Bakıcı, sömestr, ücret?

Ben bakicima 15 tatilde vermiştim. Onun dışında kar tatilidir resmi tatildir bunlarda da kesinti yapmadım. Aynı şekilde kendisi de mesaisinin dışında gitmek zorunda olduğum toplantı vs gibi şeylerde çocuğa baktı diye ek ücret istemedi.

O zaman en iyisi 15 tatilde vermek, yazın da gerekirse gün hesabı yapıp geldiği günler belirli miktarda para vermek değil mi?
en güzeli
15 gün tatili tabiki verin sonuçta kadını çağırsanız gelecek tatil sizinle alakalı

yaz tatili için de baştan konuşun

biz krese 2 ay onceden haber vermek kaydi ile gitmedigi sureleri odemiyoruz.
ama ozel bakici biraz farkli olur,
sonucta sizin cocugunuza baktigi icin baska gelir kapisi yoktur, o 15 gun icin baska bir gelir kapisi da bulamayacagina gore odemelisiniz. Hem yillik izin gibi dusunebilirsiniz.

Yaz icinse eger size de donem donem gelecekse elbette maas odemelisiniz, ya da tamamen 2 ay gelmemesini isteyebilirsiniz. Kardesimin duzeni oyleydi odemiyordu yaz ayinda.

siz de calısmıyorsunuz sömestr da neden size tam ücrette bakıcıya kesinti?
sizin de kessinler madem
zihniyete bak ya

Kuzenim annesi geldiğinde bakıcıya izin verirdi ve o zaman bile vermezdi parasını
İnsan yapmadığı işin parasını almamalı bence
dimi doğru öğretmenler tatilde nasıl alabiliyor acaba o haksa bu nedir ??

sizin de kessinler madem
zihniyete bak ya
Zihniyete bak ya diye tepki vermesek daha güzel olur, fikir danışmak istedim bana kalsa ben de kesmem zaten... ama burda bile birbirinden zıt ikilemler var demek ki bu işin doğrusu kişiye göre

Bi önce ki gittiği yerin numarasını isteyin teyit edin bence kim verir çalışmadığı zamanın ücretini devlet memuru mu bu ? Benim çevremde çok çalışan arkadaşım var onlar hep çalıştığı kadarın ücretini veriyor. Yani hiç duymadım ben böyle bişey

sizin de kessinler madem
zihniyete bak ya
Devlet memuru olmakla bakıcı olmak aynı şey mi. Kıyaslanacak şey mi bakıcı ve bakıcıyı tutan kadın?

Bakıcıyla ben bir miyim :)) siz çalışıyor musunuz??

Tabi bakıcı alt sınıf, siz devlete kapağı atıp üst sınıfa çıktınız. Nasıl bakıcıyla siz bir olursunuz. Bakıcı köle, siz koskoca devlette kadrolu öğretmensiniz.
Evet çalışıyorum, öğretmenlik yapıyorum.

Bakıcı ile ben bir miyim ifadesine kesinlikşe karşıyım. Onlar olmasa evlatlarımızı kime emanet edeceğiz sınıf kıyaslaması ne mümkün hem ne sınıfı ya..

Neden devlet memurlariyla kiyaslandi ben de onu anlamadim. Ozel sektorde iki hafta ise gitmezseniz maasinizdan keserler. Bakici devlet memuru degil ki...
Kadın kendi isteği ile izin almıyor. İstediğiniz zaman gelecek istediğiniz zaman gidecek ama siz onun yasal haklarını vermeyeceksiniz öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…