Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Cok tesekkur ederim allah tamamina erdirsin canim saglikla insallah
Bana kapali miyon amelitatida yapacak bundan once eylulde embriyo elde edilecek sizde nasil bir tedavi uyguladi canim birde yasiniz kac arkadasim iki embriyo koydumu
Yaşım 32 cnm tek transfer oldum, ilk denemem olduugu için. Embrıo dondurma işlemi uyguladık ve tuttu çok şükür.senınde allah yardımcın olsun

bende ebru hanımın hastasuyım henüz tedaviye başlamadım ilk muayenem oldu ama ben çok sevdim kendisini çok ilgili birisi ben rahat hissettim yanında kendimi

Öncelikle hayırlı olsun tebrik ederim.darısı isteyenlere.aynı merkeze gitmişiz bende araştırarak gittim Mustafa hocaya ama ilgisiz gördüm çok çabuk geçiştirdi beni bu yüzden biraz tereddüt ettim.sana sormak istediğim sana toplam da Ne kadara mal oldu ,kredi çekerek gireceğim için çok endişeliyim,ilk denemen miydi? Teşşekürler

Valla bende bahcecide ilk denememi oldum yok hemsirenin onun bunun ilgisi fasafiso negatifi alinca kimse donup suratina bakmiyor.bence doktora guvenmek ve dr la iletisim kurmak onemli bu yuzden erbil yagmura gitmeye karar verdim ona guveniyorum umarim hakkimizda hayirlisi olur bu sefer

canım benim bahçecide ilk denemem di 6750 tüp bebek 1 ay da rahim dinlendirme oldu 500 tl ödedim ilaçlrımda 1500 falan tuttu. ve şükür gebeyim. ben mustafa hocada tedavi olan arkadaşlarla da konuşuyorum hep kontrollerde denk geliyoruz hoca gördüğüm ve anladığım kadarıyla işinin en iyisi. çok konuşmaması bence çok iyi bildiğindendir. laboratuvar çok önemli türkiyenin en iyisi bunu biliyorum işte. kime sorarsak soralım hep aynı cevabı aldık çünkü bahçeciye gidin çünkü türkiyenin en iyisi diye. bilmiyorum ben tabi çok tanımıyorum hocayı ama gördüğüm kadarıyla pamuk gibi güleryüzlü bi adam. hakkında hayırlısı olsun .

canım hakkında hayırlısı olsun. bence bu işler ekip işi ben haklısın. hemşirem doktorum ilgili olmasa bu kadar inanarak tedavi de motive olamazdım, biz bankacılar şöyle deriz "ne kadar risk o kadar başarı ve başarı eşittir ekip ruhu"..ben diğer yerlerde negatif olunca herkesten Allh razı olsun dedim ve çektim gittim haklısın ilgilenmediler bile benimle negatif oldum diye,ama bak bunu açıkca söyleyebilirim ki ben burada sanki akraba ziyaretine geliyorum öyle ilgililer,sen belki tam tersi hissettin ama ben bahçecide evimde gibiyim.. erbil hocada iyi tabi adını namını çok duyduk. ama muayenehane bana çok soğuk geliyo. inşallah hayırlısı olur seninde güzel haberlerini alırız.

İçimi rahatlattın ,teşşekürler,umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini darısıda bizlerin başına E2 65 bende senin kaçtı yüksek sanırım benim ,bazı kan testleri istedi bakalım

bende kimseden cok sey beklemedim negatifi alinca tabiki takdiri ilahi olacagi varsa olurdu kimseden hesap sormadim ama kafana takilan seyler illaki oluyor ve ilac konusunda birkac soru sormak istedim benimle ilgilenen hemsire telefonlarima bakmayinca cok sinirlenmistim ve hic geri donus bile olmadi daha sonra.neyse bebisin hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar Bnde 11 aylık evliyim ve eşimde 200 bin sperm var salı günü Fulya Bahçeci ye gidicez. Tüp bebek aşamaları ne şekilde oluyor fiyatı nedir yaptıranlar bilgi verebilir mi

Merhaba arkadaşlar Bnde 11 aylık evliyim ve eşimde 200 bin sperm var salı günü Fulya Bahçeci ye gidicez. Tüp bebek aşamaları ne şekilde oluyor fiyatı nedir yaptıranlar bilgi verebilir mi
CANIM İLK GÖRÜŞME ÜCRETSİZ MUAYENE OLURSAN DR DOÇENT PROF OLMASINA GÖRE DEĞİŞİYOR UCRETİ BEN 450 TL VERDİM MUAYENE İÇİN BU BİR KEZ VERİLİYOR SONRA TEDAVİ BAŞLAYACAĞINDA ADETİN 2-3 GÜNÜ GİTTİĞİNDE 1350 TL VERİYORSUN. YUMURTA TOPLAMA SIRASINDA 5400 TL İDİ SANIRIM. EĞER RAHİM DİNLENİP TRANSFER SONRA YAPILACAKSA 500 TL RAHİM DİNLENDİRME ÜCRETİ VAR
EMBRİYOLARI GENETİĞE GÖNDERECEKSEN EMBRİYO BAŞI 350 DOLAR AMA SİZDE FARKLI BİR TEDAVİ OLACAKSA ONUN İÇİN BİRŞEYLER YAPILACAKSA TEDAVİ ÖNCESİ BİLGİLENDİRİLİYORSUNUZ

İLAÇLAR İÇİN 2000 TL TUTAR DENDİ ARKADAŞIM BİZE

Cevabın icin çok teşekkür ederim bizde sorun sperm azlığı suna başka sorun yok gibi yarın belli olacak bakalım rabbim ne yol cizeck

Cevabın icin çok teşekkür ederim bizde sorun sperm azlığı suna başka sorun yok gibi yarın belli olacak bakalım rabbim ne yol cizeck
DR TERCİHİNİZİ ÖĞREBİLİRMİYİM
RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH

İnşallah kızlar dualarımız kabul olsun. ben ilk denemeye basladık tüp bebegi 5 düşügüm oldugu için genetige filan da gidicek ilk bize 8milyar dediler ama sanırım genetik filan içinde degildi insan maddi manevi yıpranıyor herşeyin hayırlısı olsun insallah tutar da emeklerimiz boşuna gitmez

Aminn insallah ya

Dusuklerinin nedeni neydi canim. Sana genetik test yapildimi bu arada.

Dusuklerinin nedeni neydi canim. Sana genetik test yapildimi bu arada.
Bana ve eşime yapılmıştı hergçhangi bir sorun cıkmadı. Benim yumurtalarım kalitesiz ve polikistik over. Tek sorunun bu demişti en sonki gittigim kadın dogum uzmanı ve cocugun da genetigine baktırmayı unutma demişti. Şimdi işte müstecep beyle konuştuk o da aynılarını söyledi. Simdi gonal f ignesini kullanıyorum yumurtaların toplanıcak dedi eşinin spermiyle döllenip genetige gidicek dedi rahim kalınlaşıncada transferini yapıcaz dedi acıkcası kısa ve öz konustu .

Muhakkak memnun olan vardır ancak ben bahçeciyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Her şey para üzerine kurulu ve dışardaki normal maliyetinin 3 4 katı pahalı. Era testi dahil her şeyi yaptılar bize. Dışarda 350 euro olan era için 1000 euro paramızı aldılar. Yumurtaları toplarken 500 tl dondurma parası alıyorlar, sınra kalan yumurta varsa tekrar para alıyorlar. Tek ilgilendikleri para duyguları sömürüyorlar. Ellerine bırakmayın kendinizi

Kızlar, transfer sonrası diyelimki pozitif sonuç aldık. Bahçeci ile işimiz bitiyormu, yani sonrasında ne kadar daha gidip muayene olabiliyoruz, sonraki her muayene ücretlimi? Bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…