BACİM DERSE

O zaman kadın tü kaka olur.
Ya da sonunda cinayete kurban gider.
Kadın kendine bunu yapıp affettikten sonra ne diyelim...

--Sevdiğim adam bana "bacım" dedi.

Konu başlığını ilk gördüğümde 'bacım derse' giriyoruz gibi bir anlamı var sanmıştım olay neymiş ya, aldatılan bir eş ve onu kaale almayıp açıklama yapmayı düşünmeyen üstüne üstlük dalga geçen bir koca..

Kendine hiç dert bile etmiyor bir daha yaparsa bosarim şansını degerlendirsin yoksa kendi bilir aldatilma dünyanın sonu değil sonuçta benim anlim ak diyor

Iyi kadin da aynisini yapsin o zaman yakalaninca "emmim" desin kurtarsin. Kocasi da alnim ak desin devam etsinler. Boyle birsey mumkun mu...

Ben orda adamın suratına bi tokat atıp al bacınıda git derdim

Gulme arkadasina, gelir basina.. peki esini afeden arkadasina ne demeli.. Hadi bunuda gectim karisini aldattigi kadina bacim diyenide ilk kez duydum.. bunuda gectim siz neden bu konuyu komikmis gibi yansittiniz.. Tovbe

Gulme arkadasina, gelir basina.. peki esini afeden arkadasina ne demeli.. Hadi bunuda gectim karisini aldattigi kadina bacim diyenide ilk kez duydum.. bunuda gectim siz neden bu konuyu komikmis gibi yansittiniz.. Tovbe
ya arkadaş sinirden gülüyoruz biz komik olmadığını biliyoruz hatta aglanacak haline gülüyoruz artık yapacak birsey yok olan olmuş komikliği şurda bacım demesi böyle bir şey var mı sence

Bence uydurumuş bir konuya alet olduk gibime geliyor şimdi bunada gülüyodur yaaa
Kesinlikle uydurma degil niye uydurulsun illa insan aldatilinca kahrolup mahvolacak diye bir kaide yok kadının çocukları var bir tane s...siz için karalar bagliyamaz bir şans verdi onuda eşi ister kaybetsin ister kazansın görüp bakicaz gerçekten pişman mi

vay be arkadaşın ne dertsiz tasasız bir insan yıllarca yaşar bu genişlikle, tebrik ediyorum kendisini keşke bizde böyle olabilsek.
Kızın çocukları var mecbur öyle olucam değersiz insanlar için kendimi mahvedemem diyor

Ayrılır ayrılmaz bu bizi asla bağlamaz kocanın verdiği replik "bacım " az çok kafamızda bir profil çizdi bu profil hiç bir kadın midesi kaldırmaz burda anlatılmak istenenin özeti bu
Tabiki her insanın virajlarının geçişi faklıdır bazen göz göre göre tarihin tekerrünü seyretmek istercesine kendini uçurumdan aşağı atmak istiyorsa yapacak hiçbirşey yok
Bundan sonraki repliğe hazırlasın psikolojisini o zaman ne diyelim ......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…