Bağnaz bir düşüncemi?

Kardeşim beni ilgilendirir bence bu kısma katılmıyorum gelip kendi anlattı anlatmasaydı bilmezdim zaten 🤷‍♀️
Milletin seks hayatı ne kardeşinizi ne sizi ilgilendirmez
Napıyor bu arkadaş kardeşinizi zorla birinin koynuna mı sokmaya çalışıyor
Kardeşinizin sağlığı sizi ilgilendirir iş yeri arkadaşı değil

Çok güzel izah etmişsiniz tam olarak anlatmak istediğim buydu teşekkür ederim
Ama buna boyun eğmeye devam edince de bu durum düzelmeyecek ne yapılmalı bilmiyorum
Siz kardeşinize (size danıstığı/sorduğu için) kendi düşüncenizi aktarırsınız gerisi ona kalmış. Herhangi bir konuda zarar gördüğüne şahit olduğunuz zaman da ona destek olursunuz hepsi bu. Bırakın her şeyi kendi yaşayıp öğrensin. Hayatta en kalıcı öğrenmeler deneyimlerden gelir 🙏🏻

Arkadaşlar kız kardeşim yeni iş ortamına girdi ve samimi olduğu bir kız arkadaşı var. Ancak bu kız erkeklerle tek gecelik ilişkiler de yaşabilen biri iş ortamından kişilerle de. Kesinlikle beni ilgilendirmez herkes istediğini yapar. Ama kızkardeşimin böyle biriyle samimi olmasını istemiyorum. İş yerinde kardeşimle ilgili de yanlış düşünürler gibi geliyor. Kızkardeşim de tam tersi düşünce de bu konuda. Siz ne düşünür ne yapardınız?
Yeni iş ortamı demişsiniz. Ne ara samimi olmuşlarda diğer kız tek gecelik ilişkiler yaşadığını anlatmış?
Kızın tavırlarıda normal değil. Yaptığı şeyi normalleştirmiş olması onu bağlar ama insan neden başkasına anlatır ki bunu marifetmiş gibi
Ayrıca iş ortamından erkeklerle tek gecelik ilişkiler yaşayan birine ne gözle bakılacağı gün gibi ortada.
Ben kimsenin hayatına karışmam ama böyle biriylede samimiyet kurmam. Kız kardeşiniz hakkında çıkabilecek dedikoduları umursamıyor demekki. Yapacak bir şey yok

Ben tesetturluyum ama mini etek giyen arkadasim var hic sorun etmedim.kimin ne yaptigi bizi ne ilgilendirir.kiz kardesinize zarar vermis olsa haklisiniz derdim ama sirf birileriyle iliski yasiyor diye arkadasligini niye bitirsin.

Ben tesetturluyum ama mini etek giyen arkadasim var hic sorun etmedim.kimin ne yaptigi bizi ne ilgilendirir.kiz kardesinize zarar vermis olsa haklisiniz derdim ama sirf birileriyle iliski yasiyor diye arkadasligini niye bitirsin.
kıyafetle aynı şey değil bana göre de.sevgilileri olması başka tek gecelik ilişkiler başka.saygı duyarım ama yakın arkadaş olmam.

Yapmayın lütfen insanların özel hayatı bizi ilgilendirmez. İyi bir insan olduğu sürece herkesle arkadaş olabilirim.
İnsanların sex hayatları beni ilgilendirmiyor.

Yeni girdiğim işteki kız arkadaşım bana tek gecelik ilişkiler yaşadığını anlatsa bu bana çok gereksiz bir bilgi gelir ve mesafe koyarım. Ama kardeşiniz sorun yapmamış gelip size anlatmış muhabbet olsun diye. Bence karışmayın rahatsız olsa zaten ona göre hareket ederdi herkesin beyni var.

Arkadaşlar kız kardeşim yeni iş ortamına girdi ve samimi olduğu bir kız arkadaşı var. Ancak bu kız erkeklerle tek gecelik ilişkiler de yaşabilen biri iş ortamından kişilerle de. Kesinlikle beni ilgilendirmez herkes istediğini yapar. Ama kızkardeşimin böyle biriyle samimi olmasını istemiyorum. İş yerinde kardeşimle ilgili de yanlış düşünürler gibi geliyor. Kızkardeşim de tam tersi düşünce de bu konuda. Siz ne düşünür ne yapardınız?
Bağnaz mı bilmem de hadsiz bir düşünce.

Çalışacak yaşta kız kardeşin arkadaş ilişkilerine karışabilecek kadar hadsiz.

Hiç tanımadığı bir kadını yargılayabilecek kadar hadsiz.

Kardeşiniz meslek edinmiş çalışmaya başlamış olduğuna göre küçük ne yaptığını bilmeyecek birisi değil.

Evet bizim toplumumuzun çoğunluğunda arkadaşlık eden kişilerin karakterleri aynıdır yanılgısı var. Bu sebeple evet korktuğumuz gibi kardeşinizin de arkadaşı gibi olduğunu düşünebilirler.

Ama kardeşiniz bunu düşünemeyecek yaşta ya da algıda değil. Arkadaşını kendisi seçmiş sonuçta. Eğer özellikle gelip de abla ne yapayım ben şimdi dememişse size söz düşmez.

Kardeşinizin adına karar veremezsiniz bence. Kendisi isterse görüşür istemezse görüşmez. Sizi ilgilendiren hiçbir şey yok. Ayrıca siz nereden biliyorsunuz kızın bu ilişkilerini? Ben bazen kendi arkadaşlarımın bile o kadar özelini bilmem mesela, siz nasıl bu kadar detayı biliyorsunuz?

Kardesinizin arkadaş seçimi sizi ilgilendirmez, hatta inanır mısınız kardesinizin seks hayatı tercihleri de sizi ilgilendirmez, hatta hatta kardeşinizin arkadaşınınki hiiiç ilgilendirmez.

kendi hayatınıza bakın, kimsenin yaşam tarzı sizi ilgilendirmez

Kardeşinizin adına karar veremezsiniz bence. Kendisi isterse görüşür istemezse görüşmez. Sizi ilgilendiren hiçbir şey yok. Ayrıca siz nereden biliyorsunuz kızın bu ilişkilerini? Ben bazen kendi arkadaşlarımın bile o kadar özelini bilmem mesela, siz nasıl bu kadar detayı biliyorsunuz?
Kız, kardeşime kardeşimde bana anlattı

Bağnaz mı bilmem de hadsiz bir düşünce.

Çalışacak yaşta kız kardeşin arkadaş ilişkilerine karışabilecek kadar hadsiz.

Hiç tanımadığı bir kadını yargılayabilecek kadar hadsiz.

kadını yargıladığımı ve kardeşim bana anlattığı için böyle birşeyi istemediğim için de hadsiz olduğumu düşünmüyorum açıkçası sizin fikriniz saygılar ;)

Arkadaşıni söyle sana kim olduğunu söyleyim demisler .kız kardeşimin böyle bir arkadaşı olmasını istemezdim :/ o tek gecelik ilişkilerde başkasından yemek amaçlı yapılıyor.kardesinizede ucu dokunur benden demesi
keşke yeseler kuzum.bir de adama tonla para harcıyorlar.burada kaç konu okudum böyle

Kardeşiniz niye böyle bir şeyi size anlatıyor ki? Çok saçma geldi bana
Kimseye bir şey anlatmamak laizm diyorum, ben özelimi arkadaşıma anlatacağım o da gidip ablasına anlatacak abla da ben zararlıyım diye uzak tutmaya çalışacak. Ne kadar ayıp ve çirkin kız kardeşi kim bilir neler yapıyordur , haberin yok

Back
X