Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Amin inşallah Hayır bu 3. Denemem olacak sağ tüpte tıkanıklık var hidrosalpenks, laparoskopi olacağım toplamadan sonra
Benim arkadaştata verdi tıkanıklık cem beyde dediğin şeyi yaptırdı sonrada transver oldu ilk denemesinde tuttu şuan 7 aylık hamıle

Benim arkadaştata verdi tıkanıklık cem beyde dediğin şeyi yaptırdı sonrada transver oldu ilk denemesinde tuttu şuan 7 aylık hamıle
Suan embriyonuz ben durumda rahim dinlendirme yapılıyor gerçi sonrayı ay transfer oluyormuş buda iyi bir durum inşallah, aaa öyle mi darısı benim ve isteyen herkese inşallah

Suan embriyonuz ben durumda rahim dinlendirme yapılıyor gerçi sonrayı ay transfer oluyormuş buda iyi bir durum inşallah, aaa öyle mi darısı benim ve isteyen herkese inşallah
Canım şuan embrıyolar donduruldu reglı ile başlıcam transvere. 3 tane donduruldu 3üde 5 gün embrıyosu 2tane cok iyi biride iyi kalıtede. Hayırlısı olur ınsallah benımde 2.denemem olacak

Canım şuan embrıyolar donduruldu reglı ile başlıcam transvere. 3 tane donduruldu 3üde 5 gün embrıyosu 2tane cok iyi biride iyi kalıtede. Hayırlısı olur ınsallah benımde 2.denemem olacak
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin sana Benim perşembe kaç tane toplanacak kaç tane embriyo oluşacak kaçıncı gün bir sürü sorular :)

Rabbim hayırlısı ile nasip etsin sana Benim perşembe kaç tane toplanacak kaç tane embriyo oluşacak kaçıncı gün bir sürü sorular :)
Kaçtane ymurtan olduğunu bilmıyormusun. Bn doktora soruyodum bakarken 11 tane olusmustu 11 tanesı toplandı ama 5 gnü 3 tane geldı cok şükür

Kaçtane ymurtan olduğunu bilmıyormusun. Bn doktora soruyodum bakarken 11 tane olusmustu 11 tanesı toplandı ama 5 gnü 3 tane geldı cok şükür
Benim ilk tüp bebekte 9 tane dedi doktor bey 5 tane toplandı, Cem hocaya dedim bana toplama günü çok güzel haberler verin bakalım artık

İlk nerde yaptınız. Valla canım sorun yok eşimdede bendede ama 5 yıldır olmuyor
Kocaeli’de yaptım canım 2 tanesini, biraz araştıedıktan sonra Cem hocada karar kıldık, hmmm nasip meselesi ya Rabbim tez zamanda hayırlısını versin

Kocaeli’de yaptım canım 2 tanesini, biraz araştıedıktan sonra Cem hocada karar kıldık, hmmm nasip meselesi ya Rabbim tez zamanda hayırlısını versin
İşte çok iyi araştırıp yaptırmamız gerekırken orda burda yaptırıyoruz sonuç hüsran oluyor. İnsallah senınde son tedavın olur canım bebişlerin sıkı sıkı tutunur

İşte çok iyi araştırıp yaptırmamız gerekırken orda burda yaptırıyoruz sonuç hüsran oluyor. İnsallah senınde son tedavın olur canım bebişlerin sıkı sıkı tutunur
Aynen öyle canım, inşallah sizin içinde Rabbim tez zamanda nasip eder yumoşların sıkıca tutunur

Amin canım inşallah hiç konuşuldumu kaç embriyo tranver edilceği. Crm bey 1 diye tutturdu.ama bn 2 de ısrar kılcam
Hayır canım konuşmadım ben bizim araya laparoskopi girecek 2 ay sonraya kalıyor transfer, ama 3. Tüp bebek olacak inşallah iyi embriyolarım olur ve bende 2 tane transfer edilmesini isterim

Hayır canım konuşmadım ben bizim araya laparoskopi girecek 2 ay sonraya kalıyor transfer, ama 3. Tüp bebek olacak inşallah iyi embriyolarım olur ve bende 2 tane transfer edilmesini isterim
Dondurulmuşun tutma oranı daha yuksek zatn senn ıcınde ıyı olcak 2 ay bekleme.valla benım ilki 5.gnu birinci kalıtede tek embriyo konulmustu tutmadı.2 de daha cok şans var. Allahtan hayırlısı tabi. Yeterki ol desin

İnşalalh canım temennim o yönde dondurulmuşun daha iyi olduğu ve tabi sağ tüpümdeki sorunun giderilmesi bakalım nasip inşallah, ama 2 embriyoda kararlıyım nasip olursa eğer, sizin içinde herşey iyi olacak inşallah canım

Sorunun giderilir canım hiç merak etme.insallah hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun.artık bizde anne olalım

Kızllarrr günaydın, en sonunda bahçeci umut olarak bir topic buldumm herkesin tedavisi hayırlı uğurlu, bol bebişli olsun inşallah ben de cem beyin hastasıyım ve transferim yapıldı. İlk denemem ve Bu 6. Günüm off geçmiyor bi türlü resmen zaman durmuş gibi, bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim. Kendimi korumaya çalıştıkça evham yapıyorum.herşeyden nem kapıyorum diyebilirim .İşe başladım arabayla gidip geliyorum. sarsıntıdan filan bişey olmaz dimi ? Sonra gece uzanırken ister istemez farkında olmadan geriniyorum farkettiğimde iş işten geçmiş oluyor bunlardan bişey olurmu ki ? Bu kadar kolay bişey olmaması lazım diye düşünüyorum ama insan kavuşamayınca istediğine böyle benim gibi korkarak yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…