- 25 Kasım 2015
- 85
- 45
- 3
- 33
- Konu Sahibi delalim952
-
Hoşuma gittiğinden değil ya adamın öyle demesi komik insan bacisina yan gözle bakar miHem şahit oluyorsunuz olanlara hemde gülücükler koyuyorsunuz
Hoşunuza gitmiş sanki bu olay sizin
Aynen.
Aldatan erkek olunca affediliyor da kadın olunca cinayet çıkıyor.
Dengesizlik.
Hep deli hüp deli beşikteki kafa sallayoarkadaşın da mı güldü
İlk defa aldatmışErkekler burdan cesaret aliyor bence. Nasılsa affeder daha oncede affetmisti diye
e komikmiş ya hep birlikte gülmüşler ya durumaGerçekten arkadaşın BACIM dedi diye affetti mi ? Eger öyleyse gerçekten diyecek bişey bulamıyorum
senin ben de gözün olduğu belliydi zatenŞuna adam yazmayın bacım yaaha sana bacım dedim aramızda bişeymi var yokda
Yanımda zaten sana niye kızıyorlar ki benim sa..k kocamin dengesizliği diyorGüldüm diye bana çok kızdilar de bakalım bi ne dicek ?
Erkekler burdan cesaret aliyor bence. Nasılsa affeder daha oncede affetmisti diye
Hoşuma gittiğinden değil ya adamın öyle demesi komik insan bacisina yan gözle bakar mi
O zaman afiyet olsun arkadaşına Allah içine sindirsin
Yok ilk defa olduğu için affettie komikmiş ya hep birlikte gülmüşler ya duruma
Çok dolu bi insan olduğun bu olaya gülmenden belli bacımYok canım burdayım boş insan olmadığım için sürekli giremiyorum ama geldim
Yok ilk defa olduğu için affetti
Bak ortaya çıktı şimdi yakalandımsenin ben de gözün olduğu belliydi zaten
eşinin de ağzına sokBenim derdime gülecek dostun ağzına tuvalet terliğiyle vururum ben
Gulerim tabi kendini masum göstermek için yaptığı sacmaliga bak ayrıca olan olmuş karısı affetmis başka ne denir kiÇok dolu bi insan olduğun bu olaya gülmenden belli bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?