Saolasın canım evet çok şükür atlattım, öylemi temiz çıkmasına çok sevindim hsg’nin. Aynen artık sıra transferde Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahHadi geçmiş olsun cnm . Bnde seni merak ettim göremeyince. bunuda atlattin çok şükür. Bu arada bnm hsg temiz çıktı ameliyat olmuştum senin gibi. Bu günümüze şükür. İnş hersey güzel olacak. Şimdi transfer sırası
Oh oh ne güzel artmış canımKızlar bugunde kan verdım
dun 7. Gun 60
Bugun 8. Gun 110 olmuş.
Oh oh ne güzel artmış canım
Rabbim sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin bende çok heyecanlıyım ya şu keseyi görüp kalp atışını duysaydık
Aminn cnm inşallah. Hepimiz bebis haberi verelim burdanSaolasın canım evet çok şükür atlattım, öylemi temiz çıkmasına çok sevindim hsg’nin. Aynen artık sıra transferde Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
Ayyyy inşallah canım, transfer ne zaman senin,ben dediğim gibi mayıs hatta hasirana denk geliyor o zaman öyle düşünüyorum amaAminn cnm inşallah. Hepimiz bebis haberi verelim burdan
Cnm Dr um mayisa yapalım dedi ama Bn okulda yim nöbeti dir şimdi mayısta son sınavlar var . Haziran a mi biraksam diye tereddutteyim. Beklemekde çok zor. Kafam çok karışık açıkçası. Yanlış bi karar vermek istemiyorum. Bu işler nasip tabi .Rabbim ol derse hersekilde olur ama bu yoldan geçtiğimiz için acaba ne bişey mi olur böyle mi yapsaydim korkusu varAyyyy inşallah canım, transfer ne zaman senin,ben dediğim gibi mayıs hatta hasirana denk geliyor o zaman öyle düşünüyorum ama
Cnm az önce okudum dondurulmus embriyo transferinde embriyo nun hepsi mi cozdurulup bakılıyor. Yani diğeri çöpe mi gidiyor. Bnm iki tane var bir tane koyarım dedi diğeri çöpe mi gidecek. Bi daha şansım olmayacak mı yaniAyyyy inşallah canım, transfer ne zaman senin,ben dediğim gibi mayıs hatta hasirana denk geliyor o zaman öyle düşünüyorum ama
Kafan rahat olsun istiyorsan haziranda yapıyor bencede canım tabi ki Rabbim ol dedikten sonra hiç bir şey engel değil ama işte insan stres yapıyor valla o konuda haklısın.Cnm Dr um mayisa yapalım dedi ama Bn okulda yim nöbeti dir şimdi mayısta son sınavlar var . Haziran a mi biraksam diye tereddutteyim. Beklemekde çok zor. Kafam çok karışık açıkçası. Yanlış bi karar vermek istemiyorum. Bu işler nasip tabi .Rabbim ol derse hersekilde olur ama bu yoldan geçtiğimiz için acaba ne bişey mi olur böyle mi yapsaydim korkusu var
Yaaaa bence öyle bir şey yapılmıyor kalanlar donduruluyor tekrar tine kullanmak istersek kullanabiliriz tabiCnm az önce okudum dondurulmus embriyo transferinde embriyo nun hepsi mi cozdurulup bakılıyor. Yani diğeri çöpe mi gidiyor. Bnm iki tane var bir tane koyarım dedi diğeri çöpe mi gidecek. Bi daha şansım olmayacak mı yani
Bir çok kişi anne oluyor tekrardan yada olumsuz oluyor tekrardan diğer dondurulmuşlarını kullanıyorYaaaa bence öyle bir şey yapılmıyor kalanlar donduruluyor tekrar tine kullanmak istersek kullanabiliriz tabi
Bende öyle biliyorum çünkü içimi rahatlattın tsk ederim cnm.Bir çok kişi anne oluyor tekrardan yada olumsuz oluyor tekrardan diğer dondurulmuşlarını kullanıyor
Geçmiş olsun cnm. Bnmde zor olmuştu tansiyonum düşmüştü. İnş Rabbim emeklerimizin cektiklerimizin karşılığını verir. Stres yapma güzel olacak inş. Bol bol dua edelim.Kzlar opuden cikdim biraz zor oldu ayildikdan sonra tuvalete giderken bayildim daha yenu kndime geldim. 7 yumurtadan ikisi bosmus 5 yumurta cikmis yarn haber veriiriz drdiler dua edin Allah rizasi icin saglikli dollesunler 5 gune hayirlisiyla ulassinlar insallah. Endise korku sardi ya Allahim insallah emekleri zorluklarimizi bosa cikarz cok korkuyorum duaniza ihtiyacm var
Hadi hayırlı olsun canım Rabbim 5. Güne ulaştırsın inşallah, dualarımızdasın güzel haberler ver inşallahKzlar opuden cikdim biraz zor oldu ayildikdan sonra tuvalete giderken bayildim daha yenu kndime geldim. 7 yumurtadan ikisi bosmus 5 yumurta cikmis yarn haber veriiriz drdiler dua edin Allah rizasi icin saglikli dollesunler 5 gune hayirlisiyla ulassinlar insallah. Endise korku sardi ya Allahim insallah emekleri zorluklarimizi bosa cikarz cok korkuyorum duaniza ihtiyacm var
canımsın gözlerim doldu allah senden razı olsunA anneveoglusu hep aklımdasın , duamdasın canımmm kendını toparla yıne denersın canım..sanmakı pozıtıfı gorduk senı unuttuk...
Korkma canım Benimde başta 12 vardı sonra 7 kaldı en son 3 yumurta ile gitmiştim transfere 1 tanesi gelişti 2 si döllenmedi Rabbim birine hayat vermiş demek ki pazartesi günü pozitif haberini aldımKzlar opuden cikdim biraz zor oldu ayildikdan sonra tuvalete giderken bayildim daha yenu kndime geldim. 7 yumurtadan ikisi bosmus 5 yumurta cikmis yarn haber veriiriz drdiler dua edin Allah rizasi icin saglikli dollesunler 5 gune hayirlisiyla ulassinlar insallah. Endise korku sardi ya Allahim insallah emekleri zorluklarimizi bosa cikarz cok korkuyorum duaniza ihtiyacm var
Ben Fulya bahçeci de Kübra hanıma gittim memnun kaldım çok şükürKızlarmerhaba
Bu hastane iyi mi sizce
Ve tüp bebek için illa yaş sınırı var mı
Herşeyi normal olanlara da yapılabiliyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?