Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, umarım güzel haberlerle dönersinKubik 90 bir tane var suan diger leri için yarın kesin haber verecekler dondurulma olup olmayacağına . Sanırım geriden geliyor. Rabbim hayirlisini versin. Ol dedi yse olacaktır inşallah.
Allah buyuk cnm hakkinda hayirlisi olsun duam seninle butun anne olmak isteyenlrle her namazimda aklimdasiniz. Sizlerde dua edin birbirime dua edelim insallah olucakHiç ypmadım canım.evet 2 gün sonra. Ypmaya korkuyom olumsuzu görürüm diye
Allah razı olsun canım. Bnmde dualrımda ılk once musluman kardeşlerim sonra kendım için ediyorum. Allah isteyen herkese nasıp etsin. Kımseyi evlatsız bırakmasınAllah buyuk cnm hakkinda hayirlisi olsun duam seninle butun anne olmak isteyenlrle her namazimda aklimdasiniz. Sizlerde dua edin birbirime dua edelim insallah olucak
Canım fıyatlar sabıt aynı heryerde.7750 tl tüp bebek. Ilaçlar 2000. Embiyoların bolunmelerini youtobe den izle ben orda tedaylı öğrenmiştim. Toplama işlemi anestezi altında oluyo canımArkadaşlar birde 3 gün ve 5 gün emriyosu nedemek .opu nedemek.bunları genel anestezi ilemi yapıyorlar
Çok teşekkür ederim allah razı olsun.hemen iziliyorum.Canım fıyatlar sabıt aynı heryerde.7750 tl tüp bebek. Ilaçlar 2000. Embiyoların bolunmelerini youtobe den izle ben orda tedaylı öğrenmiştim. Toplama işlemi anestezi altında oluyo canım
sendende canımÇok teşekkür ederim allah razı olsun.hemen iziliyorum.
Ben şehir dışından gidiyorumKizlar şehir dışından giden var mi?
Canım seninde ben gibi çikolata kisti vardı sanırım.Kizlar şehir dışından giden var mi?
evet cnm malesef.Canım seninde ben gibi çikolata kisti vardı sanırım.
istanbulda mi kalıyorsunuz? ben de izmirden gelmeyi düşünüyorum ama nerde kalicam vs takılıyor kafamaBen şehir dışından gidiyorum
Ben ankara bahçeciyide araştırıyorum.fiyatlar çok pahalı mümkün mertebe 10milyarı geçirmemek için iyi ve uygun biryer arıyorum.benim sağ overde kistim var 3 cm.ve bi sorun isterseniz hastanelerin şehir dışından gelenler için anlaşmalı otelleri oluyor.oraya yönlendirebilirler.istanbulda mi kalıyorsunuz? ben de izmirden gelmeyi düşünüyorum ama nerde kalicam vs takılıyor kafama
Heee yok canım İstanbul’da kalmıyorum yakın bir şehirden geliyorum zaten Kocaeli’den ama sizin zor olur tabi git gelistanbulda mi kalıyorsunuz? ben de izmirden gelmeyi düşünüyorum ama nerde kalicam vs takılıyor kafama
ben bahceci umutla görüştüm daha once anlasmali yerleri yoktu ama yakinda öğretmen evi filan varmış oralari tavsiye ettiler ama kalmaya da cok para gidicekBen ankara bahçeciyide araştırıyorum.fiyatlar çok pahalı mümkün mertebe 10milyarı geçirmemek için iyi ve uygun biryer arıyorum.benim sağ overde kistim var 3 cm.ve bi sorun isterseniz hastanelerin şehir dışından gelenler için anlaşmalı otelleri oluyor.oraya yönlendirebilirler.
Nasıl yani.4 cü tüp bebek denemenmi.uff ya bu çikolata kisti ne illet birşey çıktı ya....ben bahceci umutla görüştüm daha once anlasmali yerleri yoktu ama yakinda öğretmen evi filan varmış oralari tavsiye ettiler ama kalmaya da cok para gidicekson care elbet gidicem ama acaba bi kere daha izmirde mi denesem diye kararsızım... benim iki tarafta da var kist 3-4 cm civari. 4. denemeye olucak bu hemde hepsi sil baştan
pansiyonda otekde vs kalan varsa ücret sorucaktim ondan sordum :)Heee yok canım İstanbul’da kalmıyorum yakın bir şehirden geliyorum zaten Kocaeli’den ama sizin zor olur tabi git gel
evet yaa malesef 3 denemeden 2si kimyasal 1i negatif oldu. üstelik tedaviler yüzünden kistler büyüdüNasıl yani.4 cü tüp bebek denemenmi.uff ya bu çikolata kisti ne illet birşey çıktı ya....
Rabbim inşallah en yakın zamanda iyi sonuç alırsın.kistlerini aldırma şansın yokmu eğitim araştırma yada üniversite hastanesinde..şuan sanki kistten dolayı bende bi umutsuzluğa kapıldımevet yaa malesef 3 denemeden 2si kimyasal 1i negatif oldu. üstelik tedaviler yüzünden kistler büyüdüartik ne yapacagimi nereye gidecegimi şaşırdım. doktorlara güvenim kalmadi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?