- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- 53
İnşallah canım Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese içlerinde bizede(amin)Beklemek o kadar zor ki... sanki hiç geçmiyor gibi geliyor oysa zaman o kadar hızlı akıyor ki. Ben çok test yapıp hayal kırıklığı yaşadım cok Dr lara gittim. Ama hepsi geçti. Bu da geçecek inşallah. Ve inanıyorum zamanı geldiğinde bizde bebislere kavusacagiz.
Canım tekırdağ araştırma dedin ben tekırdağdan gelın geldım istanbula aılem orda yaşıyo. Sen ordamı oturuyosun acaba.araştırmada ablamın görümcesi hemşire ordaCnm evet sabah yatisim yapıldı damar yolu açıldı 2 saat sonra ameliyata alındım. Ertesi gün ogleden sonra 3 e doğru çıkmıştır hastaneden. Yani çok kolay bi işlem deil narkoz beni çok etkilemişti afedersin 3 defa istifra ettim yoksa vücut atamaz dediler. Sonrasında gaz çıkarman gerekecek çünkü karin ici gazla dolduruluyor daha rahat görünmesi açısından. Ben baya etkilenmistim seni korkutmak istemem umarım sen daha kolay atlatirsin. Bünyeye de bağlı tabi. Ama tekrar olmam gerekirse sanırım tekirdag araştırma hastanesinde olurum cnm çünkü 4 buçuk milyar dendi bahceci de. Tüp bebek zaten masraflı raporlu olduğum halde ben kirklarelinde oturuyorum gel git baya zor oluyor. Orda yaptırmak isterdim cem beye ama maddi durum çok sikistik cnm anlarsın sende aynı yollardan geçtin.
Evet canın hayırlısı olsun tabi inşallah Allah’ın izniyle güzel bir şekilde geçer, bende Kocaeli’den git gel yapıyorum İstanbul’a Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, cam hoca 8.000 tl yapıyor kendisi ve ayrı olarak hastane alıyor fiyat bilgisi konuşuldu benimle çünkü 15 gün sonra falan olacağım yani adetim başlıyor bitiyor bakalım nasip maddi manevi zorlanıyoruz Allah yardımcımız olsunCnm evet sabah yatisim yapıldı damar yolu açıldı 2 saat sonra ameliyata alındım. Ertesi gün ogleden sonra 3 e doğru çıkmıştır hastaneden. Yani çok kolay bi işlem deil narkoz beni çok etkilemişti afedersin 3 defa istifra ettim yoksa vücut atamaz dediler. Sonrasında gaz çıkarman gerekecek çünkü karin ici gazla dolduruluyor daha rahat görünmesi açısından. Ben baya etkilenmistim seni korkutmak istemem umarım sen daha kolay atlatirsin. Bünyeye de bağlı tabi. Ama tekrar olmam gerekirse sanırım tekirdag araştırma hastanesinde olurum cnm çünkü 4 buçuk milyar dendi bahceci de. Tüp bebek zaten masraflı raporlu olduğum halde ben kirklarelinde oturuyorum gel git baya zor oluyor. Orda yaptırmak isterdim cem beye ama maddi durum çok sikistik cnm anlarsın sende aynı yollardan geçtin.
Evet canım bende Cem hocanın önerdiği yerde çektirdim hsg filmini Şişli echomar 550 tl 2 ay önceElimizdeki parayi embriyo dondurma ve rahim dinlendirme yöntemine bide kalan 2 bin lira tup bebegi tamamlayacagiz. Önümüzdeki ay da hsg çekilecek onuda mecbur ozelde yaptircam Dr söyleyecek yerini bakalım. Onada 500 falan gider diye düşünüyorum.
Anladım canım herseyin hayırlısı olsun senın içinde emeklerinin karşılığını tez vakıtte alırsın ınsallahBn daha önceki ameliyatimi da tekirdag da oldum ama ozelde yaptırmıştım . Araştırma hastanesinde aşılamam olmuştu.
Evet her türlü zor Allah yardım etsin. Bende bugun trnsver oldum trnsver oncesi beklemede cem hoca dıo hsnıye nkdr stres yapıyosun buda etkıler bı sakın ol. Nekdar zorladım 2 tane transver etmediler ya. Embrıyon cok ıyı durumda 2 tane edemeyız falan dedıler. 2 tane 5. Günü blast embırıyoyu dondurdukAmin cnm aynen zor bi surec maddi manevi. Allah kolaylik versin inş.
Amin canım inşallah. 26 yaşındayım 34 e bile koymuyolar ılla 35 dıyolar. Ama inşalalh sana koyarlar canımHadi gözün aydin cnm güzel haberlerini bekliyoruz inş bize de umut olursun. Sen kaç yasindasin ben 33 bende iki embriyo koydurmak isterim ama sanırım tek koyulur. Keşke 2 koyabilseler ne iyi olurdu
Sanırım hsh sonucunu soruyorsun 5 dk içinde verdiler sonucuSonuç ne kadar sürede çıktı acaba cnm
Evet her türlü zor Allah yardım etsin. Bende bugun trnsver oldum trnsver oncesi beklemede cem hoca dıo hsnıye nkdr stres yapıyosun buda etkıler bı sakın ol. Nekdar zorladım 2 tane transver etmediler ya. Embrıyon cok ıyı durumda 2 tane edemeyız falan dedıler. 2 tane 5. Günü blast embırıyoyu dondurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?