Hahaha aynen öyle oldu ben bir an dedim noluyor ya Fulyadan bahsediliyorBizim Fulya başlığı kapandı ya (yasal süreçten galiba) komşuya geleyim dedim :))
Hoş geldinizBizim Fulya başlığı kapandı ya (yasal süreçten galiba) komşuya geleyim dedim :))
N
Neden kapandi kzlar yasal olarak ?
Çok saolun hoş bulduk komşu :))Hoş geldiniz
İnşallah hayırlısı olur allah bir an önce yüZümüzü güldürsün inşallah her gün daha cok yaklasıyoruz mutlu sona umutlaKusura bakma eksik yazmışım soruna cevap 1 ay oldu başladım hemen değerlere bakılıp igneler başladı yumurta toplama asamasini atlattım çok şükür. Şuan embriyolar hazır bekliyor.ama öncesinde hsg filmi cektiricem.
Hahaha aynen öyle oldu ben bir an dedim noluyor ya Fulyadan bahsediliyor
Belki dediğin gibidir sonucta fulyada doktor sayısı da daha fazla..ama rapor sansı varken umut a gitmek mantıklı tabi bende avrupa yakasındayım ama gitcez gelcez mecburYani okuduğum kadarıyla Fulya daha çok tercih ediliyor..Belki doktor kaynaklı.. ben de rapor çıkartma aşamasındayım o yüzden umut u düşünüyorum
Tv de bahsedilen merkez bahceciniymisValla şu tv lere çıkan olay vardı ya.. 2-3 sayfa o konuda yazıldı başlıkta. Gerci 1 kişi hariç kötü bişi yazan yoktu. Ama sonra yasal süreç sebebiyle mesajlarınız silindi uyarısı geldi. Sonra da başlıklar kilitlendi.
Açılır herhalde bilemedim
Ben de Sakaryadayım tedavi süreci büyük ihtimalle Ramazan’a denk gelecek onu düşünüyorum ben de.. hangi doktoru düşünüyorsunBelki dediğin gibidir sonucta fulyada doktor sayısı da daha fazla..ama rapor sansı varken umut a gitmek mantıklı tabi bende avrupa yakasındayım ama gitcez gelcez mecbur
Evet öyle dediler ama ben haberi hiç izlemedim. Şuan yayın yasağı gelmişTv de bahsedilen merkez bahceciniymis
Bende cok merak ettim bunuKizlar birsey soracagim size aranizda suan tedavi surecindeyken psikolojik danismada alaniniz var bahcecide? Ben almayi dusunuyorumda 1 defayami mahsus yoksa tedavi boyincami ucretsiz bilginiz varmi ? Ben cok takintiliyim ve cok hassasm herseye aglayan bir insanm psikolojikmen kndimo toplamam lazim bu surecde daha dik olmak icjn
Ah cnm ah bnm hayatim ondan ibaret oldu 1 bucuk senedir cocuk die yatiom cocuk die kalkiyorum takmadn dusunmeden yapamyrm Allah yardim etsn hepimzieBende cok merak ettim bunuÇünkü bende aşırı stresliyim hayat durdu sanki aklımdan bir an olsun cıkmıyor
Aynen ben de sınava çalısır gibi araştırıyorum okuyorum hani bir şeyi atlarsam sonra kızarım kendime diye kafayı yedim aslında kısmet işi işte ama insan duramıyorAh cnm ah bnm hayatim ondan ibaret oldu 1 bucuk senedir cocuk die yatiom cocuk die kalkiyorum takmadn dusunmeden yapamyrm Allah yardim etsn hepimzie
Belkide cok arastirmamak gerek arastirdikca be n daha panik atak oldum. Biraz sakin olup oluruna Allaha birakmak lazim belkide ama iste elden gelmiyor Allah hepimize bu mutlulugu yasatsnAynen ben de sınava çalısır gibi araştırıyorum okuyorum hani bir şeyi atlarsam sonra kızarım kendime diye kafayı yedim aslında kısmet işi işte ama insan duramıyor
Geldin burayida karastirdin demiEvet öyle dediler ama ben haberi hiç izlemedim. Şuan yayın yasağı gelmiş
Aman sizin başlık da kapanmasın arkadaşım
Öyle sohbete geldim ben, kapanırsa kendimi kötü hissederim
Evet canım ben en son bahçeci haberi ile ilgili link yazmıştım paylaşılmasına izin verilmemiş ve mesaj yazmaya kilitlenmişKızlar bizim Fulya başlıkları uçmuş, kilitlemişler. Nasılsınız hersey yolunda mı? @anneveoglusuSebiss T Tkmrv @kanikey @brucella-morganella @aybalam00 @Circassian girl
Canım benim de 28 yaşım amh değerlerimiz aynı gibiBen de cem beyle tanıştım sanırım aynı durumdayız amh 1.65 yaş 31 bana da zaman kaybetmememi söyledi cok üzüldüm önceden kimse böyle söylememişti bir anda cok ağır oldu Bir kaç ay içinde bende başlıcam ama kafamda karışık doktor konusunda ve amh a taktım kafayı allah yardımcımız olsun
Bi haber çıkmıştı bahçeci de Yok işte embriyolar karışmış diye bende haber linki paylaşmıştım sonra bi daha giremedim o yazdığımda zaten paylaşılmadı yasal süreçten ötürüN
Neden kapandi kzlar yasal olarak ?
Yav olan bizim başlığa oldu :)) biz zaten ters bişi yazmamıştık, inanmak falan da istememiştik. Yayın yasağını mı beklicez açılması içinEvet canım ben en son bahçeci haberi ile ilgili link yazmıştım paylaşılmasına izin verilmemiş ve mesaj yazmaya kilitlenmiş
Bende kliniği aradım halka ilişkilerden biri bana dönüş yaptı
İşte hukuki süreci başlattık biz yılların kurumuyuz kalbinizi ferah tutun siz de yeni geçtiniz bu aşamalardan ne kadar titiz davranıyoruz biliyorsunuz dedi
Bende haklısınız dedim inşaAllah asılsızdır dedim kızlar
Bende gün sayıyorum resmen geçmek bilmiyor Çarşamba olsa ahh ahh salı dan beri ders vermeye de başladım ama fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?