Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Hiç ypmadım canım.evet 2 gün sonra. Ypmaya korkuyom olumsuzu görürüm diye
Allah buyuk cnm hakkinda hayirlisi olsun duam seninle butun anne olmak isteyenlrle her namazimda aklimdasiniz. Sizlerde dua edin birbirime dua edelim insallah olucak

Allah buyuk cnm hakkinda hayirlisi olsun duam seninle butun anne olmak isteyenlrle her namazimda aklimdasiniz. Sizlerde dua edin birbirime dua edelim insallah olucak
Allah razı olsun canım. Bnmde dualrımda ılk once musluman kardeşlerim sonra kendım için ediyorum. Allah isteyen herkese nasıp etsin. Kımseyi evlatsız bırakmasın

Günaydın arkadaşlar.bahçecinin tüp bebek fiyatları hakkında bilginiz varmı.birde ben ankaraya gideceğim ordaki merkezdedemi aynı fiyatlar geçerli.şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar birde 3 gün ve 5 gün emriyosu nedemek .opu nedemek.bunları genel anestezi ilemi yapıyorlar

Arkadaşlar birde 3 gün ve 5 gün emriyosu nedemek .opu nedemek.bunları genel anestezi ilemi yapıyorlar
Canım fıyatlar sabıt aynı heryerde.7750 tl tüp bebek. Ilaçlar 2000. Embiyoların bolunmelerini youtobe den izle ben orda tedaylı öğrenmiştim. Toplama işlemi anestezi altında oluyo canım

Canım fıyatlar sabıt aynı heryerde.7750 tl tüp bebek. Ilaçlar 2000. Embiyoların bolunmelerini youtobe den izle ben orda tedaylı öğrenmiştim. Toplama işlemi anestezi altında oluyo canım
Çok teşekkür ederim allah razı olsun.hemen iziliyorum.

istanbulda mi kalıyorsunuz? ben de izmirden gelmeyi düşünüyorum ama nerde kalicam vs takılıyor kafama
Ben ankara bahçeciyide araştırıyorum.fiyatlar çok pahalı mümkün mertebe 10milyarı geçirmemek için iyi ve uygun biryer arıyorum.benim sağ overde kistim var 3 cm.ve bi sorun isterseniz hastanelerin şehir dışından gelenler için anlaşmalı otelleri oluyor.oraya yönlendirebilirler.

ben bahceci umutla görüştüm daha once anlasmali yerleri yoktu ama yakinda öğretmen evi filan varmış oralari tavsiye ettiler ama kalmaya da cok para gidicek son care elbet gidicem ama acaba bi kere daha izmirde mi denesem diye kararsızım... benim iki tarafta da var kist 3-4 cm civari. 4. denemeye olucak bu hemde hepsi sil baştan

Nasıl yani.4 cü tüp bebek denemenmi.uff ya bu çikolata kisti ne illet birşey çıktı ya....

Nasıl yani.4 cü tüp bebek denemenmi.uff ya bu çikolata kisti ne illet birşey çıktı ya....
evet yaa malesef 3 denemeden 2si kimyasal 1i negatif oldu. üstelik tedaviler yüzünden kistler büyüdü artik ne yapacagimi nereye gidecegimi şaşırdım. doktorlara güvenim kalmadi...

evet yaa malesef 3 denemeden 2si kimyasal 1i negatif oldu. üstelik tedaviler yüzünden kistler büyüdü artik ne yapacagimi nereye gidecegimi şaşırdım. doktorlara güvenim kalmadi...
Rabbim inşallah en yakın zamanda iyi sonuç alırsın.kistlerini aldırma şansın yokmu eğitim araştırma yada üniversite hastanesinde..şuan sanki kistten dolayı bende bi umutsuzluğa kapıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…