- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- 53
Öncelik le hayırlı olsun inş. Bnde arkadaş gibi karşıda tedavi görüyorum. Fulya da bnm bildiğim bi arkadas in çocuğu oldu Dr u Güvenç beydi. Randevunu zu alıp adetin 2 inci yada 3.günü tedavi başlanıyor. Yalnız hgs filmi önemli. Elinizde var mı bilmiyorum varsa yaninizda götürün. Herhangi bi sorun olmazsa kan değerlerinizde iğneye başlanır. Yumurtalar buyutulup ve cogaltilip belirli bi seviyeye gelince catlatma ignesi veriliyor ve sonrasında opu işlemi gerçekleştiriliyor. Hakkınızda hayırlısıMerhaba arkadaslar. Oncelikle Allah'im herkese saglikli,hayirli evlatlar nasip kismet etsin. 32 yasindayim. 5 senelik evliyim. 2.5 seneyi askin bebek istiyoruz. istanbul disinda oturuyorum. Burada 3 catlatma ignesi. 2 asilamam tutmadi. Artik asilama yaptirmak istemiorum ya da buralarda yaptirmak istemiorum. Tup bebek tedavisi yasadigim yerde yapmiorlar. Hormon testlerimde yumurta buyumesinde catlamasinda herhangi bi sorunumun olmadigini soyluyor doktorum. Bende bahceci fulya tup bebek merkezine baslicam. Bahceciden randevuyu 22 mayisa aldik. Aslina bakarsaniz hicbirsey bilmiyorum. FULYA tup bebek merkezine giden var mi aranizda. Ben hangi doktor ile baslayacagimida bilmiorum muhtemelen 22 mayis tam yumurtlama zamanim olucak. Gidisatin nasil olacagina dair bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Ozman benim 22 mayista gorusme ile gececek muhtemelen haziranda bayram vayyy ne sanssiz oldum yahu... gerci bakalim doktor ne diyecek. Senin tedavin nasil oldu biraz anlatirmisinCanım hayırlı olsun öncelikle. Fulya da güvenç beyi iyi diye biliyorum ama ben bahçecinin Anadolu yakasındaki şubesinde tedavi görüyorum. Özellikle yumurtlama dönemine denk getirmeye çalışıyorsan eğer adetin 2.-3. Günü tüp bebek tedavisine başlanıyor bilgin olsun. Başka merak ettiğin şeyler varsa sorbilirsin.
Tesekkur ederim. Insallah biran once aliriz kucagimiza evlatlarimiziCanım hayırlı olsun öncelikle. Fulya da güvenç beyi iyi diye biliyorum ama ben bahçecinin Anadolu yakasındaki şubesinde tedavi görüyorum. Özellikle yumurtlama dönemine denk getirmeye çalışıyorsan eğer adetin 2.-3. Günü tüp bebek tedavisine başlanıyor bilgin olsun. Başka merak ettiğin şeyler varsa sorbilirsin.
Ben de bugün kromozom testi için kan verdim canım. Bi de dr un yaxdığı vitaminleri alıp kullanmaya başlıcam. Zaten bu tarz vitaminler yumurta ve sperme 60 günde anca etki ediyormuş. Yani kaldık haziranabeklemedeyim canım ben 15 günüm kaldı
sizler ne durumdasınız ?
geç olsun güç olmasın canım iyi olacak busefer inşallahBen de bugün kromozom testi için kan verdim canım. Bi de dr un yaxdığı vitaminleri alıp kullanmaya başlıcam. Zaten bu tarz vitaminler yumurta ve sperme 60 günde anca etki ediyormuş. Yani kaldık hazirana
İnşallah canım hepimiz içingeç olsun güç olmasın canım iyi olacak busefer inşallah
Bahceci hemen hemen farklı bir durum olmadığı sürece rahim dinlendiriyor canımGünaydın arkadaşlar.birşey soracaktım yumurta toplama işleminden sonra herkese mi rahim dinlendirme yapılıyor yoksa duruma göremi.bahçecide tüp bebek yaptıracağım için acaba herkese uygulanıyorsa bu ay başlayım diyorum nasip olursa.
Canım halletmişsin sanırım numara işini, nasılsın nasıl gidiyor bakalımCem beyin asistanının nosu varmı bayanlar
Cevabınız için çok teşekkür ederim.bunun için herhangi bir ücret söz konusumu pekiBahceci hemen hemen farklı bir durum olmadığı sürece rahim dinlendiriyor canım
Maalesef evet. 900 telecikCevabınız için çok teşekkür ederim.bunun için herhangi bir ücret söz konusumu peki
Allahım yarabbim ya.maşallah her işleme ücret gerekli sanırım.10 milyarı geçiyormu bu tüp bebek masrafı arkaraşlar bilginiz varmıMaalesef evet. 900 telecik
Olsun canım insan merak ediyorum , evet 900 tl bir ödeme oluyor ama senin tedavinin sürecine göre değişir miktar raporlu mu raporsuz mu sizin ?Biliyorum çok sorusoruyorum ama inanın maddiyat kısıtlı olduğu için soruyorum
Maalesef evet. 900 telecik
Raporsuz.çünkü benim bir tana evladım var.kistim olduğu için direkt tüp bebek deneyelim dedik.ama kafam çok karışık merkezler konusunda.bahçeci yatmıştı fiyat olarakta ama bilmiyorum. Bahçecinin de diğer masrafları çok sanırımOlsun canım insan merak ediyorum , evet 900 tl bir ödeme oluyor ama senin tedavinin sürecine göre değişir miktar raporlu mu raporsuz mu sizin ?
Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah, evet raporsuz olunca biraz daha fazla tutuyor 15 gözden çıkartmak gerekiyor, ya gerçekten çok pahalı hani herkes özele gidemiyor keşke bir el atılsa maddi manevi zorlanıyor insan yaniSanırım rahim dinlindirme dondurma işlemi testler şu bu 15 milyarı bulur heralde.şuan o kdar üzüldümki.neden bu kadar pahalı ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?