Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimin kimle sevistiginden sizene.Ne kadar meraklısıniz milletin yatak odasına.Su iki kelimeyi hayatımıza düstur edinmenizi tavsiye ederim 'banane' 'sanane'.
Böyle birkaç arkadasm vardı bir kaç tek değil yani ama ama ama ilk cinsel birlikteliğim eşimle oldu :) aferin bana demiyorum ama ben o hayatı tercih etmedim bana kötü örnek olmadı herşeyini bilirdim ama o kadar yani özetle kardeşinizin içinden ne gelirse o yönde ilerler kendinizi strese sokmayın
Evet fazlasıyla bağnaz bir düşünce. İnsanların yaşam biçimi yalnızca kendilerini ilgilendirir. Siz kardeşinizin aklına, karakterine, iradesine hiç mi güven miyorsunuz?
Evet yakında bu toplumda o da olur ve içinde yaşadığımız için ister istemez düşünmek zorundayım. Herkes kk hatunları gibi mi pekala siz de tecrübe etmişsinizdir :)Dıdısının dıdısı. Hayat sizin için çok zor olmalı hep böyleyseniz.
Ben öyle ilişkiler yaşayan biri değilim ama ben arkadaş olurum öyle biriyle.
Sırada ne var, tek gecelik ilişki yaşayan birine selam vermiş birinin alışveriş ettiği bakkaldan bir şey almamak mı?
tercüme eder misiniz rica etsem.valla anlamadımEbeveyn ego durumu doğrultusunda "lafın tamamını" demişler kk hatunları.
Ben kardeşiniz için endişeleniyorsunuz sandım. Tek derdiniz başkalarının ne düşündüğü mü? Bu daha kötü. Hayatınızı elalem ne der diye yönetmeniz çok sağlıksız.İş yerinde kardeşimle ilgili de yanlış düşünürler gibi geliyor.
farkındaysanız sorumda açıkça yazmışım toplum iş yeri filan hani kardeşime güvenmeme durumunu nereden çıkardınız anlayamadım ? Ben mi yanlış anladım yazdıklarınızı?
Lafın tamamı kime söylenir bacım?tercüme eder misiniz rica etsem.valla anlamadım![]()
Evet yakında bu toplumda o da olur ve içinde yaşadığımız için ister istemez düşünmek zorundayım. Herkes kk hatunları gibi mi pekala siz de tecrübe etmişsinizdir :)
Bırakın tek geceliği beş geceliği. Kardeşinizin arkadaşı insan mı siz ona bakın..Arkadaşlar kız kardeşim yeni iş ortamına girdi ve samimi olduğu bir kız arkadaşı var. Ancak bu kız erkeklerle tek gecelik ilişkiler de yaşabilen biri iş ortamından kişilerle de. Kesinlikle beni ilgilendirmez herkes istediğini yapar. Ama kızkardeşimin böyle biriyle samimi olmasını istemiyorum. İş yerinde kardeşimle ilgili de yanlış düşünürler gibi geliyor. Kızkardeşim de tam tersi düşünce de bu konuda. Siz ne düşünür ne yapardınız?