Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Kızlar bugün transferim varrr dua edinnn heyecanlı ve stresliyim....
Hadi inşaAllah güzel geçer canım dua ediyorum hepimize isteyen herkese de Rabbim yardımcın olsun stres yapma yumurta toplamadan daha basit olacak inşaAllah kaçta Peki bide kaç embriyo senin canım

Hadi inşaAllah güzel geçer canım dua ediyorum hepimize isteyen herkese de Rabbim yardımcın olsun stres yapma yumurta toplamadan daha basit olacak inşaAllah kaçta Peki bide kaç embriyo senin canım

Canım cokk sagoll şimdi aradılar transfer 5.30 da olacakmış. Kısmetse 2 emrıyo koyulacak

Senınde son 1 günün inşallah. Herhangı bur agrı belırtı oldumu?

Canım benım test gunum adetten sonraya denk gelıyor senındemı oyle oldu adet olmassak hamılemyız dıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…