Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Öncelik le hayırlı olsun inş. Bnde arkadaş gibi karşıda tedavi görüyorum. Fulya da bnm bildiğim bi arkadas in çocuğu oldu Dr u Güvenç beydi. Randevunu zu alıp adetin 2 inci yada 3.günü tedavi başlanıyor. Yalnız hgs filmi önemli. Elinizde var mı bilmiyorum varsa yaninizda götürün. Herhangi bi sorun olmazsa kan değerlerinizde iğneye başlanır. Yumurtalar buyutulup ve cogaltilip belirli bi seviyeye gelince catlatma ignesi veriliyor ve sonrasında opu işlemi gerçekleştiriliyor. Hakkınızda hayırlısı
Olsun.

Ozman benim 22 mayista gorusme ile gececek muhtemelen haziranda bayram vayyy ne sanssiz oldum yahu... gerci bakalim doktor ne diyecek. Senin tedavin nasil oldu biraz anlatirmisin

Tesekkur ederim. Insallah biran once aliriz kucagimiza evlatlarimizi

Ben de bugün kromozom testi için kan verdim canım. Bi de dr un yaxdığı vitaminleri alıp kullanmaya başlıcam. Zaten bu tarz vitaminler yumurta ve sperme 60 günde anca etki ediyormuş. Yani kaldık hazirana
geç olsun güç olmasın canım iyi olacak busefer inşallah

Günaydın arkadaşlar.birşey soracaktım yumurta toplama işleminden sonra herkese mi rahim dinlendirme yapılıyor yoksa duruma göremi.bahçecide tüp bebek yaptıracağım için acaba herkese uygulanıyorsa bu ay başlayım diyorum nasip olursa.

Bahceci hemen hemen farklı bir durum olmadığı sürece rahim dinlendiriyor canım

Biliyorum çok sorusoruyorum ama inanın maddiyat kısıtlı olduğu için soruyorum

Olsun canım insan merak ediyorum , evet 900 tl bir ödeme oluyor ama senin tedavinin sürecine göre değişir miktar raporlu mu raporsuz mu sizin ?
Raporsuz.çünkü benim bir tana evladım var.kistim olduğu için direkt tüp bebek deneyelim dedik.ama kafam çok karışık merkezler konusunda.bahçeci yatmıştı fiyat olarakta ama bilmiyorum. Bahçecinin de diğer masrafları çok sanırım

Sanırım rahim dinlindirme dondurma işlemi testler şu bu 15 milyarı bulur heralde.şuan o kdar üzüldümki.neden bu kadar pahalı ya...

Sanırım rahim dinlindirme dondurma işlemi testler şu bu 15 milyarı bulur heralde.şuan o kdar üzüldümki.neden bu kadar pahalı ya...
Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah, evet raporsuz olunca biraz daha fazla tutuyor 15 gözden çıkartmak gerekiyor, ya gerçekten çok pahalı hani herkes özele gidemiyor keşke bir el atılsa maddi manevi zorlanıyor insan yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…