- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi delalim952
-
O zaman kadın tü kaka olur.Aynen bizim millete normal geliyor artik belli ki. Dizilerde bile mutlaka esini/sevgilisini surekli aldatan bir erkek oluyor ve bu komik bir sekikde anlatiliyor yakalanmamaya calisirken. Herkese de komik geliyor galiba. Ama bir kadınin bu durumda olduğu bir senaryo yazılir mi asla.
Bence uydurumuş bir konuya alet olduk gibime geliyor
Bence uydurumuş bir konuya alet olduk gibime geliyorşimdi bunada gülüyodur yaaa
Yanımda zaten sana niye kızıyorlar ki benim sa..k kocamin dengesizliği diyor
Kendine hiç dert bile etmiyor bir daha yaparsa bosarim şansını degerlendirsin yoksa kendi bilir aldatilma dünyanın sonu değil sonuçta benim anlim ak diyor
Ben orda adamın suratına bi tokat atıp al bacınıda git derdimKızlar En yakın arkadaşımı eşi aldatmış ama kadınla kocasını yuzlestirince eşi hiç konuşmamıs öyle bakmış kadın ben itiraf ettim sende konuş deyince ne söyleyeyim bacim demiştabi arkadaşım şok olmuş insan bacim dediği insanla buluşur mu diye duyunca gülme krizi geçirdim tabi gulunecek bir durum değil ama insan ister istemez bi anda öyle duyunca guluo ama eşi çok pişmanmis arkadaşım affetti şimdilik iyi diyor. Bu arada kadinda mahalle de bir iki kez konuştuğu insan musvettesiymis. Aralarında öyle münasebet olmamış 1 2 kere görüşmüşler ve ayrilmislar. Ama bacim demesi komigime gitti. Sizce nasıl bir durum yani
ya arkadaş sinirden gülüyoruz biz komik olmadığını biliyoruz hatta aglanacak haline gülüyoruz artık yapacak birsey yok olan olmuş komikliği şurda bacım demesi böyle bir şey var mı senceGulme arkadasina, gelir basina.. peki esini afeden arkadasina ne demeli.. Hadi bunuda gectim karisini aldattigi kadina bacim diyenide ilk kez duydum.. bunuda gectim siz neden bu konuyu komikmis gibi yansittiniz.. Tovbe
Kesinlikle uydurma degil niye uydurulsun illa insan aldatilinca kahrolup mahvolacak diye bir kaide yok kadının çocukları var bir tane s...siz için karalar bagliyamaz bir şans verdi onuda eşi ister kaybetsin ister kazansın görüp bakicaz gerçekten pişman miBence uydurumuş bir konuya alet olduk gibime geliyorşimdi bunada gülüyodur yaaa
Kızın çocukları var mecbur öyle olucam değersiz insanlar için kendimi mahvedemem diyorvay be arkadaşın ne dertsiz tasasız bir insan yıllarca yaşar bu genişlikle, tebrik ediyorum kendisini keşke bizde böyle olabilsek.
Ayrılır ayrılmaz bu bizi asla bağlamaz kocanın verdiği replik "bacım " az çok kafamızda bir profil çizdi bu profil hiç bir kadın midesi kaldırmaz burda anlatılmak istenenin özeti buKesinlikle uydurma degil niye uydurulsun illa insan aldatilinca kahrolup mahvolacak diye bir kaide yok kadının çocukları var bir tane s...siz için karalar bagliyamaz bir şans verdi onuda eşi ister kaybetsin ister kazansın görüp bakicaz gerçekten pişman mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?