Canım bende oyleydim hiç bsy yiyemıyodum kusuyodum aç karnına bıle kustum zehir gibiydi. Çok halszlık yapıuo oyuzden şu 2 gündür az bsy yıyebılıyorum. Bnde 12.hftamdayım. resmen kılo verdim alcağım yerineC Cinar1453 rabbim sana bekleme kolaylığı versin canım çok iyi anlıyorum bizde Pazartesi 11 haftalık olacağız inşaAllah başlarda iyiydim ama şu son 10 gündür halsizlik karın ağrısı bulantım hiç durmuyor
3 gündür de kusmaktan helak oldum Rabbim emeklerimizi boşa götürmesin kızlar
A anneveoglusuSebiss @aybalam00 sizler neler yapıyorsunuz kızlar
Kv ve kp geldi onlarla ilgileniyorum sağolsun Kv temizlik yapiyo yemek yapiyo ama ben ondan daha çok ayaktayım :)) bulantilarin geçecek az daha sabir sonrası daha sakin oluyo hamileliginC Cinar1453 rabbim sana bekleme kolaylığı versin canım çok iyi anlıyorum bizde Pazartesi 11 haftalık olacağız inşaAllah başlarda iyiydim ama şu son 10 gündür halsizlik karın ağrısı bulantım hiç durmuyor
Ben de aynı durumdayım canım var mı özel yaptığın bişey pekiCanım bende oyleydim hiç bsy yiyemıyodum kusuyodum aç karnına bıle kustum zehir gibiydi. Çok halszlık yapıuo oyuzden şu 2 gündür az bsy yıyebılıyorum. Bnde 12.hftamdayım. resmen kılo verdim alcağım yerine
İnşaAllah canım ya çok kötüyüm hele ki şu 2 haftadır resmen kusmaktan öldüm geçen gece acile gittim hatta serum verdilerKv ve kp geldi onlarla ilgileniyorum sağolsun Kv temizlik yapiyo yemek yapiyo ama ben ondan daha çok ayaktayım :)) bulantilarin geçecek az daha sabir sonrası daha sakin oluyo hamileligin
C Cinar1453 rabbim sana bekleme kolaylığı versin canım çok iyi anlıyorum bizde Pazartesi 11 haftalık olacağız inşaAllah başlarda iyiydim ama şu son 10 gündür halsizlik karın ağrısı bulantım hiç durmuyor
Sağlıkla artsın arkadaşım, olumlu düşün olumlu olsunSlm kzlar benimde 9 gun kan sonucum 26.16 cikdi insallah artar deger(
Insallah cnmSağlıkla artsın arkadaşım, olumlu düşün olumlu olsun
Hiç kusmadim ama bulantı hele koku hassasiyeti kabustu 3 hafta sürdü umarım seninde uzun sürmez.İnşaAllah canım ya çok kötüyüm hele ki şu 2 haftadır resmen kusmaktan öldüm geçen gece acile gittim hatta serum verdiler
Halsizlik uyku hali daha çok olacak kusum hazırlıklı ol çalışırken çok zorlarsa patlat rapor uyu evde :)) ins daha kusmazsincanım ne kadarlık oldunuz benimde 1haftadır 10 gündür mide bulantı hissi var 3 kere kustum bu süreçte
hep halsizlik ve bulantı hissi insanı yoruyor
inşallah geçer tez zamanda bu süreç sağlıkla
İnş artar ama genel olarak değerin düşük cnm 2 gün sonra mutlu haberlerle gel ins.Slm kzlar benimde 9 gun kan sonucum 26.16 cikdi insallah artar deger(
Valla canım midemi tutsun diye yoğurta su koyuyorum ekmek doğrayıp yiyorum bulantımada iyi gelıyo. Hergün et yerdim hamıle kaldığımdan beri et yıyemıyorum tiksindim kokusuda gelıyo boğazımdan geçmiyo.Ben de aynı durumdayım canım var mı özel yaptığın bişey peki
hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmm inşallah güzel olacak.Slm kzlar benimde 9 gun kan sonucum 26.16 cikdi insallah artar deger(
Canım benim Pazartesi 3 aylık olacak inşaAllah 2.5 aya kadar bişey yoktu şu 15 gündür çok rahatsızım ne yesem kusuyorumcanım ne kadarlık oldunuz benimde 1haftadır 10 gündür mide bulantı hissi var 3 kere kustum bu süreçte
hep halsizlik ve bulantı hissi insanı yoruyor
inşallah geçer tez zamanda bu süreç sağlıkla
Canım yoğurt asit ya benim mideme iyi gelmiyor malesef bende midemin suyunu alsın diye Galeta falan yiyorumValla canım midemi tutsun diye yoğurta su koyuyorum ekmek doğrayıp yiyorum bulantımada iyi gelıyo. Hergün et yerdim hamıle kaldığımdan beri et yıyemıyorum tiksindim kokusuda gelıyo boğazımdan geçmiyo.
Canım tek bulantı olsa sürekli kusuyorum 2 haftasır İnşaAllah geçer diyorlar 3.5-4 ay olunca sabretmeye çalışıyorum işteHiç kusmadim ama bulantı hele koku hassasiyeti kabustu 3 hafta sürdü umarım seninde uzun sürmez.
Aa bndede gastrik var ama iyi gelıyoCanım yoğurt asit ya benim mideme iyi gelmiyor malesef bende midemin suyunu alsın diye Galeta falan yiyorum
Bugün öğrendim 16.hafta biterken kendimin bikaç model sonrasını yapmışım :))))Cinsiyeti nzmn öğrendiniz bn 3 aylık oldum bugun kntrlm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?