Bacaklarına bak dedi

Yaaaa hadi inşallah. Ağzından bak akıyor ama Buarada maşallah size 3 çocuk hay maşallah. Ben şuan yemek temizlik dert etmiyorum ya en büyük sorun bakım
Ilk cocuga gecis 3 cocuga gecisten zor bence:) bu sekilde hepsi birbirini buyutuyo gibi :)) ilk cocukta bi soka giriyosun ama sonra sen bile inanamiycaksin kendine, inan bu gunler gececek :) sana garanti veriyorum:))

Emzircem diye çıldırdıgım dönemde eşim kokun değişmiş dedi,üzerime akan sütlerden öyle kokuyormuşum,o gelir gelmez bebitoyu kucagına verir duşa girerdim,bi de yaklaşık üç ay sonra ince çorapla kısa bi elbise giymiştim hiç eskisi gibi olamayacaksın sanmıştım çok korktum dedi,benim kızçe şimdi 5,5 yaşında aynı kiloda aynı bakımımdayım,ilk altı ay tıpkı sizinki gibi geçti. Hatta bi kere bebeğim iki aylıktı görümceme gidecektik,daha şık bişeyler giysen ya dedi göğsümü rahat rahat çıkarabileceğim önü düğmeli ,garip göbeğimi gizleyebileceğim azcık bol ayni zamanda da şık bişe nasıl bulacaksam hırsımdan oturup ağladım ,ben ne salağım diye o da ağladı kızım da ağladı o arada kv geldi noldu burda dedi ,evin içine bomba düşmüş gibi herkes bi garip azcık zaman verin kendinize şimdi hepsi geçti

Bu arada eşinle çocuğun bakımını paylaşın. Akşamları ben banyosunu yaptırıyorum, eşim üstünü giydirirken ben yoğurdunu hazırlıyorum. Eşim yoğurdunu yediriyor ben bu arada odasındaki hazırlıkları yapıyorum. Uyumadan önce son bir emziriyorum ve eşim götürüp yatırıyor. Saat 20.00 olduğunda bebekle işim bitmiş oluyor yani.

Herkes hayatı, olayları farklı yaşar bugün beni üzen durum size basit gelebilir yargılamamak gerekir diye düşünüyorum. Annelikle başladı daha önce bu kadar alıngan değildim vardı ama bu kadar değildim

Bir masal okur gibi okudum yorumunuzu. Ben bebeği dokuz buçukta yatırdım. Üç kez uyandı ve hala ayaktayım yine uyanacak diye. İsim sabaha kadar bitmiyor bebekle. Maşallah nazar değmesin.

Uykusunuz aklayarak yapan bir bebek bu da benim başından ayrılmama engel aslında o yüzden bu durumlar hep. Belki normal ama ben garipsiyorum ara ara eşimde garipsedi sanırım ama keşke bana demeseydi çok kırıldım

Hay maşallahhh nazar değmesin ne güzel. Eşim kızımızla ilgileniyor ama uyuyamaz herhalde yani taşıma işi sevme işi onda ev temizliği yemeği onda ama kızımız ağladığı anca hayatım seni özlemiş olabilir diyor atıyor hemen korkuyor ağlayınca va resmen biz ne zaman sizin bu evreye geçeriz acaba yaa

Aman onlar kıllı kıllı geziyor ya, biz aman ne bakımsızsın diyor muyuz? Boşversene. Minnacık bebekle neye zaman bulacaksın sanki. Oğlum 1 yaşında, ben daha yeni yeni sık sık ağda yapıyorum, çok sıcak burası, kısa şort giyince mecbur yapıyorum o da, çok istediğimden değil yani. Beğenmeyen bakmayıversin napayım ya da baksın iki saat bebeğe, ben de ağda mı yapayım.

Hiç üzülecek, ağlanacak bir durum yok ortada inanki. Zaten kibar bir iekilde söylemiş, muhtemelen şaşırdığı için söylemiş. Takıldığına değmez yani.

Keşke o şakayı bile yapmasaydı. Çok kırıldım hala kendimi kötü hissediyorum. Sizinde işiniz çok zor ya ilerisi umarım karanlık olmaz benşm içşnde Buarada uyku konusunda konuşmuştuk deneyeceğim demiştim ya hani bizim denemeler başarısız oldu kızım yıktı ortalığı yatırmakla kaldırmak arasından 3 sn anca oldu karıldı ağlarken kıyamadım şimdi nasıl uyursa uyısun diyorum artık.

Yani kıl cıktıysa bunu söylemesi normal degilmi?
Hassas bir dönemdesiniz sanırım..
Ama bence bu olana olumlu yönünden bakın ve kendinizi salmayın artık,yani makyajlar yapın kremler sürün demiyorum ama en azından kıllı dolasmayın
Esinizin yerinde olsam bende uyarırdım cünkü hos olmayan bir görüntü yani..

Bırak istediği gibi uyusun. Yıpranan yine biz oluyoruz. Ben sallamayi unutturdum şükür. Şimdi yanına yatınca uyuyor, yine sık uyanıyor ama en azından gecenin bir yarısı saatlerce bebek sallamiyorum. İnşallah zamanla kendi yatağında uyumaya da alisacak. Ben şimdi taşınacağım için çok üstüne düşmuyorum. Yeni eve geçince alışma süreci olacak illaki. Şimdi verdiğim emekler boşa çıkabilir. Orda artık elimden geldiğince uğraşacağım.

Yaa inşallah toparlamak istiyorum mesela ağlamadan eyeliner çekmek istiyorum kahküllerşmş kestirip fönlemek istiyor hadi inşallah bu lohusa sonrası beni mahvetti ya eşim bence buna da takılıyordur dur bakım bir ağzını arayayım da aranayım ağlayınca şok oldu zaten benşm kızımızı susturmaya çalışmam gibi susturdu yaaaa dedim gör adama neler yapıyorlar

aman tatlim buna ne canini sıkiyorsun?

Turk anneler cocuklarina cok duskun. Her hafta esinin izin gununde 2 3 saat bebegi birak kuafore bakima alisverise neye ihtiyacin varsa git. Veya evde agdani vs ne tercih edersen yap.
Kendini ihmal etme. Kocan icin degil kendin icin...

Ben yabanciyim. Mesela bebegim karni ac degilse gazi cikmissa alti temizse kucaga asla almayiz. Aglarsa aglar. Aglar susar.
Cok mu acaba bebege vakit ayiriyorsun?
Logusalik depresyonunu percinler bu. Atamazsin ustunden. Bebegin degerli. Ama kendi hayatini unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…