadarıyla ifade edemem ben babamı...

heee arada didişiyoruz tartışırız da ama asla küslük olmaz.

Allah başımızdan eksik etmesin.

Ahh canim babam. Yillar once kaybettim. akil hocamdi benim. Dertlesirdik hep. Cok ozluyorum onu. keske olsada sarilsam ona doya doya..

Ben babamı hic sevmem. Cok hatasi cok yanlışı var. Yaşlı ama hala hata üstüne hata yapıyor. Sevmeme sebebim bu değil ama hatasız kul zaten olmaz ama bana neler neler yaptı asla unutamam.
Annemi de sevmem.
Bi tek kızkardeşim var onu seviyorum ama o da malesef oldukca hain..

Ben evlendikten sonra babam,annem benim kıymetimi bildiler ama artik malesef hiçbir önemi yok. Artık onlarla yaşamıyorum yani isteselerde hayatimi mahvedemezler,cok cok arkamdan konusuyorlardir. Hani buna eminim konuştuklarına . Babam sever öyle terbiyesizlikleri
Oldukça da ikiyüzlü ve el iyisiler.El için komşu icin arkadaşları için canini verirler ama cocuklarinin da agzina ederler.

Nişanlıydım,eski oturdugumuz semtten komsular geldiler bize. Bir tanesi 62 yasinda hic evlenmemiş.
Bana diyor ki amaan ne düğünü yapcaksin . Gelinlik baktın mi?
Bende evet baktim ama daha karar veremedim dedim.
Diyor ki git bitane beyaz elbise giy ne gerek var masrafa. Sanki kendisi vercek parayi o........

Annem olcak kadın da hihihihi gülüyor. Ben eve gelen misafir oldugu icin polemige girmeden odama gectim. Benim cocuguma oyle bisey söyleseydi ama cevabını yapıştırirdım mesela
Zaten o bahsettigi beyaz duz elbise de ona yakisir o 60 yasinda ben 26 tabiki gelinlik giyecektim. Giydim de.

Boyle pislikler yani çocuklarını da kotulerler aman bizim kızlarda tembel bizim kizlar bana hic yardim etmezler vs vs

Baskasina bakiyorum afedersin ama essek hatta eso...... oglunu kızını nasıl övüyor nasil yere goge sığdıramıyor. Bi bizim ailemiz böyle olamadi zaten

Hep stresti hep hala da stres babam benim için hep birşeyleri saklama sebebi aman eleştirmesin aman 40tane laf söylemesin diye

Ya biz kendi aile içimizde de öyleyiz hep öyleydik...her hareket dalga geçme sebebi her hareket eleştirme sebebi ....doğrudurlar birsey konuşmak.anlasmak muhabbet yok...ağzını actigin anda bir kotuleme sen zaten beceremezsin sen ne anlarsın demeler Ooof böyle geçti caaaanım çocukluğum gençliğim allahtan erken evlendim.26sinda da ... ya aile kurtunulmasi gereken bir müessese oluyor bir süre sonra böyle olunca maalesef

Iste aileyi aile yapan anne baba değil midir mesela çocuklarına yaklaşımı ile falan

Ahh canim babam. Yillar once kaybettim. akil hocamdi benim. Dertlesirdik hep. Cok ozluyorum onu. keske olsada sarilsam ona doya doya..
Herhangi bir akıl hocam olmadi ancak ve ancak yaptığım hertrrrrseyı acımasızca eleştiren gururumu ozbenligimi kırdığını düşünmeden bunu tarz haline getiren devamlı karşımda olan ama elin yabancının daima yanında onlara gayet anlayışlı görünen ...dertleşmek miii derdini anlatsan sen suclu cikarsin üstüne kavga çıkar ortamı terk edersin biter böyle.

Baba kelimesi bile okadar yabancı ki bana baba nedir nasıl birşeydir.bilmiyorum
Işte baba nedir rolü nedir bilmiyorum. ..eve para getiren ihtiyaçlarımı alan amenna ama hayatta herhangi bir yeni tanıştığım basit bir arkadaş kadar bile kizina yakinlasamayan bir insan ...seviyorsa da bu yaşananlar sevgiyi örtüyor....hani kendi kırarsa bardak yanlışlıkla biz kırarsak aman allahim niye dikkat etmedin olur olayı var ya bunu günün her saati yapan biri düşünün evde ....her hareketini sorgulayan devamlı tetkiktesin rahat değilsin doğup büyüdüğün evde ayh babam neye takacak beynimi yiyecek tedirginliğinde diken üstündesin...manevi olarak kısıtlamak

Nerdeee kızım bile huyunu anladı da aman anne dedem görmesin duymasın diyor bisi olunca başımızı yer diye diyor ben böyle bir baba degil tersine yanındayken kendimi güvende hissedecegim hatam varsa da beraber düzeltebilecegimiz en azından düzgün konuşan bir baba istemezmiydim

Babam vefat etti yaklaşık üç yıl önce o ölünce yabancı biri ölmüş gibi hissettim malesef çünkü yıllar önce bizi terketmişti çoğu anımızı unutmuşum hatırlamıyorum bile eşimin çok iyi bir babası olsun isterdim oda öyle olmadı malesef babadan yana şanssızım ama babam gibi bildiğim abim benim herşeyim annemle denk sevdiğim onun için tek söylediğim ben ondan razıyım Allah razı olsun.

Ne kadar farklı ya ...sevecen sakin ılımlı olumlu bu sıfatların s si yok babamda ama dışarıya vaaaaar içe bise yok bu nasıl bi mantık anlamadım yıllarca

Nasıl isterdim hayatta hiçkimsenin beni anlamadığı bir anda konuda bakmışım babamın kanatları altında huzur bulmuşum o beni anlamış konuşmuşuz sarılmışız yargılamadan eleştirmeden susturmadan ....oooof anca stres gerginlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…