Icıyorumm canımmm çokkk sagolHadı hayırlısı olsun canım bol meyve ve havuç suyunu ihmal etme
Bende 24 yumurta rezervim dusuk amh 1.8 esimin spermi dusuk ikimizdeee var biraz yani38 yasındayım canım erken menapoz . Sizin problem ne
İyi bakalım bekleme zamanı başladı progestan iğnen var dimi canım senin deEvet canım çokşükür transferım oldu. Tst gunum 21 nisann
Tamam canım hadi sıkı sıkı tutunsun insallah annesineIcıyorumm canımmm çokkk sagol
Insallahh canım ikiside :)Tamam canım hadi sıkı sıkı tutunsun insallah annesine
Ikı tane ıgne var canım pruluton depod 10 arayla vurulucam . Crınone jel,coaspırın clexan iğne, enstrofem ve banda devam teste kadar canım.. Sakın ol ınsallahhh güzel hbr verıceksın bızeİyi bakalım bekleme zamanı başladı progestan iğnen var dimi canım senin de
Bende yarın gideceğim ama şimdiden heyecan bastı az önce öyle bi dizi de ki aile sahnesinde ağlamam tuttu
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşaAllah
2 tanemi transver edildi pardon canımInsallahh canım ikiside :)
İnşallah güzel sonuçlar alırız canımBende 24 yumurta rezervim dusuk amh 1.8 esimin spermi dusuk ikimizdeee var biraz yani
Canım klinikteyim bekliyorum bi 15-20 dakikaya çıkacak sonuç hemşire geldi yaptınız mı hiç test dedi bende çok merak ediyorum eşiIkı tane ıgne var canım pruluton depod 10 arayla vurulucam . Crınone jel,coaspırın clexan iğne, enstrofem ve banda devam teste kadar canım.. Sakın ol ınsallahhh güzel hbr verıceksın bıze
aybalam00 Sebiss
A anneveoglusu kızlar değerim 70.7 çıktı
İlk test günüm güzel dedi Kübra hoca cuma günü artıp artmadığına bakacağız dedi dua edin kızlar inşaAllah artsın ya
Evet canım ıkıtaneee yapıldı :)2 tanemi transver edildi pardon canım
Cnm sağlıkla artsın sonrasında sağlıkla kucağına al insaybalam00 Sebiss
İlk test günüm güzel dedi Kübra hoca cuma günü artıp artmadığına bakacağız dedi dua edin kızlar inşaAllah artsın ya
canım hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin canım.aybalam00 Sebiss
canım sende transfer olmuşsun hayırlısı ile rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile yüzünü güldürsün inşallahCanımmm çokkk sevındımm hayırlı olsun inşallah katlanarak artar...
Ayyy canım benim çok üzüldüm ya bozma moralini Rabbim erteliyorsa bir sebebi vardırcanım hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin canım.
beni sormuşsun maalesef benimki kimyasal gebelik oldu sanırım değerim düşüyor benim kanamada başladı
canım sende transfer olmuşsun hayırlısı ile rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile yüzünü güldürsün inşallah
Moralını bozma yınede canım hersey rabbımdencanım hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin canım.
beni sormuşsun maalesef benimki kimyasal gebelik oldu sanırım değerim düşüyor benim kanamada başladı
Cok cok sevindim gercekten inşallah tamamına erdirir allah Umut oldun hepimizeCanımmm çokkk sevındımm hayırlı olsun inşallah katlanarak artar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?