Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebek merkezinde aralık ayında tüp bebek tedavisine tedaviye başlayanlar

İnşallah canımm

Siz nerde oturuyorsunuz peki. Bu arada bizim de nakit o kadar para yok. Kredi kartına 4 taksit yapiyorlarmis. Bilginiz olsun. Zaman öyle bir geçiyor ki bu tedaviye başlayıp tamamlamak benim 4 ayımı alacak gibi gözüküyor. Zaten o kadar zamanda da denklstiririz parayı insallah. Yoluna çıktık ya. Allah kolaylığıni verecek insallah. Sizde vakit kaybetmeyin derim :)

Tesekkur ederim canim. Görüşme çok iyi geçti. Eski yapılan tedavilere tahlillere baktı hoca. Vitamin kullan bu ay dedi. Ben Sakarya'da yasiyorum otobüsle iki saati buluyor nerdeyse. Ama ben daha once İstanbul'da yaşadığım için yol iz bulmak sikinti olmadı. Zaten akrabalar da var. Benim bu 2.tedavim olacak raporlu fiyat 9bin civarı ilaçlar dahil. Bu arada 5.tedavimi çok zor her türlü yiptwtiyıp bu süreç. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz bebişinizee :)

Amin cnm inş hepimiz bir an önce kavuşuruz bebeklerimize...

Cnm peki sana tedavide neler uygulayacak bunları söyledimi cem hoca?

Cnm birde hangi vitaminleri verdi?çok soru sordum kusura bakma

Kızlar bugün son Menapor iğnem için yeni kutuyu açmak zorunda kaldim. İçinde beş tane vardı ben birini kullandım bu akşam dort tane kaldı Ankara da yaşayan varsa bana verilen indirimli fiyatından vereyim size. Elimde kalacak o kadar iğne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…