Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

evet yaa malesef 3 denemeden 2si kimyasal 1i negatif oldu. üstelik tedaviler yüzünden kistler büyüdü artik ne yapacagimi nereye gidecegimi şaşırdım. doktorlara güvenim kalmadi...
Birde tüp bebek başarı oranı iyi olan biryere gitsen.adı en çok zikredilen birzhastane yada doktora

Rabbim inşallah en yakın zamanda iyi sonuç alırsın.kistlerini aldırma şansın yokmu eğitim araştırma yada üniversite hastanesinde..şuan sanki kistten dolayı bende bi umutsuzluğa kapıldım
canim ben cooook doktorla görüştüm hic birisi aldirma taraftari değil. cok büyür ya da cok ağrı yaparsa filan o zaman aliyorlar. çünkü aldirinca yumurtalik rezervlerine zarar verme ihtimali yüksekmis, tekrarlama ihtimali de yüksekmis.

ama ilerse iyice büyür ve hala cocuk sahibi olamamis olursam sonra care bi de aldirip deneyeceğim, insallah gerek kalmaz.

korkma korkma bu topicte cikolata kisti olup hamile kalan cok oldu, bu benim şanssızlığım

pansiyonda otekde vs kalan varsa ücret sorucaktim ondan sordum :)
RAbbim yardımcın olsun canın, hikayeni okudum maddi manevi çok zor bir süreç zaten, birde şehir dışından git gel ama olsun insan herşeye göğüs geriyor, Bahceci çok iyi bir klinik doktorları epey deneyimli cok vakalı hastalarıda var belki sizin içinde iyi olacaktır. Benimde 3. Denemem olacak bakalım hayırlısı. Bu arada bende İzmir’de oturdum 3.5 sene yakın aşılama orda yaptırdım şifa hastanesi ve egepol hastanesinde

Peki bu kadar olumsuzluğa rabbim bir olumluluk verir inşallah.peki bu kadar olumsuzluğa rağmen neden bahçeci ...
ben bahcecide hic denemedim ki... sadece 1 kere görüşmeye gittim. bahçenin gittigim diger merkezlere göre cok daha iyi oldugunu düşünüyorum ama izmirde oldugum icin tedaviye gidemedim bi türlü

benim de ilk aşılama sifada olmuştu. cok sağolun

Gunes3425 canım selam, yanlış hatırlamıyosam bugün test günündü değil mi?Hadi güzel haberler ver bize

ben bahcecide hic denemedim ki... sadece 1 kere görüşmeye gittim. bahçenin gittigim diger merkezlere göre cok daha iyi oldugunu düşünüyorum ama izmirde oldugum icin tedaviye gidemedim bi türlü
4.denemeni bağçecide yapmanı çok isterim. Bi bayan adıyamandan gelmişti yaş 40 küsürlerde.dış ülkeden gelenleride gördüm orda.zor vakalarla çok güzel işler yapan biyer bence.bazen kendımıze soruyoruz daha kaç defa denicez demi.içimde hiç bi şüphe olmadan gittim oraya buda tutmasa dondurulmuşlarımla yaparım orda.olana kadarda orda yaparım..Rabbim bu yolda uğraşanların emeğini boşa çıkarmasın.sabrın sonu selamettir. Biz sabrımızın hediyesini alıcaz birgün

sağolun cok tesekkurler insallah

Hayır canım yarın test günüm insallah güzel haberler veririm sizlere
Hadi inşallah canım ya, tebrik ederim ama test gününe kdar dayandın. Bi dahakinde bende dayanıcam :) var mı hiç bi hissin olumlu gibi ?

Slm kizlar bende kirklareli nden gidiyorum bahceci umut a. Bn sormuştum bi bayan ve eşi ozbekistan dan geldik demişti orda bi Otel varmış geceligi 2 kişi 150 merkeze yakın. Bende transferde bi gün kalacağım için fikir edinmek istemiştim. Kubik bu arada bnm embriyo 2 tane oldu. Biri 5 diğeri 6 günlük.

Hadi inşallah canım ya, tebrik ederim ama test gününe kdar dayandın. Bi dahakinde bende dayanıcam :) var mı hiç bi hissin olumlu gibi ?
Valla ağrılarım var. İlk tedavimde yoktu hiç içimde bi his var oldu sefer diye ama bilmıyorum yanılıyorda olabılırım canım. Korkuma yapmadım test cıkmazsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…