İnşallah canımmDostlar sağolsun canım..
Hayırlı olsun tedavin....
canım peki görüşme nasıl geçti detaylar hakkında bilgi verildi mi neler yapılacak tedavinin maliyeti ne olacak.... birde siz istanbulda mı yaşıyorsunuz?
Çok soru sordum kusura bakma
İnsan bir an önce gidip görüşmek istiyor ama şartlar herzaman uygun olmuyor malesef benim görüşmem Allah tan bir mani gelmezse eylül de olacak canım...
istanbul işi bizi çok zorluycak gibi görünüyor en önemlisi kalacak yer ama 5. Tedavim olacak iyi bir yerde denemek istiyorum.... Sonrası Allah kerim....
Cnm hayırlı olsun transferin .... güzel sonuçlarını bekliyoruz inş ...
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhHayırlı haberle gel cnm inş. Rabbim yüzünü guldursun. Kimsenin kucağını boş birakmasin.
Dostlar sağolsun canım..
canım peki görüşme nasıl geçti detaylar hakkında bilgi verildi mi neler yapılacak tedavinin maliyeti ne olacak.... birde siz istanbulda mı yaşıyorsunuz?
İnsan bir an önce gidip görüşmek istiyor ama şartlar herzaman uygun olmuyor malesef benim görüşmem Allah tan bir mani gelmezse eylül de olacak canım...
istanbul işi bizi çok zorluycak gibi görünüyor en önemlisi kalacak yer ama 5. Tedavim olacak iyi bir yerde denemek istiyorum.... Sonrası Allah kerim....
Tesekkur ederim canim. Görüşme çok iyi geçti. Eski yapılan tedavilere tahlillere baktı hoca. Vitamin kullan bu ay dedi. Ben Sakarya'da yasiyorum otobüsle iki saati buluyor nerdeyse. Ama ben daha once iatambulda yaşadığım için yol iz bulmak sikinti olmadı. Zaten akrabalar da var. Benim bu 2.tedavim olacak raporlu fiyat 9bin civarı ilaçlar dahil.
Dostlar sağolsun canım..
Tesekkur ederim canim. Görüşme çok iyi geçti. Eski yapılan tedavilere tahlillere baktı hoca. Vitamin kullan bu ay dedi. Ben Sakarya'da yasiyorum otobüsle iki saati buluyor nerdeyse. Ama ben daha once iatambulda yaşadığım için yol iz bulmak sikinti olmadı. Zaten akrabalar da var. Benim bu 2.tedavim olacak raporlu fiyat 9bin civarı ilaçlar dahil.
Dostlar sağolsun canım..
Dostlar sağolsun canım..
Yaa öyle mi masallah nazar değmesin memnun musunuz cem beydencem hocam bizim mucizemizin kahramani, simdi kuzeniminde mucizesi oldu, cok yogundur ama isini hep iyi yapmaya calisir, allah tum isteyenlere nasip etsin
Tesekkur ederim canim. Görüşme çok iyi geçti. Eski yapılan tedavilere tahlillere baktı hoca. Vitamin kullan bu ay dedi. Ben Sakarya'da yasiyorum otobüsle iki saati buluyor nerdeyse. Ama ben daha once İstanbul'da yaşadığım için yol iz bulmak sikinti olmadı. Zaten akrabalar da var. Benim çok 2.tedavim olacak raporlu fiyat 9bin civarı ilaçlar dahil. Bu arada 5.tedavimi çok zor her türlü yiptwtiyıp bu süreç. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz bebişinizee :)
Naptin cnm yazmamışsın biseKıızlar kan verdim sonucu bekliyorum lütfen dus edin pozitif çıksınnn
Canımm çok şükür ki pozitiif sonuçç heyecandan telefonumu elime alamadım çok mutluyum şükürler olsun :)))Naptin cnm yazmamışsın bise
Amin cnm inş hepimiz bir an önce kavuşuruz bebeklerimize...
Cnm peki sana tedavide neler uygulayacak bunları söyledimi cem hoca?
Cnm birde hangi vitaminleri verdi?çok soru sordum kusura bakma
Çok sevindim hayırlı olsun :))) cem beyin hasradi mısınız sizde.Canımm çok şükür ki pozitiif sonuçç heyecandan telefonumu elime alamadım çok mutluyum şükürler olsun :)))
Teşekkür ederim çok sağolun . Sabri beyin hastasıyım :)Çok sevindim hayırlı olsun :))) cem beyin hasradi mısınız sizde.
Hayırlı olsun çok sevindim. Hamisler grubuna hoşgeldin cnmTeşekkür ederim çok sağolun . Sabri beyin hastasıyım :)
Canımm çok şükür ki pozitiif sonuçç heyecandan telefonumu elime alamadım çok mutluyum şükürler olsun :)))
Amin canım hepimixe insallah
Previt positive/ omepa.Q10 verdi vitamin olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?