- 25 Kasım 2015
- 85
- 45
- 3
- 33
- Konu Sahibi delalim952
-
Yok canım eğer bir daha yaparsa kesinlikle bosanirim gözünün yaşına bakmam diyorAyrılır ayrılmaz bu bizi asla bağlamaz kocanın verdiği replik "bacım " az çok kafamızda bir profil çizdi bu profil hiç bir kadın midesi kaldırmaz burda anlatılmak istenenin özeti bu
Tabiki her insanın virajlarının geçişi faklıdır bazen göz göre göre tarihin tekerrünü seyretmek istercesine kendini uçurumdan aşağı atmak istiyorsa yapacak hiçbirşey yok
Bundan sonraki repliğe hazırlasın psikolojisini o zaman ne diyelim ......
O zaman başka bi konuda görüşmek üzereYok canım eğer bir daha yaparsa kesinlikle bosanirim gözünün yaşına bakmam diyor
Düzgün konuş napim yani s..siz aldatmış zaten bilseydim arkadaşımdan önce ben bi müdahale yapardım o kadında kocası da iyi sapa otururdu. Olsn olmuş biten bitmiş ölmüşle olana yapacak birsey yok Olmasaydı daha iyiydi ama olmuş buda benim imtihanım allah önüme sunacakmis bu olayı diyor kadincagiz büyük konuşma benim bir inanisim vardır kinadigini ve büyük konustugun olayı allah yasatmadan oldurmez burdaki herkes dört dörtlük mü yaşıyor herkesi mutlaka başına bir olay gelmiştir. Aldatilma ise herkesin başına gelebilir kimi yakalar kimisi yakalayamaz o erkeğin hareketlerine bağlı arkadaşım yakalamış ayrıca aldatma illaki cinsi münasebetle olacak birsey değil aklından bile bir kadını geçirmesi yeter bu olayın olmadığına da kimse garanti veremez ayrıca o baci sen misin demeye getirenlere sözüm benim nasıl bir insan olduğumu bilseniz aklınızdan bile bu soruyu gecirmezsinizSiz olayin farkinda degilsiniz galiba. Ölümüne 'müsvedde'siniz.
Bacim dedi diye değil ilk defa olduğu için ayrıca çocukları için yoksa çoktan tekmeyi atmıştıGerçekten arkadaşın BACIM dedi diye affetti mi ? Eger öyleyse gerçekten diyecek bişey bulamıyorum
Düzgün konuş napim yani s..siz aldatmış zaten bilseydim arkadaşımdan önce ben bi müdahale yapardım o kadında kocası da iyi sapa otururdu. Olsn olmuş biten bitmiş ölmüşle olana yapacak birsey yok Olmasaydı daha iyiydi ama olmuş buda benim imtihanım allah önüme sunacakmis bu olayı diyor kadincagiz büyük konuşma benim bir inanisim vardır kinadigini ve büyük konustugun olayı allah yasatmadan oldurmez burdaki herkes dört dörtlük mü yaşıyor herkesi mutlaka başına bir olay gelmiştir. Aldatilma ise herkesin başına gelebilir kimi yakalar kimisi yakalayamaz o erkeğin hareketlerine bağlı arkadaşım yakalamış ayrıca aldatma illaki cinsi münasebetle olacak birsey değil aklından bile bir kadını geçirmesi yeter bu olayın olmadığına da kimse garanti veremez ayrıca o baci sen misin demeye getirenlere sözüm benim nasıl bir insan olduğumu bilseniz aklınızdan bile bu soruyu gecirmezsiniz
Hi hi anlatin siz dinliyorum
O kadar güldüm ki bahceye diktiler..Kızlar En yakın arkadaşımı eşi aldatmış ama kadınla kocasını yuzlestirince eşi hiç konuşmamıs öyle bakmış kadın ben itiraf ettim sende konuş deyince ne söyleyeyim bacim demiştabi arkadaşım şok olmuş insan bacim dediği insanla buluşur mu diye duyunca gülme krizi geçirdim tabi gulunecek bir durum değil ama insan ister istemez bi anda öyle duyunca guluo ama eşi çok pişmanmis arkadaşım affetti şimdilik iyi diyor. Bu arada kadinda mahalle de bir iki kez konuştuğu insan musvettesiymis. Aralarında öyle münasebet olmamış 1 2 kere görüşmüşler ve ayrilmislar. Ama bacim demesi komigime gitti. Sizce nasıl bir durum yani
Canm eglendigim felan yok sadece o kelimeye güldüm farkindaysaniz ayrıntıya girmedim olayın o kısmını yazdım tabi sizde haklısınız detayina girmeyince ama gerekte yok sizin dost değilsin demenizlede dostluğum bozulmayacagi için bu kelimeleri kafaya takmiyorumAllah sizin gibi arkadaşı kaf dağlarına göndersin... Arkadaşınızın üzüntüsüyle ne güzel eğleniyorsunuz, maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?