- 14 Eylül 2018
- 207
- 379
- 18
- 39
- Konu Sahibi pasa annesi
-
+10000000000000Sadece ek dersiniz kesiliyor maaşınızın tamamı mı kesiliyor oyüzden yazın tamamen vermemek yanlış bence.
en güzeliO zaman en iyisi 15 tatilde vermek, yazın da gerekirse gün hesabı yapıp geldiği günler belirli miktarda para vermek değil mi?
dimi doğru öğretmenler tatilde nasıl alabiliyor acaba o haksa bu nedir ??Kuzenim annesi geldiğinde bakıcıya izin verirdi ve o zaman bile vermezdi parasını
İnsan yapmadığı işin parasını almamalı bence
Zihniyete bak ya diye tepki vermesek daha güzel olur, fikir danışmak istedim bana kalsa ben de kesmem zaten... ama burda bile birbirinden zıt ikilemler var demek ki bu işin doğrusu kişiye göresiz de calısmıyorsunuz sömestr da neden size tam ücrette bakıcıya kesinti?
sizin de kessinler madem
zihniyete bak ya
Bi önce ki gittiği yerin numarasını isteyin teyit edin bence kim verir çalışmadığı zamanın ücretini devlet memuru mu bu ? Benim çevremde çok çalışan arkadaşım var onlar hep çalıştığı kadarın ücretini veriyor. Yani hiç duymadım ben böyle bişeyİyi akşamlar arkadaşlar, öğretmenim, hafta sonu annemlere gideceğim iki hafta o sürede bakıcımız gelmeyecek tabi. Eşim gelmediği hafta için yarı ücret vermesek de kesinti yapmalıyız diyor, bakıcımıza sordum önceki yerde ne yapıyordunuz diye alıyordum tam hatta yazın bile alıyordum dedi. Memnunum da bakıcımdan, canımı emanet ediyorum. Bana da abla gibidir, para muhabbetine girmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler şimdiden.
Tatilde öğretmen maaşı düşüyorBaştan konuşmanız gerekiyordu bunu.
Siz tatilde olduğunuz zaman nasıl maaşınızı alıyorsanız bakıcınızın da alması gerekir.
Devlet memuru olmakla bakıcı olmak aynı şey mi. Kıyaslanacak şey mi bakıcı ve bakıcıyı tutan kadın?siz de calısmıyorsunuz sömestr da neden size tam ücrette bakıcıya kesinti?
sizin de kessinler madem
zihniyete bak ya
Tatilde öğretmen maaşı düşüyor
Bakıcıyla ben bir miyim :)) siz çalışıyor musunuz??Ek ders ücreti alınmıyor sadece, ham maaş sabit. Bakıcılarınıza ek bakım ücreti veriyor musunuz?
Bakıcıyla ben bir miyim :)) siz çalışıyor musunuz??
Yoo her yerde böyle değil biz izindeyken de maaşımızı alıyoruz.Yok artık yazın Bile kim verir abartmış
Hizmet eşittir para
Hizmet yoksa para yok
Her yerde bu böyledir
Bakıcı ile ben bir miyim ifadesine kesinlikşe karşıyım. Onlar olmasa evlatlarımızı kime emanet edeceğiz sınıf kıyaslaması ne mümkün hem ne sınıfı ya..Tabi bakıcı alt sınıf, siz devlete kapağı atıp üst sınıfa çıktınız. Nasıl bakıcıyla siz bir olursunuz. Bakıcı köle, siz koskoca devlette kadrolu öğretmensiniz.
Evet çalışıyorum, öğretmenlik yapıyorum.
Kadın kendi isteği ile izin almıyor. İstediğiniz zaman gelecek istediğiniz zaman gidecek ama siz onun yasal haklarını vermeyeceksiniz öyle mi?Neden devlet memurlariyla kiyaslandi ben de onu anlamadim. Ozel sektorde iki hafta ise gitmezseniz maasinizdan keserler. Bakici devlet memuru degil ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?