Üzülme Rabbim nasip ettikten sonra hiçbişey engel değil. Bende cem beye gidiyorum ve cok memnunum kendisi ilgili ve başarılı bu konuda. Kafanı rahatlat bu çok önemlibu süreçte.Ben de cem beyle tanıştım sanırım aynı durumdayız amh 1.65 yaş 31 bana da zaman kaybetmememi söyledi cok üzüldüm önceden kimse böyle söylememişti bir anda cok ağır oldu Bir kaç ay içinde bende başlıcam ama kafamda karışık doktor konusunda ve amh a taktım kafayı allah yardımcımız olsun
Amin insallah adet olmayi bekliyorum bende 4 aydir baslayamadik Allah izin vermedi bakalim bi ay baslicazmi hakkimizda hayirlisi. Doktor konusunda neden kararsizzin ?Ben de cem beyle tanıştım sanırım aynı durumdayız amh 1.65 yaş 31 bana da zaman kaybetmememi söyledi cok üzüldüm önceden kimse böyle söylememişti bir anda cok ağır oldu Bir kaç ay içinde bende başlıcam ama kafamda karışık doktor konusunda ve amh a taktım kafayı allah yardımcımız olsun
Ya evet hiç sorma nasipse Perşembe olacağım, siz nerde olmuştunuz birde nasıl geçti çok Ağrınız oldumu gerçi kişiden kişiye değişir herhalde amaYaklaştıkça korku başladı sanırım.Sormak istediğin varsa cevaplarım .
Hiiiic moralini bozma canım..Ne hikayeler okuduk burada sonu mutlu biten..Bismillah de başla tedavine evet zor bir süreç ama bir okadar da keyifli..Doktor konusunda da bahçecide kötü anilan doktor duymadım hiç..Ben Anadolu yakasinda olmama rağmen Fulyada başladım bilmiyorum içime öyle doğdu 2-3 gunde bir gittim qma sanki sonunu bile bile gittim hep..Rabbim her isteyene nasib etsinBen de cem beyle tanıştım sanırım aynı durumdayız amh 1.65 yaş 31 bana da zaman kaybetmememi söyledi cok üzüldüm önceden kimse böyle söylememişti bir anda cok ağır oldu Bir kaç ay içinde bende başlıcam ama kafamda karışık doktor konusunda ve amh a taktım kafayı allah yardımcımız olsun
Burdayim burda kuzu..Şükur iyiyim sen nasilsınKızlar bizim Fulya başlıkları uçmuş, kilitlemişler. Nasılsınız hersey yolunda mı? @anneveoglusu @Sebiss @Tkmrv @kanikey @brucella-morganella @aybalam00Circassian girl
Aynen öyle valla evlat için herşeye katlanıyor insan, operasyonu Cem hocaya yapacak güvenim sonsuz doktoruma, cnm sen neden oldun laparoskopi sorun neydi birde niye tekrar oluyorsun meselaBen tekirdag da star medical de özel Dr a yaptırdım. Yani kendi dışardan geldi başka bi merkezden. 40 dk falan sürdü sanırım. kapalı olacaksınız öyle deilmi yani açık olunca acısı da izi de daha fazla olacak çünkü. İşlem sırasında Karina gaz verdikleri için sonrasında agrisi omuza vurabiliyor yani bende öyle olmuştu. Bide açılan ufak kesiler ilk gün agrimisti. Bir hafta ufak ufak devam ediyor. Ama dayanilmayacak bişey deil. Belki bnde hgs den sonra tekrar olacağım. Çocuk için herseye katlaniosun kaderimiz bu sonu güzel olsun da inş. Hepimiz için
Fulya daha mı iyiymiş bende cok kararsızım fiyat da cok önemli sonucta umut sgk acısından avantajBu yazdığınız fiyatlar hangi hastane için acaba memorial da rapor geçmiyormuş ben de bahçeci umut u düşünüyorum ama Fulya daha başarılı galiba çok zor karar vermek
Doktorumuz aynı cnm. Kendisine güvenmemek elde değil. Bnm sorunum sol tupte sivi birikimi ydi cnm Rahime indiği için normal yolla yada tup bebekle hamile kalamazsin demisti bi kaç Dr ümit beye aynı şeyi söyleyince başka bi çarem kalmadığını anlamistim. Şuan cem bey hgs filmi cektirmemi istedi çünkü önceki 5 yıl olmus baya geçmiş üstünden. Ve ultrasonda sivi dan şüphelendi sağ taraftan bu sefer o yüzden filmi görmeden embriyo transferi yapmam dedi. Yani suan kesinlik yok ama aynı ameliyata gerek duyulur sa heralde Şansın bu kadarı dedirtecek cinsten...Aynen öyle valla evlat için herşeye katlanıyor insan, operasyonu Cem hocaya yapacak güvenim sonsuz doktoruma, cnm sen neden oldun laparoskopi sorun neydi birde niye tekrar oluyorsun mesela
Başlamadan önce iyi araştırmak istiyo insÜzülme Rabbim nasip ettikten sonra hiçbişey engel değil. Bende cem beye gidiyorum ve cok memnunum kendisi ilgili ve başarılı bu konuda. Kafanı rahatlat bu çok önemlibu süreçte.
kafamızı rahatlatabilsek zaten belkide hersey düZelcek ama deli gibi her duyduğuma kafayı takıyorum Ne kadar zamandır cem beyin hastasısın yeni mi basladın sende? Bir de sgk anlaşmalı istanbulda başka iyi bir yer yok muÜzülme Rabbim nasip ettikten sonra hiçbişey engel değil. Bende cem beye gidiyorum ve cok memnunum kendisi ilgili ve başarılı bu konuda. Kafanı rahatlat bu çok önemlibu süreçte.
Yani daha önce bu kadar olumsuz konusmamıslardı o yüzden canım sıkıldı moralim bozuldu bı iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadımAm
Amin insallah adet olmayi bekliyorum bende 4 aydir baslayamadik Allah izin vermedi bakalim bi ay baslicazmi hakkimizda hayirlisi. Doktor konusunda neden kararsizzin ?
Senşnde tedavin olumlu oldu galiba ne güzel allah daim etsin ne kdr güzel yazmıssın umut verdin bende aslında avrupa yakasındatım ama raporum var o yüzden umut olsun bari dedimHiiiic moralini bozma canım..Ne hikayeler okuduk burada sonu mutlu biten..Bismillah de başla tedavine evet zor bir süreç ama bir okadar da keyifli..Doktor konusunda da bahçecide kötü anilan doktor duymadım hiç..Ben Anadolu yakasinda olmama rağmen Fulyada başladım bilmiyorum içime öyle doğdu 2-3 gunde bir gittim qma sanki sonunu bile bile gittim hep..Rabbim her isteyene nasib etsin
Cnm tabiki araştır bu surec hem zor hem de maddi açıdan hepimizin imkanları belli bir boyutta. Ben öncesinde başka bi merkeze gittim bulunduğum yere yakın arası 1 saat diye ama hayatımın hatasını yapmisim raporlu olduğum halde 10 bin harcadım ve bana dalga geçer gibi 1 buçuk günlük embriyo koydular. Ben çok araştırdım bu sefer. Cem beyi bi çok kişiden duydum ve kendisi her konuya açıklık getiriyor bi soru işareti kalmıyor kafanda. İstanbul da Memorial da iyi diye biliyorum ama orda rapor geçiyor mu bilmiyorum.ben direk bahceci ye karar verdim.senin için de hayırlı olan kararı umarım verirsin cnm.Başlamadan önce iyi araştırmak istiyo ins
kafamızı rahatlatabilsek zaten belkide hersey düZelcek ama deli gibi her duyduğuma kafayı takıyorum Ne kadar zamandır cem beyin hastasısın yeni mi basladın sende? Bir de sgk anlaşmalı istanbulda başka iyi bir yer yok mu
Doktorumuz aynı cnm. Kendisine güvenmemek elde değil. Bnm sorunum sol tupte sivi birikimi ydi cnm Rahime indiği için normal yolla yada tup bebekle hamile kalamazsin demisti bi kaç Dr ümit beye aynı şeyi söyleyince başka bi çarem kalmadığını anlamistim. Şuan cem bey hgs filmi cektirmemi istedi çünkü önceki 5 yıl olmus baya geçmiş üstünden. Ve ultrasonda sivi dan şüphelendi sağ taraftan bu sefer o yüzden filmi görmeden embriyo transferi yapmam dedi. Yani suan kesinlik yok ama aynı ameliyata gerek duyulur sa heralde Şansın bu kadarı dedirtecek cinsten...
Benimde sağ tüpte aynı sıkıntı var hidroselpenks sıvı birikimi onun için olacağım, ayyy ne zor sürecler Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin valla, benimde eskiydi rahim filmim çekildim Cem hoca direk laparoskopi dedi zaten
Kusura bakma eksik yazmışım soruna cevap 1 ay oldu başladım hemen değerlere bakılıp igneler başladı yumurta toplama asamasini atlattım çok şükür. Şuan embriyolar hazır bekliyor.ama öncesinde hsg filmi cektiricem.Cnm tabiki araştır bu surec hem zor hem de maddi açıdan hepimizin imkanları belli bir boyutta. Ben öncesinde başka bi merkeze gittim bulunduğum yere yakın arası 1 saat diye ama hayatımın hatasını yapmisim raporlu olduğum halde 10 bin harcadım ve bana dalga geçer gibi 1 buçuk günlük embriyo koydular. Ben çok araştırdım bu sefer. Cem beyi bi çok kişiden duydum ve kendisi her konuya açıklık getiriyor bi soru işareti kalmıyor kafanda. İstanbul da Memorial da iyi diye biliyorum ama orda rapor geçiyor mu bilmiyorum.ben direk bahceci ye karar verdim.senin için de hayırlı olan kararı umarım verirsin cnm.
Yani okuduğum kadarıyla Fulya daha çok tercih ediliyor..Belki doktor kaynaklı.. ben de rapor çıkartma aşamasındayım o yüzden umut u düşünüyorumFulya daha mı iyiymiş bende cok kararsızım fiyat da cok önemli sonucta umut sgk acısından avantaj
Bizim Fulya başlığı kapandı ya (yasal süreçten galiba) komşuya geleyim dedim :))Burdayim burda kuzu..Şükur iyiyim sen nasilsın
Neden kapandi kzlar yasal olarak ?Bizim Fulya başlığı kapandı ya (yasal süreçten galiba) komşuya geleyim dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?