Merhaba tatlım.. evet bilgi veriyolar 3 kez aradılar beni gelişimleri hakkında bilgi vermek içinmerhaba bayanlar bende Cem’i hocanın hastasıyım perşembe günü toplama olacak inşallah, sizi arayıp bilgi veriyorlar dimi embriyo hakkında ?Gunes3425
Benim arkadaştata verdi tıkanıklık cem beyde dediğin şeyi yaptırdı sonrada transver oldu ilk denemesinde tuttu şuan 7 aylık hamıleAmin inşallah Hayır bu 3. Denemem olacak sağ tüpte tıkanıklık var hidrosalpenks, laparoskopi olacağım toplamadan sonra
Suan embriyonuz ben durumda rahim dinlendirme yapılıyor gerçi sonrayı ay transfer oluyormuş buda iyi bir durum inşallah, aaa öyle mi darısı benim ve isteyen herkese inşallahBenim arkadaştata verdi tıkanıklık cem beyde dediğin şeyi yaptırdı sonrada transver oldu ilk denemesinde tuttu şuan 7 aylık hamıle
Canım şuan embrıyolar donduruldu reglı ile başlıcam transvere. 3 tane donduruldu 3üde 5 gün embrıyosu 2tane cok iyi biride iyi kalıtede. Hayırlısı olur ınsallah benımde 2.denemem olacakSuan embriyonuz ben durumda rahim dinlendirme yapılıyor gerçi sonrayı ay transfer oluyormuş buda iyi bir durum inşallah, aaa öyle mi darısı benim ve isteyen herkese inşallah
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin sana Benim perşembe kaç tane toplanacak kaç tane embriyo oluşacak kaçıncı gün bir sürü sorular :)Canım şuan embrıyolar donduruldu reglı ile başlıcam transvere. 3 tane donduruldu 3üde 5 gün embrıyosu 2tane cok iyi biride iyi kalıtede. Hayırlısı olur ınsallah benımde 2.denemem olacak
Kaçtane ymurtan olduğunu bilmıyormusun. Bn doktora soruyodum bakarken 11 tane olusmustu 11 tanesı toplandı ama 5 gnü 3 tane geldı cok şükürRabbim hayırlısı ile nasip etsin sana Benim perşembe kaç tane toplanacak kaç tane embriyo oluşacak kaçıncı gün bir sürü sorular :)
Benim ilk tüp bebekte 9 tane dedi doktor bey 5 tane toplandı, Cem hocaya dedim bana toplama günü çok güzel haberler verin bakalım artıkKaçtane ymurtan olduğunu bilmıyormusun. Bn doktora soruyodum bakarken 11 tane olusmustu 11 tanesı toplandı ama 5 gnü 3 tane geldı cok şükür
Hiç sormuyorum umarım güzel olur herşey, sizin sorununuz ne acaba özel değil ise ?Benim ilk tüp bebekte 9 tane dedi doktor bey 5 tane toplandı, Cem hocaya dedim bana toplama günü çok güzel haberler verin bakalım artık
İlk nerde yaptınız. Valla canım sorun yok eşimdede bendede ama 5 yıldır olmuyorHiç sormuyorum umarım güzel olur herşey, sizin sorununuz ne acaba özel değil ise ?
Kocaeli’de yaptım canım 2 tanesini, biraz araştıedıktan sonra Cem hocada karar kıldık, hmmm nasip meselesi ya Rabbim tez zamanda hayırlısını versinİlk nerde yaptınız. Valla canım sorun yok eşimdede bendede ama 5 yıldır olmuyor
İşte çok iyi araştırıp yaptırmamız gerekırken orda burda yaptırıyoruz sonuç hüsran oluyor. İnsallah senınde son tedavın olur canım bebişlerin sıkı sıkı tutunurKocaeli’de yaptım canım 2 tanesini, biraz araştıedıktan sonra Cem hocada karar kıldık, hmmm nasip meselesi ya Rabbim tez zamanda hayırlısını versin
Aynen öyle canım, inşallah sizin içinde Rabbim tez zamanda nasip eder yumoşların sıkıca tutunurİşte çok iyi araştırıp yaptırmamız gerekırken orda burda yaptırıyoruz sonuç hüsran oluyor. İnsallah senınde son tedavın olur canım bebişlerin sıkı sıkı tutunur
Amin canım inşallah hiç konuşuldumu kaç embriyo tranver edilceği. Crm bey 1 diye tutturdu.ama bn 2 de ısrar kılcamAynen öyle canım, inşallah sizin içinde Rabbim tez zamanda nasip eder yumoşların sıkıca tutunur
Hayır canım konuşmadım ben bizim araya laparoskopi girecek 2 ay sonraya kalıyor transfer, ama 3. Tüp bebek olacak inşallah iyi embriyolarım olur ve bende 2 tane transfer edilmesini isterimAmin canım inşallah hiç konuşuldumu kaç embriyo tranver edilceği. Crm bey 1 diye tutturdu.ama bn 2 de ısrar kılcam
Dondurulmuşun tutma oranı daha yuksek zatn senn ıcınde ıyı olcak 2 ay bekleme.valla benım ilki 5.gnu birinci kalıtede tek embriyo konulmustu tutmadı.2 de daha cok şans var. Allahtan hayırlısı tabi. Yeterki ol desinHayır canım konuşmadım ben bizim araya laparoskopi girecek 2 ay sonraya kalıyor transfer, ama 3. Tüp bebek olacak inşallah iyi embriyolarım olur ve bende 2 tane transfer edilmesini isterim
İnşalalh canım temennim o yönde dondurulmuşun daha iyi olduğu ve tabi sağ tüpümdeki sorunun giderilmesi bakalım nasip inşallah, ama 2 embriyoda kararlıyım nasip olursa eğer, sizin içinde herşey iyi olacak inşallah canımDondurulmuşun tutma oranı daha yuksek zatn senn ıcınde ıyı olcak 2 ay bekleme.valla benım ilki 5.gnu birinci kalıtede tek embriyo konulmustu tutmadı.2 de daha cok şans var. Allahtan hayırlısı tabi. Yeterki ol desin
Sorunun giderilir canım hiç merak etme.insallah hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun.artık bizde anne olalımİnşalalh canım temennim o yönde dondurulmuşun daha iyi olduğu ve tabi sağ tüpümdeki sorunun giderilmesi bakalım nasip inşallah, ama 2 embriyoda kararlıyım nasip olursa eğer, sizin içinde herşey iyi olacak inşallah canım
Ahh inşallah canım Rabbim bize de nasip etsin inşallah anneliği hayırlısı ileSorunun giderilir canım hiç merak etme.insallah hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun.artık bizde anne olalım
Amınnnnnn canımAhh inşallah canım Rabbim bize de nasip etsin inşallah anneliği hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?