Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Evet canım çokşükür transferım oldu. Tst gunum 21 nisann
İyi bakalım bekleme zamanı başladı progestan iğnen var dimi canım senin de
Bende yarın gideceğim ama şimdiden heyecan bastı az önce öyle bi dizi de ki aile sahnesinde ağlamam tuttu
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün İnşaAllah

Ikı tane ıgne var canım pruluton depod 10 arayla vurulucam . Crınone jel,coaspırın clexan iğne, enstrofem ve banda devam teste kadar canım.. Sakın ol ınsallahhh güzel hbr verıceksın bıze

Canım üzme kendini 1.8 o kadar düşük değil birin altında gebe kalanlar var

Ikı tane ıgne var canım pruluton depod 10 arayla vurulucam . Crınone jel,coaspırın clexan iğne, enstrofem ve banda devam teste kadar canım.. Sakın ol ınsallahhh güzel hbr verıceksın bıze
Canım klinikteyim bekliyorum bi 15-20 dakikaya çıkacak sonuç hemşire geldi yaptınız mı hiç test dedi bende çok merak ediyorum eşi
Dua edin kızlar ya

canım hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin canım.
beni sormuşsun maalesef benimki kimyasal gebelik oldu sanırım değerim düşüyor benim kanamada başladı

canım hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin canım.
beni sormuşsun maalesef benimki kimyasal gebelik oldu sanırım değerim düşüyor benim kanamada başladı
Ayyy canım benim çok üzüldüm ya bozma moralini Rabbim erteliyorsa bir sebebi vardır
Tekrar başlamak için moralini yüksek tut hep dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…