Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Aynen yuruyorum ya topak geliyor yada akinti gibi hepsi geliyor dedim benmi yapamiyorum ki. Hadiya baya kullancaz o zaman hamile oluncada aksam biraz agrim oldu benimde yaptikdan sonra vajinamda o yapti heralde. Allah yardimcimiz olsn hepimizin. Bende yarn transfere gidicem Allah izin verirse korkuyorum biraz Allahim cok degisik ne hissetimi bile bilmiyorum

12.haftaya kadar kullanılıyo galıba. Bazen zorlayarak koyduğunda ağrı yapıyo bendede olmustu.cok su içme transver için odaya gttım hazırlandım cok beklettıler 3 4 defa azar azar yapmak zorunda kalmıştım transverdede baya zorlandım sıkışık oldugum için. Transver snrası hmn sürgüye yapmak zorunda kaldım.

Ay cnm ya ben cok tutunca sonradan yapamiyorum ki cok zorlandim opude bile yapamadm gelmedi bayilmisdim vc de Allahim yardim eder insallah. Bn hastanete gidince icmeye baslicam 1 litreden fazla icmeyin dio kgitta da ama insallah hayirlisiyla olur hersey

Ztn orda içmeye başlıyosun. 1 litre bıle içme transverler cok oluyo beklemek zorunda kalıyosun. İlaçlarınıda iç jelinide koy oyle git. Hastaneye giderken arabada yasinde okudum transver sırasındada dua ettim hep. Kandıllere denk geldı benım herseyim. Sennde bu mubarek aylara denk geldı. Rabbim emeğinin karşılığını vercek insallah

Insallah cnm insallah Rabbim bu ayda yuzumu guldurur cifte bayram sevinci yasatir bize

Cok soru soruyorum ama kusura bakma cnm embriyologlar arayinca mi gttn sen bana aricaklar dediler ama ? Kac gibi aradilar birde

Cok soru soruyorum ama kusura bakma cnm embriyologlar arayinca mi gttn sen bana aricaklar dediler ama ? Kac gibi aradilar birde
Sor canım istediğini sorabılırsın.transver günü aradılar benı galıba. Transverım 3buçuktaydı. Ben 2 gibi çıktım evden

Gelıyo canım içerde kaldıgında tortu halindede gelıyor.ben hala kullanıyorum. Bakalım yrn doktora gıdıcem bırak dıcekmı artık.kaşıntı yapıyo
Slm cnm bayadir seni goremiyorum merak ettim bebis nasıl inş iyisinizdir. Bnde bugün 9.günüm transfer için estrofem kullanıyorum. Çarşamba kontrol var . Merak ediyorum acaba senin kaçıncı gün gerçekleşti yani regle yakın dönemde mi koyuldu.

Regile 3 gun kala koyulmus olucak bnm yarin

Regile 3 gun kala koyulmus olucak bnm yarin
Aaa o kadar yakın mu oluyor ben 1 hafta 10 gün kadar önce diye biliyordum. Ayy çok heyecanlisindir şimdi bn bile şimdiden heyecan yapıyorum nasıl olcak ne yapıcam diye. Hakkında inş hayırlısı olur güzel haberini burda bizimle paylaşır herkese bi Umut da sen olursun.

Insallah cnm inan ne hissettimi bile bilemiyorum Allah hayirlisini versin insallah dua et benim icin ramazan hurmetine rabbim oldursun insallah cunlemizinkini

İyım canım smdılik bi sıkıntı yok tabi kusmalarımın dışında. Martın 1 veya 2 sinde hasta oldum 22 sinde transver oldum 10 gün falan vardı adet olmama canım. Transver sonrası havuç suyu tüketmeyi ihmal etmeyin tamam mı

Anan
Ananas dediler bana havuc suyuda mi var

Ananas duydum herkezden ama hayirlisi bakalim canim artk
Bende cok havuç suyu duydum ve araştırdım. Ananası ödem atıyo dıye okudum oyuzden tüketmedim. Ananasıda yemek istıyosan ye ama havuç suyunu kesin iç 4 sefer tüp bebek deneyıp 5. Sefer de havuç suyu onerdim tuttu oda havuç suyunun etkısı olduğunu düşünüyo

4 keremi icdin cnm gunde havuc suyunu kati meyvede mi yaptn cok yapip dolaba koysak kotu olurmu 2 3 gunluk mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…