Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

İnşallah tutmustur dualarım seninle Cem bey miydi doktorun? Memnun musun süreçten bir de öncesinde nasıl hazırlandın bana vitamin verdi 2 tane omega ve positive.kendimde arı sütü bal polen çörek otu allah ne verdiyse Eşime de yedirmeye devam

Benim doktorum Kübra hanımdı memnumdum şükür evet ilaçları verdi bana da
Omega decavit falan sonrasında da estorfem coraspin ve iğneler veriliyor
Bana da arkadaşım arı sütü al demişti biraz kullandım sonra doktoruma söyledim onun protein içeriği fazla onun yerine kefir iç demişti

Kızlar bende içiyorum hergün kefir bir faydası varmı bilmiyorum ama rn azından başka yönden sağlıklı zaten tadıda güzel tavsiye ederim

Selamun Aleykum kzlar birsey soracagim. Yumurta olusumu sirasinda agda yaptnz mi hic zarari olurmu agda yapmanin? Yumurtalara zarari olurmu yani

Selamun Aleykum kzlar birsey soracagim. Yumurta olusumu sirasinda agda yaptnz mi hic zarari olurmu agda yapmanin? Yumurtalara zarari olurmu yani
Tatlım bizim yumurtalar içerde erkeklerini gibi dışarda değil zarar görmez

Canım ınsallah bebıs donmesıdır bızım grup kapalı.. Idrar testı yaptınmı hiç...
guzel hberını beklıyoruzzz

S.aleykum bugun tedaviye Allahin izniyle tam analmiyla basladik ilaca basladim iki igne bir hap verdiller gonal f 450 meriona femana die sizede ayni verriler 4 gunpuk alfik 883 lira tutdu

Kuzum tansiyonun düşmüştür dikkat et ben beklemedeyim 2 mayısta dr kontrolüm uyu uyan ye iç yat modundayim.anneveoglusu biraz keyfsiz ondan sesi çıkmıyor ii olucak ins.az kalmış sanada hadi hayırlısı olsun ins

Aynen az kaldı işte iğne ol ders falan var öyle geçiyor vakit

A anneveoglusu yazmıyorsun hiç canım kötü birşey yoktur inşaAllah
Benim de yarın test günü yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım çok dua edin kızlar
Bide ben bugün epilasyon yapsam sorun olur mu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…