- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- 53
Opu işlemi oldumu canım nasıl geçti inşallah güzeldir herşeyAmin cnm inş. Teşekkür ederim .
Allah kolaylık versin insallah canım. Bende ne ağrı oluyo ne bişey. Senınde oyle olur ınsallahYok cnm bugün 13 30 da olacak. İnş iyi geçer.
Durumun nasil cnm bebisin yaramazlik yapiyormu :) uzuyormu annesini simdidenAllah kolaylık versin insallah canım. Bende ne ağrı oluyo ne bişey. Senınde oyle olur ınsallah
Ay ay ağzından bal damlıyoo valla arada ağlarım oluyo. Insallah tutunmuştur canım yaDurumun nasil cnm bebisin yaramazlik yapiyormu :) uzuyormu annesini simdiden
Insallah cnm dua et surekli Rabbim insallah seninle birakir yavrunu Allah hayirlisini sagliklisini vrrsin insallah. Allaha inan duani eksik etme. Ne zaman test gununAy ay ağzından bal damlıyoo valla arada ağlarım oluyo. Insallah tutunmuştur canım ya
İnsallah canım. Hayırlısı neyse o olsun takrir-i ilahi. Test günüm 3 nisan canımInsallah cnm dua et surekli Rabbim insallah seninle birakir yavrunu Allah hayirlisini sagliklisini vrrsin insallah. Allaha inan duani eksik etme. Ne zaman test gunun
Insallah cnm duamiz seninle. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun.İnsallah canım. Hayırlısı neyse o olsun takrir-i ilahi. Test günüm 3 nisan canım
İnsallah canım bu yolda çaba gösteren herkesin hakkında hayırlısı olsunInsallah cnm duamiz seninle. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun.
Ahhh ne güzel Rabbim sağ sağlim kucağına Almayıda nasip etsin inşallah Aminnn Darısı biz isteyenlere hayırlısı ilekızlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende bahçeci umutta ebru hocada tedavi gördüm sonucum pozitif oldu kalp atışlarını falan duyduk hayatımda dinlediğim en güzel sesti allah hepinize nasip etsin
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bende ameliyatımı zamanımı bekliyorum 10 güne kadar olacağım. Rabbim yardımcımız olsunKızlarrr nasılsınız? Yok mu test sırası gelen? Ben beklemedeyim ama aklım ve kalbim sizlerle
Hadi hayırlısı inşallah kaç tane toplandı canım nasıl geçti opuAllah yardimcimiz olsun bu yolda. Bnde opu oldum bugun 2.gün ptesi sayilmiyormus . bekliyorum yarın arayacaklar zaman geçmiyor çok zor
Canım ne ameliyatı, geçmiş olsun şimdiden?Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bende ameliyatımı zamanımı bekliyorum 10 güne kadar olacağım. Rabbim yardımcımız olsun
Geçmiş olsun canım. İnsallah kalan embriyoların 5.güne gider. Bnmde 12 toplanmıstı. 3.güne kadar 9 u devam ediyodu. 3 tane 5.güne kaldı. 1 tane transver edıldı. 2 tanesini dondurdukBiraz kanama oldu ve tansiyonum düştü yataktan kalktığımda ama hemşireler ilgilendi saolsun. 11 tane toplandı ama suan 5 tane var umarım 5.güne giderler çünkü cem bey özellikle 5.gün olmalı dedi dua etmekten ve beklemekten başka çarem yok. Kubik 90 merak etme cnm stres yapmana gerek yok bnde oldum belki tekrar olmam gerekecek hsg den sonra bakıcaz duruma . Allah yardimcimiz olsun. Sonu güzel olacak ins ben inanıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?