Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Sıra beklıyorum canım daha. Eşime diyorum bak ben içerdeyken doktoru ıkna et. O bole daha iyi falan derse kbl etme hemn
Hadi hayirlisi cnm. Eşler hemen kabul ediyor benimkide hic konusmuyor doktor ne derse tmm diyor sonrada sn cok paniksin dio bana adam bilir isini

Hadi hayirlisi cnm. Eşler hemen kabul ediyor benimkide hic konusmuyor doktor ne derse tmm diyor sonrada sn cok paniksin dio bana adam bilir isini
Adam işini biliyo zaten ama tek embrıyodan yanalar yaşta küçük olunca. Benımkıde aynı oyle dıo bana. Doktor ıle görüşmedik kan verdim snra asistanı ılacı anlattı estrfem adetın 13. Günü gitcem ozmn doktorla görüşcez. Rahım kalınlığı için nar suyumu içeyim bide kızlar

kizlar doktora instagramdan yazdm cvp.vermis tarlusal kullan bi kutu baslicaz yamis. Adetimin bugun 4. Gunu olacakdi erken gebelik testi yaotim dun negatif cikdi hamile olma ihtimalim yokdur dimi.

Ona gore ilaca baslicam
Canım ben de tüp bebek tedavisine başlamak için tarlusal kullandım ilaç bittikten 12 gün sonra adet oldum. Benim ve eşimin tüm planları aksadı.
Bana ilacı başka bir doktor vermişti ben planlarım altüst olunca o doktoru bıraktım tedavim için cem beye gittim.Cem bey adet olunca tedavime başladı şuan iğnelerde 9. Günüm. Opuyu bekliyorum.

Hadi hayırlısı inşallah, benimde dün opu oldu ne kader heyecanlı bir süreç yahu Rabbim yardımcımız olsun valla zor süreçler

Hadi hayırlısı inşallah, benimde dün opu oldu ne kader heyecanlı bir süreç yahu Rabbim yardımcımız olsun valla zor süreçler
Hayırlısı olsın canım. Umarım allah gonlunuze gore verir. Ağrın vs. Var mı canım? Nasıl geçti toplama? Kaç tane toplanmış bilgi verdiler mi?

Hayırlısı olsın canım. Umarım allah gonlunuze gore verir. Ağrın vs. Var mı canım? Nasıl geçti toplama? Kaç tane toplanmış bilgi verdiler mi?
Allah razı olsun canım,Opudan sonra benim ağrım oluyor canım maalesef ama herkeste böyle olmuyor bu durum, 12 tane toplandı bu sabah aradılar 11 tane olgunmuş 9 tane döllenmiş bakalım inşallah nasipse 3. Gün pazar günü arayacaklar yine, Rabbim nasip etsin 5. Güne gider inşalalh cümlemizin

Hayirlisi ol
Hayirlisi olsn cnm. Bnm 3 gundur cok inanilmaz kasik ve bel agrim var gohuslerimde hassas fakat hasta olmadim dun test yaptm.gebede degilim yarin ilca baslicam artk hayirlusu olsn snra ilac cozerse Allahin izniyle bsslicaz bakalim hakkimizda hayirlisi. Sizin ilk mi yasiniz ve sorununuz nedir ?

Hayırlısı olsın canım. Benim yaşım 26, eşimde sperm azlığı problemi var. İlk denememiz olacak. Benim yumurta gelişimim vs. Her şey yolunda şimdilik.

Hayırlısı olsın canım. Benim yaşım 26, eşimde sperm azlığı problemi var. İlk denememiz olacak. Benim yumurta gelişimim vs. Her şey yolunda şimdilik.
Cnm ayni sorunda bizde benim yasimda 24 esimde sperm azligi var bnde suan gozuken hic bir sorun yok hersey normal amh4.3 rahim flnda iyimis tek sorun esinin spermi onuda halledicez dedi daha kotu gelenler var siz cok iyi grupdasbz dedi bakalim hayirlisi ilk denememiz bizimde Rabbim ikimizinde ilk denemsnde hayirli sonuclar versn insallah. Spermi kac bu arada ilac vs birsey kullaniyormsunz suan

Kızlar yarın 10. Günüm kan testi yaptırsam çıkar dimi, dayanamıyorum artık

Kızlar yarın 10. Günüm kan testi yaptırsam çıkar dimi, dayanamıyorum artık
Valla cnm blmiyorum ki herkezin bunyesi aynimi. 6 7 gunde yaptorop cikmislari cok okudum kcinci gun embriyosu heralde cikar hakkinda hayirlisi

Valla cnm blmiyorum ki herkezin bunyesi aynimi. 6 7 gunde yaptorop cikmislari cok okudum kcinci gun embriyosu heralde cikar hakkinda hayirlisi
5. Gün blast canm, azda olsa bişey çıkar herhalde gerçi herhalukarda asıl test günümde bahçecide de yaptırcam maksat merakımı daha erken gidermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…