- 23 Ağustos 2020
- 4.951
- 9.655
- 158
- 35
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
Normal mi yani ? 3 aylık bebeğe bakarken sigara içmek Allah AllahSon cümlemize istinaden sizin söyleminiz daha kaba bakıcıyı ise dürüst buldum.. Dürüst insandan da zarar gelmez.. İçmiyorum dese siz yokken gizli gizli içse daha mı iyi..
Çocuğunuzun yanında içmiyorsa hatta görmesin diye de uğraşıyorsa daha ne isteyebilirsiniz. Emzirecek değil ya çocuğu..
Evet baktırmam ki sigara içen Kv ya da anneyeEe ne alaka yaw? Kv annen baksa sigara iciyor olsa onada sigarayi birak
Mi diyeceksin? Sen esinde iciyor olabilirdin buarada..bu kisisel tercihtir, o bakiciyi secmemekte senin tercihin
Olabilir mesela.. sanane ister temizlige gider ister bebek bakar.
Baktirma bacimEvet baktırmam ki sigara içen Kv ya da anneye
Hm teşekkür edeyim yani bir de hem sigara içsin bebek bakarken evde , hem de sağol ya balkonda içtin ama nefesin saçın kıyafetlerin koku içinde kaldı teşekkürler bebeğimin suratına üflemedin Dumanı sağol diyimSon cümlemize istinaden sizin söyleminiz daha kaba bakıcıyı ise dürüst buldum.. Dürüst insandan da zarar gelmez.. İçmiyorum dese siz yokken gizli gizli içse daha mı iyi..
Çocuğunuzun yanında içmiyorsa hatta görmesin diye de uğraşıyorsa daha ne isteyebilirsiniz. Emzirecek değil ya çocuğu..
Hayatimda icmedim sigaraNormal mi yani ? 3 aylık bebeğe bakarken sigara içmek Allah Allah
Sigara bağımlısı olmayan biri yorum yaparsa mutlu olurum
Hm teşekkür edeyim yani bir de hem sigara içsin bebek bakarken evde , hem de sağol ya balkonda içtin ama nefesin saçın kıyafetlerin koku içinde kaldı teşekkürler bebeğimin suratına üflemedin Dumanı sağol diyimO zaman otur çocuğuna kendin bak ..
Madem sigara içen temizliğe gidecek ..
Çocuk uyurken balkonda içebilir
Size ne bundan ?
Herkesin annesi bakıcı herhalde diyerek mi ezmeye çalışıyorsun :))))Bakıcı konusu olduğu için linç yiyebilirim. Bu forumda herkesin annesi bakıcı sanırım
Olay şu hanımlar bazı meslekler vardır meslek gereği sigara içiyorum dahi demezsin, bebek bakımı
Çocuk doktoru mesai saati içinde sigara içmemeli
Eğitimciler öğrencinin gördüğü yerde sigara içmemeli gibi ?
Hem sağlık hem örnek olması için
Neyse bağımlılar yazmasın
Hayir kıçını bı zahmet kır da otur çocuğuna kendin bak da demiştim :)))Hm teşekkür edeyim yani bir de hem sigara içsin bebek bakarken evde , hem de sağol ya balkonda içtin ama nefesin saçın kıyafetlerin koku içinde kaldı teşekkürler bebeğimin suratına üflemedin Dumanı sağol diyim
Kendiniz yazmışsınız eğitimcinin çocuğun gördüğü yerde sigara içmesin diye.. Sizin bakıcınızın durumu da aynı.. Çocuk uyuduğunda içerim demiş..Normal mi yani ? 3 aylık bebeğe bakarken sigara içmek Allah Allah
Sigara bağımlısı olmayan biri yorum yaparsa mutlu olurum
Valla siz yanlı yorum yapıyorsunuzHayatimda icmedim sigaraisine gelmedi yorumlar bence ama neyse
Evet ezmeye calisiyor guyya ama o bakiciya
Herkesin annesi bakıcı herhalde diyerek mi ezmeye çalışıyorsun :))))
Hahaahaha bu ne eziklik pardon ?
İnsanı savunabilmek için aynı mesleği mi yapmak lazım senin kafana göre mesela ?
Anasının evinde bulgur yiyen evlenince 3 kuruş para görüp milleti aşağılamaya çalışıyor pacozluk pacalardan akıyor maşallah :)))
Ben tercih etmiyorum ama kimse de kabullenmesin.Gercekten kres, anaokulu, servis, tum egitimli bakicilar herkesin sigara icmedigini mi dusunuyorsunuz?
Kadin durustmus, surec degerlendirilebilir.
Not, sigara kullanmiyorum hic icmedim..
Ya ne ezmesi ya sürekli bir yanlış anlama var BurdaEvet ezmeye calisiyor guyya ama o bakiciya
Muhtac kendisi.. linc minc diyor ama linc edilsede hak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?