Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Evet oldum canım insallah pozıtıfı görürüm ya gece rüyamda negatifi gördüm.havuç suyu içmeye başladım portakal suyuda sıkıp içiyorum birde ananas.insallah koyarlar ama koymuyolar yaa. Olcağını bılsem ztn 1 taneden yanayım

Hayirlisi olsun insallah cnm transferin insallah sana tutunur bebişin sımsıkı. Bende 24 1 aya 25 olcam bende iki tane olursa eger saglim yumurtam iki isticem koyar belki yimurta rezervim dusuk benim israr edicem o gune bir gelelim de hayirlisiyla. Transfer nasil oldu cnm zorlandinmi canin acidimi biras bahsedermsn mesela ben afdersn altima kaciririm.die korkuyrm sıkısık yapiliyormus ya bide hemsire karina bastiriyormus .

Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz, evet ama hani ne bileyim benim 3. tüp bebek olacak ya belki 2 olur diye düşünüyorum ama sadece düşünüyorum

Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyoruz, evet ama hani ne bileyim benim 3. tüp bebek olacak ya belki 2 olur diye düşünüyorum ama sadece düşünüyorum
He 3.de yapıyolar canım. Bnm geride 2 tane blast kaldı olmazsa onları yapıcam

Allahım beklemek çok zor yardım et . Yarın kontrolüm var kızlar. Acaba Dr ne diyecek inş yumurtaların gelişimi iyidir. Haftaya opu olacak şimdiden embriyo gelişimlerini dusunuyorum. Kubik 90 katılıyorum üçüncü de iki koyuyorlar. Sen merak etme .

Valla yapmıyolar canım. Yaş küçük oldugunda. Valla cok geç girdim transvere cok sıkışıktım habıre yarım yarım yapıyodum transverden önce. Altına etmezsın o an yukarı kaçıyo zaten transver sonrası sürgü istedim ona yaptım ztn yataktan kalkmadım. Bı zorlugu yok canım acı falanda olmuyo.

Insallah cnm.kolay olur. Doktor neler3 dikkat et dedi dus fln almayan da var etkisi varmiymis

İnşallah canım bende öyle biliyorum hayırlısı bakalım

Slm kizlar yarın opu ya giricem kismetse. Bana dua edin olur mu. inş hersey hepimiz için hayirlisiyla güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…