- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 103
- 36
Çok iyi anladım. Aynen öyle arkadaşlarımız gitti boşu boşuna. Neyse. Ben çıkıyorum arkadaşın konusundan. Insanlar özgür kendileri çalıp kendileri oynayabilirler.Eklerle ilgili hic bir sorunum yok cnm benim ve sen cok iyiniyetli yaklasmissin hatta o uzun uzun olumlama ornegindeki sabrinada kocaman bir masallah diyorum
Ama ben aslinda sunu demek istedim ben merlinin konularinin artik cok gercek oldugunu dusunmuyorum bunu daha once onada soylemistim evet gercek bir uye olabilir gercek bir kisilik olabilir hepimiz gercek bir kisiligiz ama bu bir hikaye yazamayacagimiz manasina gelmiyor gercekleri carpitamayacagimiz yada oldugundan farkli gosteremeyecegimiz manasina gelmiyor burayi bir tur vakit gecirme eglenme tepki olcme olarak kullaniyor (kisisel fikrim)ama gel gorki aynisini yasama yazdigini cekme ihtimalini goz ardi ediyor ben nazikce belani arama Allah bir dert verecek oturcan oturdugun yere diyorum anlamiyor keyfi bilir
Bak uzun uzun yazmissin sana pes dedirtecek bir cvp yazmis anlamadigi icinmi hayir konu devam etsin ust siralarda kalsin birileri yazsin ilgi olsun vs onun icin ben gozardi ettim sen alintilamissin diye sana ithafende cvp yazdim yoksa ben artik boyle uyelere yazipta top 10 da konu tutulmasina karsiyim baska bir uyenin sabir zorlamasindan bir dunya olay cikti ortalik karisti bir cok kisi siteden gitti sevdigim insanlardi ne gerek var
Eklerle ilgili hic bir sorunum yok cnm benim ve sen cok iyiniyetli yaklasmissin hatta o uzun uzun olumlama ornegindeki sabrinada kocaman bir masallah diyorum
Ama ben aslinda sunu demek istedim ben merlinin konularinin artik cok gercek oldugunu dusunmuyorum bunu daha once onada soylemistim evet gercek bir uye olabilir gercek bir kisilik olabilir hepimiz gercek bir kisiligiz ama bu bir hikaye yazamayacagimiz manasina gelmiyor gercekleri carpitamayacagimiz yada oldugundan farkli gosteremeyecegimiz manasina gelmiyor burayi bir tur vakit gecirme eglenme tepki olcme olarak kullaniyor (kisisel fikrim)ama gel gorki aynisini yasama yazdigini cekme ihtimalini goz ardi ediyor ben nazikce belani arama Allah bir dert verecek oturcan oturdugun yere diyorum anlamiyor keyfi bilir
Bak uzun uzun yazmissin sana pes dedirtecek bir cvp yazmis anlamadigi icinmi hayir konu devam etsin ust siralarda kalsin birileri yazsin ilgi olsun vs onun icin ben gozardi ettim sen alintilamissin diye sana ithafende cvp yazdim yoksa ben artik boyle uyelere yazipta top 10 da konu tutulmasina karsiyim baska bir uyenin sabir zorlamasindan bir dunya olay cikti ortalik karisti bir cok kisi siteden gitti sevdigim insanlardi ne gerek var
Sorun kimde sence hadi ben tezcanlıyım..Eski konularınıza baktım, 5-6 kez ''ayrıldım artık bitti'' diye konu açmışsınız.
Şimdi de aynı şekilde konu açtığınıza göre her defasında affetmişsiniz.
Artık barışmamak üzere ayırlmalısınız, çünkü cidden bu adam ve ailesi ile ciddi sıkıntılarınız var.
Evlenseniz de mutlu olamazsın muhtemelen..
Sorun kimde sence hadi ben tezcanlıyım..
Kızlar kötü giden bi nişanlılık sürecinden sonra ayrıldım. Araya düğünde takılacak altın kimde dursun problemi bile çıktı. (O illa kendi tarafı tutsun istedi. Eğer tutmayacaksa benim tarafımdan annem bile tutamazmış. Ya da her aile çocuklarına takılanı tutacakmış düğün gecesi..)
Neyse bu emri vakiler üzerine bitirdim tabi.
Oda kabul etti. (Saçmaladı beni altın için terkediyosun vs.)
Cevap bile vermedim çünkü bana karşı haddini çok aştı artık. Sürekli emrinin altına almaya çalışıyor. (Başta böyle değildi değişti)
Annesi annemi aramış sürekli biz para para demişiz oğlunun başının etini yemişiz. Annemde oğlun evlenecek olgunlukta değil demiş susturmuş kadını. Kızımı sürekli üzüyor her gün bir problem çıkarıyor demiş.
Bohçaları verdik babamla babası bir yerde buluştu. Babası ağlamış filan konuşamamış.
Neyse sonuç olarak Ne var Ne yok altın iğne çöpünü dahi verdik.
Tabi demişler biz daha hazırlayamadık işte haftasonu getireceğiz.
Babamda ya çöpe atın ya da dağıtın demiş.
İşin komik tarafı bana dün eski nişanlı her şeyin hazır bohçalarınız duruyor bizim bohçaları verin diye mesaj atmasıydı. Ben muhattap bile olmadım zaten yanıt vermedim.
Kendileri bohça derdine düştü. Bizimkini getirmediler. (Zaten derdinde değilim benim aldıklarım her şey 10 kat fazlaydı onlarınkinden)
Neyse kızlar. Demem o ki ciğerim yandı bugün. Bir hiç uğruna bitirdim ama malesef artık Ne sevecek gücüm kaldı Ne hevesim. Düğüne bir ay kalmıştı
Böyle şeyler yaşayanlar var mı ?
Nasıl atlattınız yeniden mutlu oldunuz mu ? Bazen hiç mutlu olamayacağım gibi geliyor. Gerçekten seviyordu beni ama demekki bu çocukta bir problem var..
İlişkimiz iyice saygısız bir hal aldı. Aslında bitmesi iyi oldu. Ama hayal kırıklığı içindeyimgelinliğim her şeyim hazırdı.. hem de her şeyim. Onca fedakarlık hepsi çöpte. Ve gücümü kaybettim. Allahtan ailem yanımda.
Nasıl hayatıma böyle bi adamı almışım diye. Adam 32 yaşında ama beyin anne ne derse o.. (çaktırmadan yaptı bunu)
Zaten geçmişinde 2 büyük ilişkisi bitmiş.
Ahım tutar mı ? Benim genç kızlık duygularımı bilerek yıktı. (Benim yıkmama sebep oldu)
Bana diyor ki baban annen ayağım kırıldı aramadı. Bana anlatma bundan sonra benim aileme daha çok saygı göstereceksin.
Ama benden bekleme senin ailene.
Eğer ailemle aran bozulursa külahları değişiriz dedi. Ben şok oldum ağzıma Ne geldiyse saydım.
Dedim ya birikti birikti..
Her şeyi yalanmış.
Nişandan önce biz mutluyken hiç böyle şeyler yoktu nişanlandıktan 3 ay sonra aynı bir canavara döndü.
bu acı geçer mi kızlar..
Dün engellemiş whatsaptan bugün açmış engeli saçma salak şeylere girmiş. (Mesaj dahi atmıyorum)
Millet kavga etmeyin. Ben konu sahibinin barışacağını sanmam. Hiçbir kadın bu adamla barışacak kadar gerizekalı değildir. Konu sahibi dönmüş hatasından
Yani gerçekten pes yaaa.
Ben mi hatalıyım yaninasıl seviyorsunuz nasıl tanıyorsunuz da düğüne 1 ay kala her şey bozulabiliyor. ben hala anlamıyorum nasıl insanları tanıyamıyorsunuz bu kadar mı oyuncu bu insanlar. ben mi çok duygusal düşünüyorum bilmiyorum ki ya eltim benim bohçamdan makyaj malzememi bile çaldı bundan başka çok zor şeyler yaşadım ama bir an bile ayrılmayı aklımdan geçirmedim. daha düğün olmamış takılmamış takıların kimde kalacağı hesabına düşmüşler/düşmüşsünüz.benim eşimde hiç ailesine laf kondurmazdı hep kızardı bana ama evlendikten onlardan uzaklaştıktan sonra gördü gerçek yüzlerini içten içe hep hak verdi bana. benim eşimin tek farkı ne ailesinin ne benim dolduruşuma gelmiyordu. ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bundan sonra sonuna kadar sürecek bir ilişkiniz olur
hayır tatlım tabi sen hatalı değilsin ben insanlara şaşıyorum nasıl böyle usta oyuncu olabiliyorlar. tabi burda senin emek verip vermediğinde belli değil kaç kere oturup konuştunuz ailelerin bohça almaya gitmesi annelerin birbirine laf sokması falan bence yanlış şeyler bunlarBen mi hatalıyım yani
Canım valla bende bu kıza akıl sır erdiremiyorum, keşke bir an önce evlensede tüm kk kurtulsaMerlin sen okuduğunu anlıyor musun?
Bazı mesajlara öyle alakasız yorum yapıyorsun ki tekrar okumak zorunda kalıyorum o yorumları yanlış mı okudum diye.
Evet merlin hatalisin tabi.o adam sana fazla bile.gercekten bak.hazır düğün arifesinde bozma arani tekrar. Bi yemeğe çıkın birbirinizin gönlünü alın barışın evlenin.Ben mi hatalıyım yani
ahhh insallah yaa insallah.bir an önce evlensinCanım valla bende bu kıza akıl sır erdiremiyorum, keşke bir an önce evlensede tüm kk kurtulsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?