Babası aradı bohçaları alalım dedi..

Çok iyi anladım. Aynen öyle arkadaşlarımız gitti boşu boşuna. Neyse. Ben çıkıyorum arkadaşın konusundan. Insanlar özgür kendileri çalıp kendileri oynayabilirler.

Olaya marjinal açıdan yaklaşıyorsunuz size de hak veriyorum. Ama yaşadıklarım gerçek ve sizi inandırmak gibi bir gayem Yok. Anlatabildim mi..

Eski konularınıza baktım, 5-6 kez ''ayrıldım artık bitti'' diye konu açmışsınız.
Şimdi de aynı şekilde konu açtığınıza göre her defasında affetmişsiniz.
Artık barışmamak üzere ayırlmalısınız, çünkü cidden bu adam ve ailesi ile ciddi sıkıntılarınız var.
Evlenseniz de mutlu olamazsın muhtemelen..

Sorun kimde sence hadi ben tezcanlıyım..

Sorun kimde sence hadi ben tezcanlıyım..

İlla ki karşılıklı hatalar vardır ama nişanlınızda hata daha fazla gibi okuduğum konularınıza göre.
Düğüne 1 ay kalmış hala ev tutup beyaz eşyaları almamış, anlaşılan evlenmeye pek hevesli değilmiş.
Ben sizin yerinizde olsam artık asla barışmam, keser atarım...

Millet kavga etmeyin. Ben konu sahibinin barışacağını sanmam. Hiçbir kadın bu adamla barışacak kadar gerizekalı değildir. Konu sahibi dönmüş hatasından

bu tarz konulara hep aynı seyı yasıyorum
geçer
nişan ben de attım
ama snr baskası ıle evlendım ve mutluyum
acını yasa ve bıtır
bır sure snr mantıgın agır basacak

valla ne diyeyim böle aklı selim hatunlarda varmış demekki.şahsen kıskandım.ben zamanında duygularımla hareket etmenin bedelini çok ağır ödemiştim.çünkü mantığımla duygularım ters düşmüş duygularım kazanmıştı zaferi.

2011 yılında benim açtığım konuya bakabilirsiniz, sanırım ilk konumdu. Sözlüm yüzük takıldıktan sonra değişmişti, kavgalar, saygısızlıklar... Tahammül edip alttan almadım. Onlar da babam yoğun bakımdayken kalktı evimize bohça almaya geldiler. O zamanlar çok üzülmüşüm ama 3 hafta sonrasında babacığımı kaybettim ve anladım ki böyle herifler için hayatı kendimize dar etmeye gerek yok. Cenazeme dahi gelmedi. Aradan aylar geçti ben toparlandım o ağlamaya, yalvarmaya başladı ama affetmedim. O sonradan evlendi, çocuklandı. Ben yine kötü bir ilişki yaşadım evlenmedim. Uzun süredir erkek arkadaşım bile yok ama yine de o adamla evlenmediğim için dünyanın en şanslı insanlarından olduğumu düşünüyorum. Siz de böyle düşüneceksiniz, sadece zamana ihtiyacınız var. Geçmiş olsun....

valla ne diyeyim böle aklı selim hatunlarda varmış demekki.şahsen kıskandım.ben zamanında duygularımla hareket etmenin bedelini çok ağır ödemiştim.çünkü mantığımla duygularım ters düşmüş duygularım kazanmıştı zaferi.

hayat birilerinin arkasından yas tutamayacak kadar kısa. özellikle o birileri zaten hayatında olmayı hak etmiyorsa. illa ki geçecek. ne kadar zamanda geçeceği ise sana bağlı ya boş ver der geçersin. hayatına kaldığın yerden devam edersin. yada günlerini ağlayarak üzülerek geçirirsin.
ama şunu unutma dünyada insanın sevgilisinden nişanlısından yada kocasından ayrılmasından çok daha büyük dertler var. evladını kaybeden anneler babalar var. ailesini kaybeden evlatlar var. allahım annemin canını alda kurtulsun bu acılardan diye dua eden evlatlar var. yani büyük resme bakarsan bunlar devede kulak. ama şimdi bunu bu şekilde hissedemeyeceksin. çünkü henüz olaylar çok taze. bir arkadaşında dediği gibi 2 ay sonra aman iyi ki kurtulmuşum dersin. ama bir an önce bu hayatımı mahvetti, yaşam enerjimi bitirdi modundan çıkman lazım.
en başta da dediğim gibi hayat kısa. tadını çıkarmaya çalış...

nasıl seviyorsunuz nasıl tanıyorsunuz da düğüne 1 ay kala her şey bozulabiliyor. ben hala anlamıyorum nasıl insanları tanıyamıyorsunuz bu kadar mı oyuncu bu insanlar. ben mi çok duygusal düşünüyorum bilmiyorum ki ya eltim benim bohçamdan makyaj malzememi bile çaldı bundan başka çok zor şeyler yaşadım ama bir an bile ayrılmayı aklımdan geçirmedim. daha düğün olmamış takılmamış takıların kimde kalacağı hesabına düşmüşler/düşmüşsünüz.benim eşimde hiç ailesine laf kondurmazdı hep kızardı bana ama evlendikten onlardan uzaklaştıktan sonra gördü gerçek yüzlerini içten içe hep hak verdi bana. benim eşimin tek farkı ne ailesinin ne benim dolduruşuma gelmiyordu. ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bundan sonra sonuna kadar sürecek bir ilişkiniz olur

Ben mi hatalıyım yani

Allah yüzüne bakmış yerinde olsam şükreder birde kurban keserim hiçte üzülmem
nişan atmissin sonucta bu donem tanismak icindir tanimissin ve olmaz demissin hayallerim yikildi falan diye dusunme gercektrn sukret ki evlenmeden yuzunu gostermis

Ben mi hatalıyım yani
hayır tatlım tabi sen hatalı değilsin ben insanlara şaşıyorum nasıl böyle usta oyuncu olabiliyorlar. tabi burda senin emek verip vermediğinde belli değil kaç kere oturup konuştunuz ailelerin bohça almaya gitmesi annelerin birbirine laf sokması falan bence yanlış şeyler bunlar

Merlin sen okuduğunu anlıyor musun?

Bazı mesajlara öyle alakasız yorum yapıyorsun ki tekrar okumak zorunda kalıyorum o yorumları yanlış mı okudum diye.
Canım valla bende bu kıza akıl sır erdiremiyorum, keşke bir an önce evlensede tüm kk kurtulsa

Ben mi hatalıyım yani
Evet merlin hatalisin tabi.o adam sana fazla bile.gercekten bak.hazır düğün arifesinde bozma arani tekrar. Bi yemeğe çıkın birbirinizin gönlünü alın barışın evlenin.
Canım valla bende bu kıza akıl sır erdiremiyorum, keşke bir an önce evlensede tüm kk kurtulsa
ahhh insallah yaa insallah.bir an önce evlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…