- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Ilk cocuga gecis 3 cocuga gecisten zor bence:) bu sekilde hepsi birbirini buyutuyo gibi :)) ilk cocukta bi soka giriyosun ama sonra sen bile inanamiycaksin kendine, inan bu gunler gececek :) sana garanti veriyorum:))Yaaaa hadi inşallah. Ağzından bak akıyorama Buarada maşallah size 3 çocuk hay maşallah. Ben şuan yemek temizlik dert etmiyorum ya en büyük sorun bakım
Ya tatlim bu çökme degil ya. Senin eşin de cok ayrinticiymis.Ya aslında kıl dediği çıkmaya başlar ya öyleydi ama eşim hiç öyle görmedi ve bence ağır geldi bu ona. Bazen görüyorum mesela nasıl kadınlar allahım bir bakım bir bakım. Ya da benim gibi çöküyor
Herkes hayatı, olayları farklı yaşar bugün beni üzen durum size basit gelebilir yargılamamak gerekir diye düşünüyorum. Annelikle başladı daha önce bu kadar alıngan değildim vardı ama bu kadar değildimdaha 3.5 aylıl bir annenin üzüldügü konuya bakın.
emzirin bebegi baba ilgilenirken sizde kendinizle ilgilenin kuaföre gidip agdanızı yaptırın.
alınganlıgınız hep mi vardı?
annelik ile birlikte mi başladı
Bir masal okur gibi okudum yorumunuzu. Ben bebeği dokuz buçukta yatırdım. Üç kez uyandı ve hala ayaktayım yine uyanacak diye. İsim sabaha kadar bitmiyor bebekle. Maşallah nazar değmesin.Bu arada eşinle çocuğun bakımını paylaşın. Akşamları ben banyosunu yaptırıyorum, eşim üstünü giydirirken ben yoğurdunu hazırlıyorum. Eşim yoğurdunu yediriyor ben bu arada odasındaki hazırlıkları yapıyorum. Uyumadan önce son bir emziriyorum ve eşim götürüp yatırıyor. Saat 20.00 olduğunda bebekle işim bitmiş oluyor yani.
Uykusunuz aklayarak yapan bir bebek bu da benim başından ayrılmama engel aslında o yüzden bu durumlar hep. Belki normal ama ben garipsiyorum ara ara eşimde garipsedi sanırım ama keşke bana demeseydi çok kırıldımBenimki sok olmayacak demek ki, be hep pijamayla geziyorum. Isten gelir gelmez pijama giyerim
Bebeginkz cok kucuk, boyle olmasi normal degil mi, onu bir yere birakip agdaciya gidemezsiniz. Varinizi yogunuzu bebek icin harciyorsunuz, esiniz de 2 tuye katlaniversin.
Hay maşallahhh nazar değmesin ne güzel. Eşim kızımızla ilgileniyor ama uyuyamaz herhalde yani taşıma işi sevme işi onda ev temizliği yemeği onda ama kızımız ağladığı anca hayatım seni özlemiş olabilir diyor atıyor hemen korkuyor ağlayınca va resmen biz ne zaman sizin bu evreye geçeriz acaba yaaBu arada eşinle çocuğun bakımını paylaşın. Akşamları ben banyosunu yaptırıyorum, eşim üstünü giydirirken ben yoğurdunu hazırlıyorum. Eşim yoğurdunu yediriyor ben bu arada odasındaki hazırlıkları yapıyorum. Uyumadan önce son bir emziriyorum ve eşim götürüp yatırıyor. Saat 20.00 olduğunda bebekle işim bitmiş oluyor yani.
nerden çıkardınız yargıladıgımı.Herkes hayatı, olayları farklı yaşar bugün beni üzen durum size basit gelebilir yargılamamak gerekir diye düşünüyorum. Annelikle başladı daha önce bu kadar alıngan değildim vardı ama bu kadar değildim
Keşke o şakayı bile yapmasaydı. Çok kırıldım hala kendimi kötü hissediyorum. Sizinde işiniz çok zor ya ilerisi umarım karanlık olmaz benşm içşnde Buarada uyku konusunda konuşmuştuk deneyeceğim demiştim ya hani bizim denemeler başarısız oldu kızım yıktı ortalığı yatırmakla kaldırmak arasından 3 sn anca oldu karıldı ağlarken kıyamadım şimdi nasıl uyursa uyısun diyorum artık.Ben zaman bulamıyorum. Bulani da ayakta alkışlıyorum. Bebeğim on aylık. Bütün zamanimi alıyor. Duşa girdiğimde jiletleyip çıkıyorum yapacak birşey yok. Zaman yaratsın bana o zaman. Uyut desem uyutamaz. Yedir desem yediremez. Sadece oynatır. Ben de o arada yemekle mutfak temizlemekte ortalık toplamakla meşgulüm. Zaten bebeği yatırmak bazen saatlerimi alıyor. Gündüz yatınca da bir saat bile olmadan kalktığı oluyor. Evde başka kimse yokken bırakıp duşa da giremiyorum. E napiyim ben? Bazen benim eşim de takılır benimle yarisiyorsun diye :) gülüp geçiyorum. Alınma bence sen de. Şaka yapmış bence.
Benimki "Aa kılsız" diye şaşırıyor yazık garibim alıştı naapsın adam, arada böyle küçük sürprizler yapıyorum. Sizinki de alışır. :/
Aa bu ben
Bırak istediği gibi uyusun. Yıpranan yine biz oluyoruz. Ben sallamayi unutturdum şükür. Şimdi yanına yatınca uyuyor, yine sık uyanıyor ama en azından gecenin bir yarısı saatlerce bebek sallamiyorum. İnşallah zamanla kendi yatağında uyumaya da alisacak. Ben şimdi taşınacağım için çok üstüne düşmuyorum. Yeni eve geçince alışma süreci olacak illaki. Şimdi verdiğim emekler boşa çıkabilir. Orda artık elimden geldiğince uğraşacağım.Keşke o şakayı bile yapmasaydı. Çok kırıldım hala kendimi kötü hissediyorum. Sizinde işiniz çok zor ya ilerisi umarım karanlık olmaz benşm içşnde Buarada uyku konusunda konuşmuştuk deneyeceğim demiştim ya hani bizim denemeler başarısız oldu kızım yıktı ortalığı yatırmakla kaldırmak arasından 3 sn anca oldu karıldı ağlarken kıyamadım şimdi nasıl uyursa uyısun diyorum artık.
Yaa inşallah toparlamak istiyorum mesela ağlamadan eyeliner çekmek istiyorum kahküllerşmş kestirip fönlemek istiyorBende lohusayken cok agladim cok duygusaldimbence bosuna alinganlik yapmissiniz büyütülcek birsey yok :) benim bide son dönemler hamilelik alerjisi olusmusdu ki asla killara dokunamadim ... kizimi orman ayisi gibi dogurdum suan 5 aylik ve rutinimiz var bende tabi toparladim :) sizde toparlicaksiniz :) üzülmeyin :)
Sanırım bindiği tespitlerden bir tanesiBence siz kendiniz durumdan şikayetçisiniz. Bu yüzden çok rahatsız olmuşsunuz
İşte hep biz çekiyoruz hem biz olan hep bize oluyor aman kaşım aman bıyığım bacak bikini derken mahvolan hep bizÇıktıysa da çıktı ne var altı üstü bir kıl bütün insanlarda var...nedir bu kadınların çilesi
evet fazla ayrıntıcıdır her konuda inçe eler sık dokur. Ama benim bacak mevzusu elemeden dokumadan söylendi gibi fazla kırdı beniYa tatlim bu çökme degil ya. Senin eşin de cok ayrinticiymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?