Hayırlı olsun tedavin canım.rahat ol sen olcağı varsa her türlü olur.ağır kaldırma kendınıde yorma.kaç embryo transver edildi canım.Kızllarrr günaydın, en sonunda bahçeci umut olarak bir topic buldummherkesin tedavisi hayırlı uğurlu, bol bebişli olsun inşallah ben de cem beyin hastasıyım ve transferim yapıldı. İlk denemem ve Bu 6. Günüm off geçmiyor bi türlü resmen zaman durmuş gibi, bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim. Kendimi korumaya çalıştıkça evham yapıyorum.herşeyden nem kapıyorum diyebilirim .İşe başladım arabayla gidip geliyorum. sarsıntıdan filan bişey olmaz dimi ? Sonra gece uzanırken ister istemez farkında olmadan geriniyorum farkettiğimde iş işten geçmiş oluyor bunlardan bişey olurmu ki ? Bu kadar kolay bişey olmaması lazım diye düşünüyorum ama insan kavuşamayınca istediğine böyle benim gibi korkarak yaşıyor.
teşekkürler canım, evet haklısın,Allah 'ın ol demesi önemli olan. tek embriyo transfer edildi. 2.'ye ikna olmadı doktorumHayırlı olsun tedavin canım.rahat ol sen olcağı varsa her türlü olur.ağır kaldırma kendınıde yorma.kaç embryo transver edildi canım.
Cem bey zorluyo insanı. Bnm 2.denemem 2 tane koyması gerek. Arkadaşım oyle ısrar ettıkı adam 2 tane koydu valla ilk denemesiydi onunda cem beyde. Ama bnde ısrar kılcamteşekkürler canım, evet haklısın,Allah 'ın ol demesi önemli olan. tek embriyo transfer edildi. 2.'ye ikna olmadı doktorum
Hiç üzme kendini stres yapma Allah ol der ve olur inşallah güzel olacak herşey Rabbimin işinizle Dularımızdasın inşallah yumoşun seninledirKızllarrr günaydın, en sonunda bahçeci umut olarak bir topic buldummherkesin tedavisi hayırlı uğurlu, bol bebişli olsun inşallah ben de cem beyin hastasıyım ve transferim yapıldı. İlk denemem ve Bu 6. Günüm off geçmiyor bi türlü resmen zaman durmuş gibi, bu kadar zor olacağını tahmin edemezdim. Kendimi korumaya çalıştıkça evham yapıyorum.herşeyden nem kapıyorum diyebilirim .İşe başladım arabayla gidip geliyorum. sarsıntıdan filan bişey olmaz dimi ? Sonra gece uzanırken ister istemez farkında olmadan geriniyorum farkettiğimde iş işten geçmiş oluyor bunlardan bişey olurmu ki ? Bu kadar kolay bişey olmaması lazım diye düşünüyorum ama insan kavuşamayınca istediğine böyle benim gibi korkarak yaşıyor.
bende ısrar ettim ama çok kesin bi dille yok dedi,sırf bu yüzden kapanan merkez var dedi.ben kabul etsem embriyolog kabul etmez dedi.bi de aslında tek konulması daha sağlıklı gibi bişeyler dedi.ben de sustum:) umarım senin gönlüne göre olur canımCem bey zorluyo insanı. Bnm 2.denemem 2 tane koyması gerek. Arkadaşım oyle ısrar ettıkı adam 2 tane koydu valla ilk denemesiydi onunda cem beyde. Ama bnde ısrar kılcam
canıımm çok teşekkür ederim olumlu motivasyonun için.senin ,benim , bu yolda tüm uğraşanların Allah tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah.Hepimizin olacak inanıyorum buna ama işte bu bekleyişler insanı yoruyor çok.Hiç üzme kendini stres yapma Allah ol der ve olur inşallah güzel olacak herşey Rabbimin işinizle Dularımızdasın inşallah yumoşun seninledir
Bunlar güzel yorgunluklarımız olacak inşallah sabrettiğimize değecekcanıımm çok teşekkür ederim olumlu motivasyonun için.senin ,benim , bu yolda tüm uğraşanların Allah tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah.Hepimizin olacak inanıyorum buna ama işte bu bekleyişler insanı yoruyor çok.
Allah Allah muhakkak Cem Hocanında bir bildiği vardır, anan gönül işte 2 tane istiyor benim 3. Tedavim 2 tane transfer eder herhaldecanıımm çok teşekkür ederim olumlu motivasyonun için.senin ,benim , bu yolda tüm uğraşanların Allah tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah.Hepimizin olacak inanıyorum buna ama işte bu bekleyişler insanı yoruyor çok.
Bende laparoskopi olacağım bahçecide 5 ila 10 bin arası dediler ortalama 8 bin diye söyledi sonunda bakalımArkadaşlar merhaba.. Bahçeci umut için laparoskopi güncel fiyatını bilen var mı?
Ne diyim hayırlısı neyse o olsun insallah hepımız için. Bebişlere kavuşalım yeterkibende ısrar ettim ama çok kesin bi dille yok dedi,sırf bu yüzden kapanan merkez var dedi.ben kabul etsem embriyolog kabul etmez dedi.bi de aslında tek konulması daha sağlıklı gibi bişeyler dedi.ben de sustum:) umarım senin gönlüne göre olur canım
Tatlım merak ettim arkadaşıma 2 tane transfer edildi dedin ya sonuç noldu? İkizlere mi hamileNe diyim hayırlısı neyse o olsun insallah hepımız için. Bebişlere kavuşalım yeterki
Yok canım 1 tanesi tuttu. 7 aylık hamıle kızı olcakTatlım merak ettim arkadaşıma 2 tane transfer edildi dedin ya sonuç noldu? İkizlere mi hamile
Allah’ın izniyle hiç bir şey olmamıştır stres yapma yumoşun seninle inşallahkızlar günaydın, çok canım sıkıldı.o kadar bişey olmasın diye dikkat ederken. sabah evden çıkmaya hazırlanırken kalçamın yanını yani leğen kemiğinin yanını koltuğa çarptımoff evham mı yapıyorum bilmiyorum ama moralim bozuldu ,bişey olmuş mudur canlar? Transferin 7. günü.
canım inşallah , yani o kadar kolay zarar gelmemesi lazım düşününce ama bizim gibi kavuşamayan insanlar en ufak şeyde evham yapıyorlar maalesefAllah’ın izniyle hiç bir şey olmamıştır stres yapma yumoşun seninle inşallah
Stres yapma canım. Zor elde ettiğimiz için korkularımızın olması normal seni anlıyorum.minnoşların senınle sanada annecim bıraz dikkat et kendıne diyolarkızlar günaydın, çok canım sıkıldı.o kadar bişey olmasın diye dikkat ederken. sabah evden çıkmaya hazırlanırken kalçamın yanını yani leğen kemiğinin yanını koltuğa çarptımoff evham mı yapıyorum bilmiyorum ama moralim bozuldu ,bişey olmuş mudur canlar? Transferin 7. günü.
Canım çok teşekkür ederim yorumun için. İnan sakınan göze çöp batar durumunu yaşıyorum. Dikkat ettikçe buluyo. Umarım dediğin gibidirStres yapma canım. Zor elde ettiğimiz için korkularımızın olması normal seni anlıyorum.minnoşların senınle sanada annecim bıraz dikkat et kendıne diyolar
Aynen öyle öksürünce bile telaş yapabiliyor insan su durumdacanım inşallah , yani o kadar kolay zarar gelmemesi lazım düşününce ama bizim gibi kavuşamayan insanlar en ufak şeyde evham yapıyorlar maalesefÇok pozitif tatlım güzel yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?