Yine dort bir yanimi hamile haberleri cevirdi kzlar benden sonra evlenenlerin hepsi hamile bu aksam bi haber daha isyan etmiyorum asla kiskanmiyorumda ama gozlerim doluyor yakinimdakilerden gorunce herkezde zateb farkinda konusuyorlar arkamizdan bunu dusundukce dahada uzuluyorum insallah Allah tek seferde hayirli sonucu verir zorluklarimizi gorur sabir acı ama meyvesi tatli olur insallah. Tedbir bizden takdir Allahdan Rabbim ol derse olur ne olmadiki Rabbim neler yaratmiyorki dusunince insanin akli hayali duruyor insallah hayirla ol desin hepimizn duasini hamileler saglikla dogursun bekleyenler hayirli haberlerle sevinsin Rabbim hepimizin yuzune baksin guldursun karanliklarimizi aydinlatsn eksik yanlarimizi tamamlasin. Neye ihtiyacimiz oldugunu o bizden iyi bilir hayirlisiyla ihtiyavimiz olani bize versn.... aminnnnnnnnnnnnnn
Tatlım seni anca senin gibi olanlar anlar nasibimizden ötesi yok bizim sınavımız da bu.sabret en güzeli olacak inşYine dort bir yanimi hamile haberleri cevirdi kzlar benden sonra evlenenlerin hepsi hamile bu aksam bi haber daha isyan etmiyorum asla kiskanmiyorumda ama gozlerim doluyor yakinimdakilerden gorunce herkezde zateb farkinda konusuyorlar arkamizdan bunu dusundukce dahada uzuluyorum insallah Allah tek seferde hayirli sonucu verir zorluklarimizi gorur sabir acı ama meyvesi tatli olur insallah. Tedbir bizden takdir Allahdan Rabbim ol derse olur ne olmadiki Rabbim neler yaratmiyorki dusunince insanin akli hayali duruyor insallah hayirla ol desin hepimizn duasini hamileler saglikla dogursun bekleyenler hayirli haberlerle sevinsin Rabbim hepimizin yuzune baksin guldursun karanliklarimizi aydinlatsn eksik yanlarimizi tamamlasin. Neye ihtiyacimiz oldugunu o bizden iyi bilir hayirlisiyla ihtiyavimiz olani bize versn.... aminnnnnnnnnnnnnn
@aybalam00 kiz bana bak kimseyle paylaşma duyurma hemen sakın ha nazara çok inanıyorum ben.bnm bak 10+2 oldu kimse bilmiyo.
canım tebrik ederim sağlıkla kucağında göstersin rabbim çok bekledin sabrettin rabbim yüzünü güldürsün benide duanda eksik etme
canım tebrik ederim sağlıkla kucağında göstersin rabbim çok bekledin sabrettin rabbim yüzünü güldürsün benide duanda eksik etme
canım acele etme derim ben 6. haftada git cumaya veya pazartesi gününe sana tavsiyemA anneveoglusu
Sebiss kızlar bişey soracağım siz tecrübelisiniz
Benim bu cuma 5+4 oluyor acaba doktora gitsem mi idrar da pozitif çıktı ya kese tada kalp atışı bu zamanlarda oluyormuş öyle okudum
Kuzum herzaman korkulacak durum söz konusu bizde malesef ama şu an için pozitif düşünüp sabretmek gerek.ben 6+3 te gittim kontrole kese görmek yetmez kalp atisi lazım 7.haftada git ikisi birlikte çıksın aradan cünlü o 1 hafta kabus oluyor.kalp atisi duymadan paylaşmayın @aybalam00 duydun mu ben nasipse 12.haftadan önce paylasmiycam kötü deneyimler yaşayınca böyle olması en doğrusu gibu geliyorSebiss canım bişey soracağım benim idrar pozitif çıktı ya sence artık korkulacak bişey var mı 5. Haftam doldu
Rabbim yardımcın olsun canım stres yapma hiçbirşey hissetmiyorsun zatenKızlar yarın yumurta toplamam olcak dua edermisiniz benim için
canım 7. gün için iyi bence maşallah sağlıkla yükselsin inşallahKızlar bugun kan testı verdım.7. Gun degerım 60 cıktı.ınsallah katlanarak devam eder. Dusuk mü sizce deger?
50 nin üzeri zaten pozitif ve 7. Güne göre gayet güzel canım inşaAllah katlanarak artar dua et bol bol inançlı ol inşaAllah Rabbim hepimize de o duyguyu tattıracakKızlar bugun kan testı verdım.7. Gun degerım 60 cıktı.ınsallah katlanarak devam eder. Dusuk mü sizce deger?
Benim ücretsizdi canım ödediğimiz tutar içinde var bi tane testKızlar persembe günü (9. Gün) bahcecıye gıtsem testımi (ücretsız) yaparlarmı cuma gunu il dısına evıme gıdıyorum cunku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?