Bacaklarına bak dedi

3 buçuk aylık çocukla ortalama bu hallerde olunur zaten ya çok şaapma

Eşinle aranızda mesafe mi var?
Açık açık konuşamaz mısın?
Ya bu aralar biraz bakımsızım.
Durumum toparlanır mı sence? falan gibi geyik çevirirken içini dökersin aslında.

Aslında annem geliyor eşim bakıyor ben gidip geziyorum süsleniyorum ama eşim benim hep evde bakımlı hoş gezmeme alışkın 3,5 aydır saçımı salık bile görmedi ki uzun saçlarım çok sever ama yok işte ama haklısınız ne söylüyor ki haklıyım ben çıktı diye söylemek mi lazımdı allahım neler diyorum ben. Üste çıkamam ki ağladım hemen bir rahatlama geldi sonra ama o üzüldü baya pişman oldu da abarttım mı o mu abarttı ortada bir şey yok mu bilemedim

Bebek bi kac aylik onun daha gaz sorunu bile tam bitmemistir. Benim kucuk olan 9 aylik nerdeyse.. yorucu olsada yemegimide yapiyorum gunluk temuzligide camasirida geziyorumda cocuklarla. Mesela simdi ucude uyudu ve ben bi yandan burdayim bi yandan utu yapicam :) temizlik yapip camasir isini halledicem:) dun aksam mesela pedikurumu yaptim:)) zamanla hepsi olacak sabirli ol.

Ortalikta emekliycek yuruycek sen isini yapcaksin.. cokta guzel yapacaksin yani

Bebeğim 3,5 aylık oldu. Ya bu dediğiniz bende de var işte benşm hakkımda olmadık şeyler düşünüyor gibi geliyor. Of işte ne pasaklı oldu saça bak pijama gitmiş birde ıykkk diyor gibi geliyor

Oldum tabiki ama ağladım işte eşim söyleyince kırıldım çok. Daha 3,5 aylık
daha 3.5 aylıl bir annenin üzüldügü konuya bakın.
emzirin bebegi baba ilgilenirken sizde kendinizle ilgilenin kuaföre gidip agdanızı yaptırın.
alınganlıgınız hep mi vardı?
annelik ile birlikte mi başladı

Kendinize bakmak sizi iyi hissettirir, esiniz icin degil kendiniz icin yapın. Ama aglamakta iyi yapmissiniz, bir dahaki sefere lafina cok dikkat eder.
Abartmıyorum dimi durumu yanı yine abarttım gibi geldi de açıkçası. Eşim için bakım yapmam ama süslenirim hoşuma gidiyor çünkü onun bakışları o yüzden hep dikkat ederdim. Umarım bir an önce düzelirim

Ben zaman bulamıyorum. Bulani da ayakta alkışlıyorum. Bebeğim on aylık. Bütün zamanimi alıyor. Duşa girdiğimde jiletleyip çıkıyorum yapacak birşey yok. Zaman yaratsın bana o zaman. Uyut desem uyutamaz. Yedir desem yediremez. Sadece oynatır. Ben de o arada yemekle mutfak temizlemekte ortalık toplamakla meşgulüm. Zaten bebeği yatırmak bazen saatlerimi alıyor. Gündüz yatınca da bir saat bile olmadan kalktığı oluyor. Evde başka kimse yokken bırakıp duşa da giremiyorum. E napiyim ben? Bazen benim eşim de takılır benimle yarisiyorsun diye :) gülüp geçiyorum. Alınma bence sen de. Şaka yapmış bence.

Benimki "Aa kılsız" diye şaşırıyor yazık garibim alıştı naapsın adam, arada böyle küçük sürprizler yapıyorum. Sizinki de alışır. :/

Aa bu ben

Ya benden bir tane daha. Ya geçende gecelik giyim yatayım dedim yakıştıramadım ki 3 kilo fazlam var oda göbeğimde kaldı. Sürekli bakım yapan, pijama ile gezmeyen saçını tara topla sür et olan benim geldiğim durum içler acısı akşam sayamadığım kadar çok kalkmışken uykudan sabah eşimin sözü tüm uykusuzluğumu götürdü resmen. Çok takıyorum kafama ya o da üzüldü ama duydum bir kere söyledi işte

Benimki sok olmayacak demek ki, be hep pijamayla geziyorum. Isten gelir gelmez pijama giyerim
Bebeginkz cok kucuk, boyle olmasi normal degil mi, onu bir yere birakip agdaciya gidemezsiniz. Varinizi yogunuzu bebek icin harciyorsunuz, esiniz de 2 tuye katlaniversin.

Alunganlik etmissiniz.

Bende soylerim esime birsey gordugumde bir yerinde oda soyler bana.
Bunda kirilacak birsey yok bence
Sonucta kari koca kavrami bunun icin var
Kirici bir sekilde de siylememis oysa ki
Onun ağzından bana karşı olumsuzluk duymaya alışkın değilim sanırım ben hiç duymadım 4 yıldır evliyim 6 yıl flört dönemi daha var hiç duymadım şaşırıyorum duyunca sanırım.

Bende lohusayken cok agladim cok duygusaldim bence bosuna alinganlik yapmissiniz büyütülcek birsey yok :) benim bide son dönemler hamilelik alerjisi olusmusdu ki asla killara dokunamadim ... kizimi orman ayisi gibi dogurdum suan 5 aylik ve rutinimiz var bende tabi toparladim :) sizde toparlicaksiniz :) üzülmeyin :)

Açık açık konuşsam hemen beni motive eder sinir olurum. Bir keresinde çok kilo aldım ben dedim 3 kilo fazlam var koca bir 3 kilo doğumdan sonra hepsini vermiştim 3 kilo aldım sonra bana dediği aynen şu hayatım bir bakayım aaa yok sen gayet iyisin fit duruyorsun takılma eeee 3,4 gün sonra kilo mu aldın sen. Eşimle aramızda mesafe yoktur ama beni kırmaktan çekindiği için çok açık konulmaz birçok şeyi

Yaaaa hadi inşallah. Ağzından bak akıyor ama Buarada maşallah size 3 çocuk hay maşallah. Ben şuan yemek temizlik dert etmiyorum ya en büyük sorun bakım

Kaç ay oldu doğum yapalı. Hâlâ lohusasin alinganligindan anladığım kadarıyla.. hormonların nedeniyle böylesin. Kocanın söylediği şeyde bırak ağlamayı surat asacak kadar bile bir şey yok. Bu arada kocan için olmasa da kendin için biraz özen göster. Kendine ne kadar bakar, zaman ayırırsan o kadar iyi hissedeceksin. Doğum yaptın diye kadınlığın bitmedi. Yanlış anlaşılmasın kadınlar bacaklarını almak zorundalar diye yazmıyorum, sen normalde bacaklarını temizleyen bitirsin diye yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…