BACİM DERSE

Hadi affettim , kaldığımız yerden devam edelim denilecek bir durum değil bu yaşadığı olay..

Adam karşısındaki kadının iddialarını duyduğu halde savunmaya bile geçmeden ''ne söyleyeyim bacım'' diyerek tepki vermesi, çok garip bir durum..

Sanki hiç bir şey yapmamış , o kadınla görüşen kişi o adam değilmiş gibi sakince ortaya konmuş bir tavır var ortada , bu gerçekten gülünç verici bir durum ama bacım dediği için değil , o duruma kendini düşürdüğü için..

Adam resmen pişmanlık duyduğunu dile getirerek , o durumu yaşadığını ve görüştüğünü kabul etmiş .

Bacım dediği insanla görüşür mü ?

Millet kardeşim kankam dediği insanlarla neler yaşıyor, kardeşim diyip birlikte olan mı dersin, hoşlantı duyup , sevgili olan mı dersin ohoooo

Neyse kaçtım ben ..

bir iki kere görüşmüş diye kadın başka kişilerle görüşüyor diye adam affediliyor kadın kötüleniyor.

Yani şimdi ne desem bilemedim .
Adam olayı çok iğrenç bir şekilde kendi beyninin büyüklüğünde "bacım"diyerek özetlemiş bu beyinin karşısındakide kendi beynin alt seviyeteki leverini gösterip af etmiş bunlara arkadaş olan bir insanda ancak güler herhalde.
Algılarım yandı :)

Kendine hiç dert bile etmiyor bir daha yaparsa bosarim şansını degerlendirsin yoksa kendi bilir aldatilma dünyanın sonu değil sonuçta benim anlim ak diyor
Bi kadın olarak çok tuhaf bi durum bu aldatıldığını kabul ediyo ve gülüyo öyle mi

Bi daha yaparsa boşarım diyo
Ama kendini bi kadın olarak hiçe saydığının farkında değil sende değilsin

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşsunuz

Adam arkadasınızla dalga geçiyor, hem de o kadının yanında, ikisi de iyi oyuncularmış arkadasınızın yanında kadınla dalga geçiyorlar, aslında gülünecek değil ağlanacak bir durum, yazık o evliliğe, arkadasınız affetmemeliydi

Aynen.
Aldatan erkek olunca affediliyor da kadın olunca cinayet çıkıyor.
Dengesizlik.

Aynen bizim millete normal geliyor artik belli ki. Dizilerde bile mutlaka esini/sevgilisini surekli aldatan bir erkek oluyor ve bu komik bir sekikde anlatiliyor yakalanmamaya calisirken. Herkese de komik geliyor galiba. Ama bir kadınin bu durumda olduğu bir senaryo yazılir mi asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…