- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- 53
Teşekkürler ufak bir operasyon laparoskopi olacağım nasipseCanım ne ameliyatı, geçmiş olsun şimdiden?
Teşekkürler ufak bir operasyon laparoskopi olacağım nasipse
Rabbim 5. Güne ulaşmayı nasip etsin, ayyy inşallah canım azıcık stres yaptım tabiBiraz kanama oldu ve tansiyonum düştü yataktan kalktığımda ama hemşireler ilgilendi saolsun. 11 tane toplandı ama suan 5 tane var umarım 5.güne giderler çünkü cem bey özellikle 5.gün olmalı dedi dua etmekten ve beklemekten başka çarem yok. Kubik 90 merak etme cnm stres yapmana gerek yok bnde oldum belki tekrar olmam gerekecek hsg den sonra bakıcaz duruma . Allah yardimcimiz olsun. Sonu güzel olacak ins ben inanıyorum .
Bende histeroskopi için bekliyorum cnm, hakkımızda hayırlısı olsun...Teşekkürler ufak bir operasyon laparoskopi olacağım nasipse
Anin canım hayırlısı valla, bahcecide yaptırıyorsun değil mi hist.Bende histeroskopi için bekliyorum cnm, hakkımızda hayırlısı olsun...
Aramadılar mı cnmAmin insallah bakalım merakla ve umutla bekliyorum.
Gerçi yarın arayacaklar herhalde değil mi ben mi yanlış biliyorum atladım mı acabaAramadılar mı cnm
Evet canım , cem beyin hastasıyımAnin canım hayırlısı valla, bahcecide yaptırıyorsun değil mi hist.
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın cumartesiAradılar cnm suan 5 i de bolunmeye devam ediyormuş. Bugün 3.gun. İnş ctesi belli olacak ☺ umarım bu şekilde gider.
Canım son durum ben embriyolar hakkında güzel haberler aldın inşallahRabbim 5. Güne ulaşmayı nasip etsin, ayyy inşallah canım azıcık stres yaptım tabi
İnsallah canım. Hayırlısı neyse o olsun takrir-i ilahi. Test günüm 3 nisan canım
Canım valla ağrılarım var. Heyecan korku hepsını bir arada yaşıyorum
Rabbim inşallah hayırlısını nasip etsin, güzel haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle.. bebişinide öpüyoruzCanım valla ağrılarım var. Heyecan korku hepsını bir arada yaşıyorum
İnşaAllah canım ya.Rabbım hepımızı sevındırsin.Rabbim inşallah hayırlısını nasip etsin, güzel haberlerini bekliyoruz Allah’ın izniyle.. bebişinide öpüyoruz
Hic test yaptnmi cnm 2 gun sorna dimi test gunun insallah tutunur aana insallah cnmİnşaAllah canım ya.Rabbım hepımızı sevındırsin.
Hiç ypmadım canım.evet 2 gün sonra. Ypmaya korkuyom olumsuzu görürüm diyeHic test yaptnmi cnm 2 gun sorna dimi test gunun insallah tutunur aana insallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?