Bakıcı, sömestr, ücret?

Ben verilmesinden yanayım. Çünkü herkes kazancın göre harcama yapıyor. Ben bunu enayilik olarak görmüyorum. Siz vermezseniz veren birini bulur giderler. İyi bir bakıcı bulmakta gerçekten zor. Aslında çalışmadığı günlerin parası konusunda kendi karar vermeli. Kimisi ben çalışmadım almamda diyebilir. Tabi en güzeli baştan konuşmak ama insan helede acemiyse böyle şeyler aklına bile gelmiyor.

15 tatilde kesinti yapmayacağım. Ama yaz tatilinde de veremem. Hiç de vereni duymadım.

Bizde 15 tatilde tam oderdik ama haziran ayi gittigi halde almadilar...sizdede boyle olabilir...simdi etut parasini tam verdik ama haziranda odeme olmayacak...
Haziranı bilmiyorum öyle olabilir eşim ödüyor ama bu sene telefonuma her ay mesaj geliyor bildiriyorlar haziranda öğreniriz eylüldede yarım ay gidiyorlar yine ödüyoruz

Yani anlaşılan oldukça memnunsunuz. Bu devirde sizin için bulunmaz bir nimet. O yüzden para işiyle hiç ilişkinizi sarsmayın. Yazın da vermek istemiyorsanız yarı maaş olarak konuşursunuz. Ben olsam işini hakkıyla yaptığı için eğer maddi olarak zorlanmayacaksam ikramiye gibi düşünüp kesmeden verirdim.

Bakıcınız da kendini öğretmen sanıyor heralde. Neden soruyorsunuz ki, çalıştığı kadar günün ücretini almalı tabii ki, 2 hafta az bir süre değil

Haklısınız teşekkür ederim, ben de zaten para yüzünden sarsmak istemiyorum ilişkiyi...

Tam zamanlı kreşe verseydiniz sizden o parayı alırlardı. Ben asla girmezdim bu muhabbete hele ki memnunsam bu zamanda bulunmaz nimet. kreş değil de bakıcı tercih ediyorsanız bu maliyetlere de katlanmak zorundasınız. Ayrıca siz böyle yaptığınız için kadın başka bir yerde çalışmak için başvursa haklı

annem yıllarca çocuğa baktı. yarım gün.
baktılanlar öğretmendi karı koca.
annemi kaybetmemek için yazın tam para verirlerdi
15 tatili söylemiyorum bile.
annem o ailenin 3 çocugunuda büyüttü.

Yazın bence verilmemeli
Ama şimdi verebilirsiniz çünkü baştan konuşulmamış.

ücreti azaltarak ödeyebilirsiniz. hiç vermemek olmaz diye düşünüyorum.

Tabi ki ücreti tam verdim canımı emanet ettiğim birinden 400tl kara mı gecicem. Ben tam gün çalışıyorum ama sömestr de babası ve babaannesi bakacaklar.Yazin maaş vermedim ama eylulde (yazın vereceğim ücret 1200 TL yd)ı ben 150 TL zam yaptım aylik.Yani normalde 50 TL gibi yapılıyor zam ben 3 katını yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…