Ya anlat ben merak ediyorum belki farklı açıdan bakıyorsunuz.ben pes ediyorum. Çünkü uzun uzadıya anlatacak kadar sabırlı değilim malum sebepten dolayı. Neyse. Sana mutluluklar.
Aynen ama zaten sallantılıydı
Aslında sabahları ben de mutlu uyanıyorum ama işte yaşanmışlıklar varya o koyuyor insana.
Amin inşallah canım yaBen çok sogumustum o yüzden bana hiç koymadi yasanmisliklar benim için ağzıyla kuş tutsa gözüm görmez di yani o derece soğudum. Bence sen hala seviyosun o yüzden koyuyor beyninden silmeden geçmez ama bi iki ay sonra dünya varmış diceksin
Ne kadar zamanla düzeldin ben sanki takıntılı kalıp düzelemeyeceğim diye korkuyorum..bende senin yaşadığın süreçlerden geçtim şuan bekarım ama çok mutluyum. verilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun bende düğüne 1 ay kala atmıştım nişanı. geçmişe mazi de ve önüne bak.
düzelmeyecek hiçbirşey yok tatlım kimse vazgeçilmez değil önce buna inan. elbette yaşanılan güzel günler heyecanlar aklına gelecek ama zamanla atlatacaksın. benim nişan attıktan 4 -5 sene sonra karşıma çıktı sıradan biriymiş gibi hiç tanımadığım bir insan gibi hissettim konuşmadım tabiki sosyal medyadan yazmıştı. ailesi yüzünden bitmişti kendi de aileciydi biraz baktım olmayacak atıverdim yüzüğü :) çok mutluyum huzurluyum. ondan sonra hayatıma giren birçok kişi oldu ama kaderime yazılan kişi henüz çıkmadı karşıma mutsuz bir evliliktense ömür boyu bekar kalmak isterimNe kadar zamanla düzeldin ben sanki takıntılı kalıp düzenlemeyeceğim diye korkuyorum..
Bana yazmaz inşallah yazarsa cevap vermem zaten..düzelmeyecek hiçbirşey yok tatlım kimse vazgeçilmez değil önce buna inan. elbette yaşanılan güzel günler heyecanlar aklına gelecek ama zamanla atlatacaksın. benim nişan attıktan 4 -5 sene sonra karşıma çıktı sıradan biriymiş gibi hiç tanımadığım bir insan gibi hissettim konuşmadım tabiki sosyal medyadan yazmıştı. ailesi yüzünden bitmişti kendi de aileciydi biraz baktım olmayacak atıverdim yüzüğü :) çok mutluyum huzurluyum. ondan sonra hayatıma giren birçok kişi oldu ama kaderime yazılan kişi henüz çıkmadı karşıma mutsuz bir evliliktense ömür boyu bekar kalmak isterim
Peki Merlin. Sadece Ozgenin bahsettiği kısmı açıklayacağım.Ya anlat ben merak ediyorum belki farklı açıdan bakıyorsunuz.
kesinlikle bıçak gibi kes zaten seni etkilemesine hayatına müdahale etmesine yeniden zaaflarını kullanarak yanaşmasına izin verme. bak ne güzel ailen de yanındaymış benim de ailem yanımdaydı. ne aileler var elaleme ne deriz diye düşünen. bırak boşver önüne bak. çık gez arkadaşlarınla. ben hep o süreçte şunu düşündüm; tek erkek o değil!!Bana yazmaz inşallah yazarsa cevap vermem zaten..
Ancak size mesaj yazarsa fark ederTeşekkürler. WhatsApp tan ben engelledim de . Karşı taraf farkettim mi acep diye.
Peki Merlin. Sadece Ozgenin bahsettiği kısmı açıklayacağım.
Olumlama diye bir şey var. Hayatını ve hayatına çektiğin olayları insanları pozitif yönde cekiyorsun. Örnek: Hayatıma pozitif insanları sevgiyle çekiyorum ve onlarla sağlıklı ilişkiler kuruyorum..
Bu bir olumlamadir. Bunu aklında tut.
Bir de sürekli olumsuz düşünüp hiç bir şeyin yolunda gitmedigini düşün.
Bu da örnek. Şimdi sen bunların hangisine daha yakınsin biliyor musun. Olumsuz olana. Sebep: Insan beyni olumsuzu olumlu olarak algılar. Şunu yapma dersen karşındaki kişi bunu %90 yapar. Çünkü beyni olumsuz olarak verdiğin komutu olumlu olarak algılar. Cunku beynimiz o kadar güzel işliyor ki olumsuz şeyleri kabul etmiyor. Olumsuz olarak verdiğin bu komutu 1.siraya alır ve onu yapar. Ama bunu yap dediğin olumlu olan cümleyi 2.siraya koyar.
Işte o yüzden insanlar bunu yapma dediği şeyi hemen yapar. Bunu yapma demek yerine tersi olan cümleyi söylemek gerek. Beni aldatma demek yerine bana sadık kal dersen insan beyni sadık kalmayı algılar. Ama beni aldatma dersen aldatmak kısmıni algılar ve onu faaliyete geçirir.
Hah şimdi olumlama da böyle. Umarım anladın ..
Ayrıca enerji meselesi vardır. Sen bir şeyi ne kadar lanse edersen o kadar gerçekleşme ihtimali artar. Hani ayni kırk kez soylersen olur derler ya. Iste bu da çekim yasasıdır. Olumlama yaptığımız şeyler çekim yasasıyla bize gelir. Örneğin (Özge bu örneği verdiği için açıklıyorum) sen kağıda istediğin her şeyi olumlu olarak yazdın. Üstüne başa başa söylüyorum olumlu olarak. Yani işte " Eşim çok iyi bir insan. Çok anlayışlı. Ailesi de harika insanlar bana şöyle şöyle iyilikleri oldu. Eşim bana çok sadık..."" Ama bunları çok detaylı bir şekilde yazdın. Yazı daha etkili olduğu için çekim yasası daha güçlü olarak devreye girer ve yazdıklarını sana uygun zamanda getirir.
Ve sennnnn. Sürekli konu açıp bu insanları kotuledigin için gittikçe daha olumsuz şeyler yasadin. Hatta burda sana sinir olan insanların negatif enerjileri sana geçti ve hayatın daha da olumsuz olmaya devam etti.
Eger aklına kötü bir düşünce geliyorsa iptal iptal iptal de. Çünkü çekim yasası sana o kötü düşünceyi yaşatır.
Ornek: ben hamileyim. Erken doğum riskim var. Ve evet gerçekten var. Ben sürekli aklıma " ya erken dogurursam " diye düşünceler getirirsem %90 erken dogururum. Çünkü bunu hayatıma çekmiş olurum. Işte bu düşünce aklıma geldiği an iptal iptal iptal demem gerek ki gerceklesmesin.
Anlatacak çok şey var ama benden bu kadar .
Sadece şunu bil hayatina bu kadar olayi sen çektin. Bu insanları sen çektin.
Yani gerçekten pes yaaa.Yani o insanlar aslında sütten çıkma ak kaşık ama ben problem etmişim öyle mi demekki şüphelenmişim ve bana öyle hareketler yapılmış doğal olarak bende tepkimi öyle göstermişim.
şöyle düşün:
ilerde önüne herşeyi unutturacak dünyalar iyisi birisi cıkacak ve sen kursağında kaldığını düşündüğün heveslerini en güzel şekilde yaşayacaksın. gelinlikse gelinlik. ilerde mutlu bir gelin olarak daha güzelini insallah giyersin.
çevremde bir kaç arkadaşın yaşadıklarına şahit olmuştum.
başta kız tarafı aman olsunda nası olursa olsun diyerek yapmadıkları şaklabanlık kalmadı. nişanlandılar ve ayrıldılar. oğlan dayanamadı( oda ana kuzusu) kızı ikna etti. bu sefer kız maddi manevi şartlarını koydu. bunlar olursa senin aklinin basina geldigini anlarsam kabul ederim dedi çünkü çok sevmişlerdi birbirlerini. kizin gözü neyde kaldıysa( size abes gelecek ama erkek tarafi cok kıza cektirdi) kız oğlana yaptirdi, tabii kendiside boş degil harika bir ceyiz yani o evi ne dolduracaksa altta kalmadı.
yani isteyince (standartlardan bahsediyorum) kiymetli oluyormussun. sessiz kalinca tepene biniyorlar.
başka bir arkadaşimda bu kizi örnek alarak en baştan maddi manevi sartlarini koydu. aile nasil anlayisli nasi ileri görüşlü anlatamam. kızın benim gözümde abes istegi yktu zaten kendi calisiyordu oğlanda öyle.
erkek tarafi herseyi kabul etti.
ama maalesef dugunden sadece bir kac ay sonra ayrildi cunku anlatilanlara göre oglan (ana kuzusu oldugu dugun sonrasi belli oldu) kiza kiz ailesi ile engeller koymaya basladi. kp tam dedikoducu cikti kv tüm gün bende olacaksin isimi göreceksin modundaydi zirt pirt yeni evli demedem malum durumlarda bile arardi (kizin delilleri var telefon whatsapp)
aracılar girdi araya ve erkek tarafinın hareketlerine sasirdilar cünkü dugunden onceki insanlar gitmiş yerine adabsiz insanlar gelmisti. ve kiz henuz yeni gelinken bosandi. ozgurlugu kisitlanmak istedi engeller konuldu maddi manevi kiz cokmustu. kiz cok mutlu demek yasamam gerekiyormus diyor..
simdi size 2 örnek anlattim. bazen insanlar kizi alana kadar kendileri cok iyi kamufle eder veya rengini bastan belli edip burnundan getirir. uzunca yazdim ki biraz icin rahatlasin yani yanliz degilsin:) hicbirsey icjn gec degil
Eklerle ilgili hic bir sorunum yok cnm benim ve sen cok iyiniyetli yaklasmissin hatta o uzun uzun olumlama ornegindeki sabrinada kocaman bir masallah diyorumAnlasaydin daha doğrusu Ozgenin söylediği şeylerin ne olduğunu bilip hayatını buna göre yaşasaydın o insan zaten hayatına giremezdi bile.
Özgecim (çim ekime kizmadin umarim) sen ne soylesen de anlamamış arkadaş. Bir tek bu mesajını değil yani. Yine de aciklasaydin diğer üyeler bilgilerinden faydalanıp belki internette araştırma yapar hayatlarını kısmen de olsa olumlu yönde degistirirlerdi. Insanlar afirmasyon aformasyon meditasyon reiki ponopono'lar daha biiirrr çok şey hepsini saymak istemiyorum. Bunları bilselerdi keşke.
Artık kimseyi sevmeyeceğim demekle olmaz canım... Ne yaşarsan yaşa ama bunu başka bir kişiye asla mal etme.İş konumu olarak onun üstüydüm zaten ama asla vurmadım yüzüne. Herkes diyor zaten sen onunla yakışmıyordun tamam tipiniz yakışıyordu ama kafanız uymuyordu. Kaç kişi söyledi teselli için değil. Ama demekki olmayınca olmuyor. Sevmeyeceğim artık kimseyi
Ayni olayi gecen ay cok yakin bi kiz arkadasim yasadi nisani attilar ayni senin gibi kiz copune kadar geri verdi oglan tarafi hic biseyi vermedi halada sunu verin bunu verin dediler kiz suan mutlu cunku sonu olmayacakti allahin sevgili kuluymussun ki evlenmeden kurtardin ya evlenip ayrilsaydin ya bi yavrun olsaydi hatanin neresinden donulse kardir bacim gecmis olsun allahim karsina helal sut emmis adam gibi bi adam cikarsin ahin tutar merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?