Yormamaya çalışıyorum bakalım sorma anlamadım neden kapattılarYav olan bizim başlığa oldu :)) biz zaten ters bişi yazmamıştık, inanmak falan da istememiştik. Yayın yasağını mı beklicez açılması için
Ay kuzumm dikkat et çok yorma kendini, güzel haberler verin bize keyfimiz yerine gelsinnn
Canım ben de bugün özel mesaj atacaktım sana. Sen yazmışsın çok sevindimbianca_82 ben iyiyim canım bugünde test verdim sonucu bekliyorum dr istemedi ama benim dünden beri kahverengi lekelenmeler başladı onun için içim rahat değil oğlumda da yaşadım bunu ama bilemiyorum hakkımızda hayırlısı allaha emanetiz bakalım zaman ne gösterecek
Haziran ayı senin ayın olur inşallah
diğer arkadaşlarada rabbim bu süreçte yar ve yardımcıları olsun güzel haberler alırlar inşallah sağlıkla
MERHABALAR , ben yeni başlıcam tedaviye 25 yaşındayım .. HİPO HİPO tanısı vardı. Amh düşğk ve fsh lh vücüt kendi ütetmiyor dışardan alıyorm . Öncelikle benm gibi olan varmı?????? Bülent traşta başlaycaktım ilk ama orası çook fazla yoğun! Şimdi FULYA bahçeci ye EMRE turguta başlıcam önerilerimiz yada dr bilen varmı herkes orda güvenç beye gidiyormuş ama lütfen yardm edin
Yormamaya çalışıyorum bakalım sorma anlamadım neden kapattılar
Bu gidişle bizim başlığa da olacakondan ziyade bu süreçte çok kafa kurcalamak istemiyoruz yoksa bizde duyduk ama bu konuyu dişlendirmedik kızlar sizde boşverin
Hayırlı olsun canımMERHABALAR , ben yeni başlıcam tedaviye 25 yaşındayım .. HİPO HİPO tanısı vardı. Amh düşğk ve fsh lh vücüt kendi ütetmiyor dışardan alıyorm . Öncelikle benm gibi olan varmı?????? Bülent traşta başlaycaktım ilk ama orası çook fazla yoğun! Şimdi FULYA bahçeci ye EMRE turguta başlıcam önerilerimiz yada dr bilen varmı herkes orda güvenç beye gidiyormuş ama lütfen yardm edin
Emre Bey yeni mı geldi canım kliniğeEmre bey mükemmel bi doktor, çok dogru seçim bence. Çok konuşkan, herseyi açık açık anlatıyor. Bence memnun kalacaksınız
Önce Bahcecideymiş, sonra Memoril a geçmiş, şimdi yeniden Bahceciye gelmiş canım. Ben Memorialdayken görüşmüştüm, çok memnun kalmıştımEmre Bey yeni mı geldi canım kliniğe
Ya hayırlı olsun o zaman çok seveni var galiba adını çok duydum son günlerde forumdaÖnce Bahcecideymiş, sonra Memoril a geçmiş, şimdi yeniden Bahceciye gelmiş canım. Ben Memorialdayken görüşmüştüm, çok memnun kalmıştım
Evet canım. Ben Şişli Memorial başlığını da takip ediyorum, çok seviyolar ve çok üzülmüşler ayrılıncaYa hayırlı olsun o zaman çok seveni var galiba adını çok duydum son günlerde forumda
Ooo hadi hayırlı olsun canım. Çift transfere ayrı bi ilgim var, ben de ikiz çok istiyorum:)) İnşallah güzel sonuçlanırKızlar slm bende bshcecı fulya guvenc hocanın hastasıyım. Salı gunu kısmetse cıft emrıyo transferım varrr heyecanlıyım..
Canım benımmm ınsallahh rabbım gonlumuze gore hayırlısını versınOoo hadi hayırlı olsun canım. Çift transfere ayrı bi ilgim var, ben de ikiz çok istiyorum:)) İnşallah güzel sonuçlanır
Aynen oyle canım nasıp bakalım ıkısımı tutar tekmı tutar hıcmı tutmaz....Hayrlısı olur inşşş bi tane olsa bile osln yeterki olsun bayrlu bi şekilde acaba yaşınız kaç
İnşallah tsk ederim. Hepimiz guzel haberler alalım.İnşallah hayırlısı olur allah bir an önce yüZümüzü güldürsün inşallah her gün daha cok yaklasıyoruz mutlu sona umutla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?