Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Tatlım 6+3te gittim kese görüldü kalp atisida ama dr haftaya tekrar gel dinleyelim dedi.7+3te dinledim sipamon kalbinı. Ben zaten folikasit kullanıyordum.ama bizim drlarin verdiği vitaminlerin içinde var bnm bitmişti vitamin başka kullanmaya başladım dr ozqman bu yeterli değil folikasitte al dedi bnm iğne şükür yrn son

Teşekkürler canım ya Allah razı olsun bende ayın 27 sinde gideceğim inşaAllah bizde görürüz bakalım

Peki bu raporun gecerlilik süresi ne kadar yani diyelimki bu ay cıktı rapor ama tüp işine başlanamadı düğer aylarda kullanılabiliyormu
Kullanılıyordur tabiki toplamda 3 hak var rapor ile yaş 39 olana kadar kullanılabilir

Teşekkürler canım ya Allah razı olsun bende ayın 27 sinde gideceğim inşaAllah bizde görürüz bakalım
A anneveoglusu aybalam00
Kızlar ya bişey soracağım az önce lavaboda afedersiniz taharetlenirken sarı akıntıya az kan karışmış çok korktum ne olabilir acaba
Kübra hoca kahverengi leke olursa coraspini kes demişti ama kahverengi de değildi dışa çıkmamış sadece o sırada gördüm nedir ya bilen varsa söylesin

Canım hıc yasamadıgım ıcın tam bır fıkrım yok. Ama Yat uzan dınlen sabah hıcbır ılac ıcmeden hocaya ulasıp ondan bılgı al bence..
Ilk zamanlar olabılıyor boyle seyler bılıyorsun.. Stres yapma sakın

Bende abdest almaya gidince gördüm şimdi uzanıyorum zaten bilemedim ki nasıl sorsam ya gitsem mi acaba çok korkuyorum test yaparsam sayı düşmüş olur diye

Bende abdest almaya gidince gördüm şimdi uzanıyorum zaten bilemedim ki nasıl sorsam ya gitsem mi acaba çok korkuyorum test yaparsam sayı düşmüş olur diye

Önce ara konuş zaten dr senı gormek isterse cagırır canım. Sadece iş yapma yorma kendını

Canım sende 4. Haftada hiç kanama oldu mu kanama da değil hani taharetlenirken peçeteye akıntıya karışık gibi az önce geldi çok korkuyorum ya

Canım sende 4. Haftada hiç kanama oldu mu kanama da değil hani taharetlenirken peçeteye akıntıya karışık gibi az önce geldi çok korkuyorum ya
Cnm benim 2 hamileligimde de olmadı ama olsn çok kişi var kirmizi değilse sorun yok ama kirmizi görünce hemen dr git vakit kaybetmeden.

Cnm benim 2 hamileligimde de olmadı ama olsn çok kişi var kirmizi değilse sorun yok ama kirmizi görünce hemen dr git vakit kaybetmeden.
Tam da kırmızı değildi canım işte dışarı da çıkmamış sadece afedersin silerken peçeteye sarıya karışmış çok azdı aradım bakalım doktoru daha açmadı

Gunaydn kzlar kontrolum vardi sag yumurta 20 cm sol 17 cm olmus carsamba toplama Allah izin verirse insallah. Degisik duygular icerisindeyim

canım bende de kahverengi lekelenme başlayınca coraspirini kes demişti dr ben kestim ama devamı hep gelince ben testi tekrarladım. Benim oğlumda nerdeyse bordaya yakın pedi dolduran kanama denir sanırım ona o oldu oğlum 10 yaşında allah ömür nasip ettimi ne olsada o kuzuya birşey olmaz allahın izniyle

A anneveoglusu Sebiss aybalam00
Sağolun kızlar aradım doktoru hiçbirşey olmaz ama devam ederse kes dedi biraz olsun içim ferahladı
Dün dışarda biraz fazla yürüdüm sanırım ondan mı oldu bilemedim Rabbim inşaAllah can vermiştir İnanın gece boyu kabuslar gördüm ya
@anneveoglusu canım Allah sana oğlunu bağışlasın İnşaAllah hayırlı zamanlarda da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve isteyen herkese

Sebiss A anneveoglusu kızlar sizce testi tekrarlasam mı az önce yine peçeteye bu sefer kan geldi bilemiyorum doktor bişey değildir dedi hemşire de lekelenme olabilir dedi biraz kasıklarım da ağrıyor ne dersiniz ya ne yapmam lazım

Çok sukur canım. Yuruyusten olacagını sanmam ama sen yınede cok yorma en azından kalp atısı duyana kadar ev işlerını ertele canım. Rabbım sana bagışlasın..

Çok sukur canım. Yuruyusten olacagını sanmam ama sen yınede cok yorma en azından kalp atısı duyana kadar ev işlerını ertele canım. Rabbım sana bagışlasın..
Canım az önc yine peçete de kan gördüm gidip test yapacağım İnşaAllah bi sorun yoktur ya

canım bir önceki testinin üzerinden 2 gün geçti ise ver kan derim en azından için rahatlar inşallah sağlıkla gelişiyordur içerde mineğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…