Katı meyve sıkacağında yaptım. Günlük olarak yaptım ben canım. Sen istersen 2 3 günluk yap. Hemn ekşiyo dıe oyle yapmıştım. Gunde 1 bardak içtim su bardağından bıraz daha buyüktü. 7 8 gün içtim ben. Havuç suyu hamilelikte suyu azalanlar içinde 1 e 1miş. Valla yeniden başlıcam içmeye. Cok yararları var4 keremi icdin cnm gunde havuc suyunu kati meyvede mi yaptn cok yapip dolaba koysak kotu olurmu 2 3 gunluk mesela
Tamam cnm tsk ederim. Tavsiyelerine uyucam.İyım canım smdılik bi sıkıntı yok tabi kusmalarımın dışında. Martın 1 veya 2 sinde hasta oldum 22 sinde transver oldum 10 gün falan vardı adet olmama canım. Transver sonrası havuç suyu tüketmeyi ihmal etmeyin tamam mı
Hayırlı olsn cnm hastanede ne kadr kaldin.hic korkma cnm Rabbim onu korur sen anı hareket yapma yeterliTransferim oldu eve geldim sukur yarim.saat yattm snra vc ye cikdim arabadada baya sallandim birsey olmas demi kZlar birseyn bize emanet olmasi onu korumak ne kdr zor mus Allahim yardim etsin emanetini korsun beklemek basladi hayirlisiyla..
40 dk yattm kalkdm snra tuvalete gttm ckk skismisdim hemsire artk kalk dedi insallah cnm ama zormus emanete sahip cikmak Rabbim korusunHayırlı olsn cnm hastanede ne kadr kaldin.hic korkma cnm Rabbim onu korur sen anı hareket yapma yeterli
Hayırlı olsn cnm hastanedTransferim oldu eve geldim sukur yarim.saat yattm snra vc ye cikdim arabadada baya sallandim birsey olmas demi kZlar birseyn bize emanet olmasi onu korumak ne kdr zor mus Allahim yardim etsin emanetini korsun beklemek basladi hayirlisiyla..
Öyle cnm Rabbim korusun ona emanet yavrularimiz.40 dk yattm kalkdm snra tuvalete gttm ckk skismisdim hemsire artk kalk dedi insallah cnm ama zormus emanete sahip cikmak Rabbim korusun
Hayırlı olsun canım guzel haberler almak nasıp olsun. Arabada gitmende sorun olmaz canım illaki sarsılma oluyo.Transferim oldu eve geldim sukur yarim.saat yattm snra vc ye cikdim arabadada baya sallandim birsey olmas demi kZlar birseyn bize emanet olmasi onu korumak ne kdr zor mus Allahim yardim etsin emanetini korsun beklemek basladi hayirlisiyla..
Geçer cnm kitap oku tesbih çek çok dua et ins guzl haberlerini alicaz bacimZaman gecmiyor her hareketten korkar oldum ne zormus beklemek kzlarrr Allah hayirlusiyla sonuc almak nasip etsin insallahhhhhhh
Ah cnm insallah dua okuyrm surekli dus alamadm hala bugecemi yarinmi alsam ki gusul gerekir sonucdaGeçer cnm kitap oku tesbih çek çok dua et ins guzl haberlerini alicaz bacim
Bekle cnm alma 1.2gun daha Allah'ım görüyor seni sonuçta zorunlu bir durum ondn alamıyorsn sonuçta.Allahim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallahAh cnm insallah dua okuyrm surekli dus alamadm hala bugecemi yarinmi alsam ki gusul gerekir sonucda
Insallah cnm yarin alicm ama Allah izin verirseBekle cnm alma 1.2gun daha Allah'ım görüyor seni sonuçta zorunlu bir durum ondn alamıyorsn sonuçta.Allahim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah
Tmm cnm Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle kuzumI
Insallah cnm yarin alicm ama Allah izin verirse
Allah razi olsn cnm sagolTmm cnm Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle kuzum
Senden de Allah razı olsun cnm kıb yumurta süt bal ceviz havuç felan bolca tuketAllah razi olsn cnm sagol
Zaman geciyor ama cok zor geciyor 6 gunum bugun 10 gun kan vermeyi dusunuyorum Allah izin verirse insallah. Allah sanada kucagina almayi nasip etsn saglikla darisi basima insallahC Cinar1453 rabbim sana bekleme kolaylığı versin canım çok iyi anlıyorum bizde Pazartesi 11 haftalık olacağız inşaAllah başlarda iyiydim ama şu son 10 gündür halsizlik karın ağrısı bulantım hiç durmuyor
3 gündür de kusmaktan helak oldum Rabbim emeklerimizi boşa götürmesin kızlar
A anneveoglusuSebiss aybalam00 sizler neler yapıyorsunuz kızlar
Az kalmış cnm benim ins sonuç guzl oluck Allah'ın izniyle mübarek günlerde hepimiz için çok dua ediyomZaman geciyor ama cok zor geciyor 6 gunum bugun 10 gun kan vermeyi dusunuyorum Allah izin verirse insallah. Allah sanada kucagina almayi nasip etsn saglikla darisi basima insallah
Insallah cnm insallah Allah razi olsn bnde ediyrm isteyen herkezeAz kalmış cnm benim ins sonuç guzl oluck Allah'ın izniyle mübarek günlerde hepimiz için çok dua ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?