Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

Canım bende oyleydim hiç bsy yiyemıyodum kusuyodum aç karnına bıle kustum zehir gibiydi. Çok halszlık yapıuo oyuzden şu 2 gündür az bsy yıyebılıyorum. Bnde 12.hftamdayım. resmen kılo verdim alcağım yerine

Kv ve kp geldi onlarla ilgileniyorum sağolsun Kv temizlik yapiyo yemek yapiyo ama ben ondan daha çok ayaktayım :)) bulantilarin geçecek az daha sabir sonrası daha sakin oluyo hamileligin

benimde annem geldi yardım etmek için bayrama kadar kalacak çok bulantım oluyor aradım doktorum ebru hanımı normal dedi çok aç kalma ara ögünler yap hafif beslen dedi zor geçecek gebeliğim belli oldu ama değer herşeye

Ben de aynı durumdayım canım var mı özel yaptığın bişey peki

Kv ve kp geldi onlarla ilgileniyorum sağolsun Kv temizlik yapiyo yemek yapiyo ama ben ondan daha çok ayaktayım :)) bulantilarin geçecek az daha sabir sonrası daha sakin oluyo hamileligin
İnşaAllah canım ya çok kötüyüm hele ki şu 2 haftadır resmen kusmaktan öldüm geçen gece acile gittim hatta serum verdiler

canım ne kadarlık oldunuz benimde 1haftadır 10 gündür mide bulantı hissi var 3 kere kustum bu süreçte
hep halsizlik ve bulantı hissi insanı yoruyor

inşallah geçer tez zamanda bu süreç sağlıkla

İnşaAllah canım ya çok kötüyüm hele ki şu 2 haftadır resmen kusmaktan öldüm geçen gece acile gittim hatta serum verdiler
Hiç kusmadim ama bulantı hele koku hassasiyeti kabustu 3 hafta sürdü umarım seninde uzun sürmez.

canım ne kadarlık oldunuz benimde 1haftadır 10 gündür mide bulantı hissi var 3 kere kustum bu süreçte

Halsizlik uyku hali daha çok olacak kusum hazırlıklı ol çalışırken çok zorlarsa patlat rapor uyu evde :)) ins daha kusmazsin

Ben de aynı durumdayım canım var mı özel yaptığın bişey peki
Valla canım midemi tutsun diye yoğurta su koyuyorum ekmek doğrayıp yiyorum bulantımada iyi gelıyo. Hergün et yerdim hamıle kaldığımdan beri et yıyemıyorum tiksindim kokusuda gelıyo boğazımdan geçmiyo.

Canım benim Pazartesi 3 aylık olacak inşaAllah 2.5 aya kadar bişey yoktu şu 15 gündür çok rahatsızım ne yesem kusuyorum

Canım yoğurt asit ya benim mideme iyi gelmiyor malesef bende midemin suyunu alsın diye Galeta falan yiyorum

Hiç kusmadim ama bulantı hele koku hassasiyeti kabustu 3 hafta sürdü umarım seninde uzun sürmez.
Canım tek bulantı olsa sürekli kusuyorum 2 haftasır İnşaAllah geçer diyorlar 3.5-4 ay olunca sabretmeye çalışıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…