- 29 Mayıs 2021
- 15.224
- 99.452
- 548
- 37
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
Ya arkadaşım uzun uzun yazamıcam tekrarO zaman ona göre davranacaksin :))
Yani Parana göre
Öyle birazYaw he bi cocuk sende var.. biz salagiz anlamiyoruzsana tercih etmeyebilirsin diyoruz zaten, ama sen anlamiyorsun bnce
Acayip onyargilisiniz. Bakıcı konusu olmasa da tepki alırdınız. Haklı olmak için abartı çıkarımlar yapmışsınız.Bakıcı konusu olduğu için linç yiyebilirim. Bu forumda herkesin annesi bakıcı sanırım
Olay şu hanımlar bazı meslekler vardır meslek gereği sigara içiyorum dahi demezsin, bebek bakımı
Çocuk doktoru mesai saati içinde sigara içmemeli
Eğitimciler öğrencinin gördüğü yerde sigara içmemeli gibi ?
Hem sağlık hem örnek olması için
Neyse bağımlılar yazmasın
Yani benim kast ettiğimde bebekten sorumlu kişi ben sigara içiyorum dahi diyemez bunu anlatmaya çalışıyorumSizin bunu tercih etmenizde sakınca yok
Temizlikçi vs bunlar gelip gecici
Bakıcı sürekli çocukla hasır nesir olacak ve çocuğun üstüne sinecek.
Ben kokudan aşırı rahatsız oluyorum ki bebek benim yüz katım rahatsız olur.
Siz de sorarsınız içiyorsa tercih etmezsiniz.
Bu günlük işçi değil işini yapıp gitmeyecek çünkü bebeği kucağına alacak hep yanyana bulunacak ve genellikle sabahtan akşama kadar.
Kreşler vs o da araştırılabilir ama bu imkansıza yakın olabilir
Bakıcı da icmeyeni gayet bulabilirsiniz çünkü tek kişi ile muhatabsiniz.
Tımım:)))Ya arkadaşım uzun uzun yazamıcam tekrar
Özetle bakıcı olan insan sigara içemez net
Sigara içecek olan çocuk bakmasın tekrar aynısını yazayım sana uzun anlatamam
Sacmaladiklarini gereksiz konu sahiblerinin uzerine geldiklerini dusunuyorum. Herkesin kendi dusuncesi sigara icen tercih etmeyebilir.Aynen bi de bu moda çıktı otur kendin bak biz bilmiyoruz sanki kendimiz bakmayı
Hayır lüks içinde yaşayıp bakıcı tutanlar da vardır adam tutar kime ne
Ama buraya ne zaman bakıcı konusu açılsa bir grup bakıcı mı oo her şeyi hak eder üstüne ev yap araba yap moduna geç
İşini düzgün yapması alışkanlığı ile eş orantılı olamaz olmamalı.. Hala diyorum dikkat ediyorsa eğer!!! Uyanana kadar dişini fırçalar, hipoalerjik koku sürer.. İşini iyi yapıyorsa zaten bunu kendi düşünür.. Ya da rica edersiniz ben gelene kadar dayanabilirseniz içmeyin.. Bu konuşularak çözülür arkasından bu işi yapma temizliğe git diye atıp tutarak değil..İşini düzgün yapması için sigara içmemeli.
Ya beni neden anlamıyorsunuz ?
Örnek: bankacı sigara içmesin molaya çıkmasın demiyorum böyle şirketler vardır evet haklısın bu özel hayata müdahale
Ama bir bakıcının iş kapması bebek bakmaktır
Bebek sağlığından sorumludur, bebek sağlığından sorumlu birinin sigara içmesi kabul edilemez
Ben ona akşam evinde içme mi diyorum? Bebek baktığın vakitlerde içilmemeli diyorum
Bence sen sacmaladinSacmaladiklarini gereksiz konu sahiblerinin uzerine geldiklerini dusunuyorum. Herkesin kendi dusuncesi sigara icen tercih etmeyebilir.
Verecegin parayi hesapliyip ayri bi dalga geciyolar. Yahu senin verecegin parayi karsi taraf kabul ediyorsa bundan kime ne ?
Ya maalesef burası iyice klavye delikanlısı dediğimiz tiplerle doldu , yok annemin evinde bulgur yiyip kocamın parasıyla bakıcı tutmuşumSacmaladiklarini gereksiz konu sahiblerinin uzerine geldiklerini dusunuyorum. Herkesin kendi dusuncesi sigara icen tercih etmeyebilir.
Verecegin parayi hesapliyip ayri bi dalga geciyolar. Yahu senin verecegin parayi karsi taraf kabul ediyorsa bundan kime ne ?
Yoo arkadaşın yazdı ya annemin evinde bulgur yiyip koca parasıyla bakıcı tutmuşumBence sen sacmaladinkimse parasindan bahsetmedi kendisi basladi ogretmen maasi kadar maas istiyolar bla bla demeye..ayrica ben dahil bir cok kisi dedik: tercih etmeyebilirsin ama cocuk mu bakiyor o kisi temizlik mi yapiyor seni baglamaz..secmemek gibi ozgurlugu var arkadasin
Mümkün olmadığını siz de fark ettiniz kabul edinİşini düzgün yapması alışkanlığı ile eş orantılı olamaz olmamalı.. Hala diyorum dikkat ediyorsa eğer!!! Uyanana kadar dişini fırçalar, hipoalerjik koku sürer.. İşini iyi yapıyorsa zaten bunu kendi düşünür.. Ya da rica edersiniz ben gelene kadar dayanabilirseniz içmeyin.. Bu konuşularak çözülür arkasından bu işi yapma temizliğe git diye atıp tutarak değil..
Edit: Bu tutumunuzla bakıcıyı kıracak çok şey bulup ancak bakıcı kaçırırsınız..
Tercihin doğru tercih bende olsam tercih etmem sigara içen misafire bile izin vermiyorum benYani benim kast ettiğimde bebekten sorumlu kişi ben sigara içiyorum dahi diyemez bunu anlatmaya çalışıyorum
Ama maalesef bir kabullenme var Burda napalım içerler onların hayatı vs
Akşam içsin ama bebek bakılan saatlerde içilemez neyse benim tercihim
3 aylık çocuk siz gelene kadar 2 kere uyur.. 10 kere aynı işlemi yapmayacak kadın 2 kere içtiğinin önlemini alır zaten..Mümkün olmadığını siz de fark ettiniz kabul edinhipoalerjik koku sürecek her seferinde asdgahajaj yapmayın Allah aşkınıza
Kesinlikle çok doğru söylüyorsunBence de çoook haklısınız. Ben sigara içen bir insan olarak gebeliği öğrendiğim gün bitirdim. Ve bundan sonra sigara benm için bitmiştir çocuğum elimde sigara görmeyecek.
Ben bu fedakarlığı yapıyorken ne anneme ne kv ye sigara içirtirim balkonda bile yasak. Çocuğu çok özlüyorlar çok seviyorlar görüştüğümüzde birkaç saat fedakarlıkta bulunacaklar. Bakma konusunda da asla baktırmam tabi ki sigara içen annelere.
Bakıcı da kesinlikle sigara içmemeli. Kendi hali hazırda sigara içen insana garip gelmez belki ama sigara kokan elleriyle çocuğuma dokunmasın bir zahmet. Kendimden biliyorum çıkmıyor o koku saça kıyafete ele her yere siniyor. Mesleğine biraz saygısı varsa da içmeyecek.
Bence var şöyle ki bakıcı olan birisinin sigara içiyorum deme lüksü yokİsteyen sigara içer , isteyen içmez. Sigara içmeyen bakıcı arayışınız olabilir bu hakkınızdır fakat kimseye sigara içiyorsan cocuk bakma , temizliğe git deme hakkınız yok.
Ben size katılıyorum ben sigara içen bir anneyim kendimde oglum 1.5 yasina gelene kadar ağzıma sokmadim sonrasindada 1 1.5 sene tek tuk ictim ve evde icmedim, sigara içen birininde çocuğuma bakmasını istemem.Normal mi yani ? 3 aylık bebeğe bakarken sigara içmek Allah Allah
Sigara bağımlısı olmayan biri yorum yaparsa mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?