Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Sanırım rahim dinlindirme dondurma işlemi testler şu bu 15 milyarı bulur heralde.şuan o kdar üzüldümki.neden bu kadar pahalı ya...
15 tutar mı bilemiyorum arkadaşım. Ama gercekten zorlayıcı bi süreç. Görüşmeye gittin mi? Muhasebeyle de görüş, pazarlık yap, indirim alanlar oluyomuş. Tabi bi de genetik teste falan gidecekse iyice külfetli oluyo. Öncesinde test sonrasında test. Hep para hep para anasını satayim:)

Biliyorum çok sorusoruyorum ama inanın maddiyat kısıtlı olduğu için soruyorum
Hepimiz sora sora öğrendik canım.canını sıkma
Her merkez tüp bebek ücretini yazıyor ama bunlara rahim dinlendirme-embriyo dondurma-genetik testler dahil değil. Her yerde extra bişiler çıkıyo yani

Hepimiz sora sora öğrendik canım.canını sıkma
Her merkez tüp bebek ücretini yazıyor ama bunlara rahim dinlendirme-embriyo dondurma-genetik testler dahil değil. Her yerde extra bişiler çıkıyo yani
sanırım her merkez rahim dinlindirmi yapmıyor.bide tek embriyo koyuyor sanırım.35 yaş altını.diğer merkezlerde çift koyan var sanırım.valla kafam allak bulllak
....kredi çekecemde anca başlıycam.borç çok bide bu borca borç eklenecek

Bütün merkezlerden fiyat al, doktorla detaylı konuş, not al. Kendine bi dosya oluştur. O dosyaya görüşme kağıtlarını ve aldığın notları koy. En son eşinle oturup karar ver. Gercekten büyük masraf. Dilerim ilk denemede başarılı olursunuz, tekrara gerek kalmaz.
Görüşmelere giderken de elinizde olan testleri mutlaka götürün.
Bahceci ve Memorial çift embriyo konusunda katı davranıyor. Özellikle Memorial 35 yaş üstüne bile koymamakta direniyor, benim Bahceciyi seçme sebebim çift embriyo koyarız demesi. Yaşım 36.
Ama bu tarz büyük merkezler, kanuna uymak için 35 in altına koymuyor. Diğer kliniklerde esneklik payı var sanırım.

Arkadaşım allah razı olsun.çok açıklayıcı olmuş yazın.sanırım sen tecrübelisin.gerçekten nereyi önerirsin tam anlamıyla.ve tahminen gerçekten nezkadar tutuyor.artı çift embriyo neden koymuyorlar acaba

Canım benım yas ta 33 ama 4. Denemem o yuzden cıft emriyo koyulacak kısmetse yarın transfer gunum bellı olacak ınsallah

Valla kardeş benim de ilk denemem :) yani hiç tecrübeli sayılmam. Ama saolsun buradaki tecrübeli arkadaşlar bana çok yardımcı olmuşlardı. Ben de sana yardım edebilmişsem ne mutlu bana
İstanbulda Bahceci ve Memorial dışındaki klinikleri hiç düşünmedim ben. Memorial yaşıma rağmen çift konusunda çok yokuş yaptı. baştan söylediler en azından saolsunlar neyseki:))

7.750 tedavi
İlaçlar 1500 civarı tuttu bende. Ama herkesin yumurtasına göre farklı dozaj yazıldığı için sizde artar ya da azalır bu tutar
900 rahim dinlendirme
700 usd genetik test(2 embriyo)

Bi de ilk görüşmede muayene olursan 400-500 tl (doktoruna göre)

Sanırım böyle oldu bize maliyeti
Ama ben tedaviye başlamadan vitamin vs kullanmadım, pişmanım o konuda. Sen dr a sorup vitamin kullan istersen. Ya da arı sütü bal polen kullanmıştı arkadaşlar. Forumda dolaş, mutlaka görürsün

35 yaş üstü ve denemen varsa çift embriyo koyabiliyorlar canım bahçecide ben öyle biliyorum

Bu yazdığınız fiyatlar hangi hastane için acaba memorial da rapor geçmiyormuş ben de bahçeci umut u düşünüyorum ama Fulya daha başarılı galiba çok zor karar vermek

Bana ankara bahçeçi ilk muayene ücretsiz dedi.tüp bebek 6500 dedi.diğerlerini söylemediler.doktorun aramasını bekliyorum açıkçası

Bu yazdığınız fiyatlar hangi hastane için acaba memorial da rapor geçmiyormuş ben de bahçeci umut u düşünüyorum ama Fulya daha başarılı galiba çok zor karar vermek
Fulya Bahceci için gecerli.
Memorial başlığını okursanız raporlulara %20 indirim yaptıklarını görürsünüz. Yani rapor gecmiyo ama indirim var

Bana ankara bahçeçi ilk muayene ücretsiz dedi.tüp bebek 6500 dedi.diğerlerini söylemediler.doktorun aramasını bekliyorum açıkçası
İlk görüşme ücretsiz ama muayene olursanız 500 tl dediler bana Fulyada. Muayene oldum ama ücret almadılar, ama veren arkadaşlar varmış. Bilemiyorum

Evet canım ya. Bugun gene kan verdim 2716 çıktı. Sabh jelde kırmızı leke geldı aklım cıktı. Sonra o jelin tortuları geldı sıyah sıyah.
Yoktur inşaşalh bir sıkıntı canım içini ferah tur dualarım seninle elhamdülillah bebeğine sağ sağlam kavuşacaksın Allah’ın izniyle, ama dikkat et yat dinlen ahır işler yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…