Birde tüp bebek başarı oranı iyi olan biryere gitsen.adı en çok zikredilen birzhastane yada doktoraevet yaa malesef 3 denemeden 2si kimyasal 1i negatif oldu. üstelik tedaviler yüzünden kistler büyüdüartik ne yapacagimi nereye gidecegimi şaşırdım. doktorlara güvenim kalmadi...
canim ben cooook doktorla görüştüm hic birisi aldirma taraftari değil. cok büyür ya da cok ağrı yaparsa filan o zaman aliyorlar. çünkü aldirinca yumurtalik rezervlerine zarar verme ihtimali yüksekmis, tekrarlama ihtimali de yüksekmis.Rabbim inşallah en yakın zamanda iyi sonuç alırsın.kistlerini aldırma şansın yokmu eğitim araştırma yada üniversite hastanesinde..şuan sanki kistten dolayı bende bi umutsuzluğa kapıldım
son tedavimde izmirin en iyilerinden birine gittim büyük hayal kırıklığı olduBirde tüp bebek başarı oranı iyi olan biryere gitsen.adı en çok zikredilen birzhastane yada doktora
Peki bu kadar olumsuzluğa rabbim bir olumluluk verir inşallah.peki bu kadar olumsuzluğa rağmen neden bahçeci ...son tedavimde izmirin en iyilerinden birine gittim büyük hayal kırıklığı oldu
RAbbim yardımcın olsun canın, hikayeni okudum maddi manevi çok zor bir süreç zaten, birde şehir dışından git gel ama olsun insan herşeye göğüs geriyor, Bahceci çok iyi bir klinik doktorları epey deneyimli cok vakalı hastalarıda var belki sizin içinde iyi olacaktır. Benimde 3. Denemem olacak bakalım hayırlısı. Bu arada bende İzmir’de oturdum 3.5 sene yakın aşılama orda yaptırdım şifa hastanesi ve egepol hastanesindepansiyonda otekde vs kalan varsa ücret sorucaktim ondan sordum :)
ben bahcecide hic denemedim ki... sadece 1 kere görüşmeye gittim. bahçenin gittigim diger merkezlere göre cok daha iyi oldugunu düşünüyorum ama izmirde oldugum icin tedaviye gidemedim bi türlüPeki bu kadar olumsuzluğa rabbim bir olumluluk verir inşallah.peki bu kadar olumsuzluğa rağmen neden bahçeci ...
benim de ilk aşılama sifada olmuştu. cok sağolunRAbbim yardımcın olsun canın, hikayeni okudum maddi manevi çok zor bir süreç zaten, birde şehir dışından git gel ama olsun insan herşeye göğüs geriyor, Bahceci çok iyi bir klinik doktorları epey deneyimli cok vakalı hastalarıda var belki sizin içinde iyi olacaktır. Benimde 3. Denemem olacak bakalım hayırlısı. Bu arada bende İzmir’de oturdum 3.5 sene yakın aşılama orda yaptırdım şifa hastanesi ve egepol hastanesinde
Doktorunuz kimdi benim sultan buğdaydıbenim de ilk aşılama sifada olmuştu. cok sağolun
gaziemir sifada başta hatica ışık şengündü sonra nurdan hanim ilgilendiDoktorunuz kimdi benim sultan buğdaydı
Hayır canım yarın test günüm insallah güzel haberler veririm sizlereGunes3425 canım selam, yanlış hatırlamıyosam bugün test günündü değil mi?Hadi güzel haberler ver bize
4.denemeni bağçecide yapmanı çok isterim. Bi bayan adıyamandan gelmişti yaş 40 küsürlerde.dış ülkeden gelenleride gördüm orda.zor vakalarla çok güzel işler yapan biyer bence.bazen kendımıze soruyoruz daha kaç defa denicez demi.içimde hiç bi şüphe olmadan gittim oraya buda tutmasa dondurulmuşlarımla yaparım orda.olana kadarda orda yaparım..Rabbim bu yolda uğraşanların emeğini boşa çıkarmasın.sabrın sonu selamettir. Biz sabrımızın hediyesini alıcaz birgünben bahcecide hic denemedim ki... sadece 1 kere görüşmeye gittim. bahçenin gittigim diger merkezlere göre cok daha iyi oldugunu düşünüyorum ama izmirde oldugum icin tedaviye gidemedim bi türlü
sağolun cok tesekkurler insallah4.denemeni bağçecide yapmanı çok isterim. Bi bayan adıyamandan gelmişti yaş 40 küsürlerde.dış ülkeden gelenleride gördüm orda.zor vakalarla çok güzel işler yapan biyer bence.bazen kendımıze soruyoruz daha kaç defa denicez demi.içimde hiç bi şüphe olmadan gittim oraya buda tutmasa dondurulmuşlarımla yaparım orda.olana kadarda orda yaparım..Rabbim bu yolda uğraşanların emeğini boşa çıkarmasın.sabrın sonu selamettir. Biz sabrımızın hediyesini alıcaz birgün
Hadi inşallah canım ya, tebrik ederim ama test gününe kdar dayandın. Bi dahakinde bende dayanıcam :) var mı hiç bi hissin olumlu gibi ?Hayır canım yarın test günüm insallah güzel haberler veririm sizlere
Valla ağrılarım var. İlk tedavimde yoktu hiç içimde bi his var oldu sefer diye ama bilmıyorum yanılıyorda olabılırım canım. Korkuma yapmadım test cıkmazsa diyeHadi inşallah canım ya, tebrik ederim ama test gününe kdar dayandın. Bi dahakinde bende dayanıcam :) var mı hiç bi hissin olumlu gibi ?
İnşallah canım ya. Ukraynalı kadını gördüm sanki ordaGünes3425 güzel haberi bekliyoruz inş umut ol bizlere de..
Sabahdanmi vericeksn kani hemen yaz merak ediyoruz insallah pozitif olur cnm insallahİnşallah canım ya. Ukraynalı kadını gördüm sanki orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?