Tam Gün mü bakacak hangi şehirdesinizBu sene ev sahibim küçük oğluma ve büyük oğluma bakacak.
Ücret olarak 1400 bu konuda çok çok şanslıyım hem üst katta oturuyorlar hemde kadın tanıdık biri.
Bakan kişinin yol parasını yemek parasını ve sigortasını gözeterek ücret belirle
Bence de asgari ücret. Sanirim 2200 oda degilmi. 3 Cocuk bakacakmış 2000 2250 arası uygundur.Sadece cocuklara baksin ekstra is beklemeyin ama cocuklarin yemekleriyle ilgilenmeli tabi. Gunde 5 saat bakacagi icin bence 2000 tl uygundur
1200 lira asgari ücretin yarisi neredeyse cok komik bir para. Bu paraya çalışan insan varmi ki? Hayret ettim doğrusu. Bizim memlekette en çok temizlikçi bakıcı gibi ınsanların emekleri sömürülüyor gercekten.1200 mü ??
Bundan 7 yıl önce annem sadece 1 çocuğa günde 6 saat baktı 1000 TL +sigorta aldı.
İnsanların emeklerini bu kadar da sömürmeyin artık.
Ooo baksana yorumlara 900 lerden bahsediliyor 3 çocuk artı ev işleri hem de sigortasız...1200 lira asgari ücretin yarisi neredeyse cok komik bir para. Bu paraya çalışan insan varmi ki? Hayret ettim doğrusu. Bizim memlekette en çok temizlikçi bakıcı gibi ınsanların emekleri sömürülüyor gercekten.
Amin canım. Şahsen benim vicdanım el vermez. Hersey para değil gerçekten.Ooo baksana yorumlara 900 lerden bahsediliyor 3 çocuk artı ev işleri hem de sigortasız...
Ne diyelim Allah herkese kolaylık versin.
Bebek tam gün, büyük oğlum ise 15.00 & 17.30 arasıTam Gün mü bakacak hangi şehirdesiniz
Yasadıgıniz sehırde fiyatlar mı boyle? arkadaslarınız mı vıcdansız?Çevremdeki örnekleri size vereyim konu sahibi siz oradan bir fiyat belirlersiniz:
Sitedeki komşumun üç çocuğu var ikisi ilkokul çağında bir tanesi iki buçuk yaşında, bakıcısı sabah 7de geliyor akşam beş gibi gidiyor, çocukları dışarı çıkarıp oyun oynatma ilgilenme, evi silip süpürme yemeğe yardım etme filan hepsini yapıyor, sigortası yok aldığı maaş:900
Bir tane arkadaşımın da üç tane çocuğu var ikisi ilkokul çağında bir tanesi 8 aylık. Sabah 8 akşam 5 ev işine yardım etme de dahil sigortasız aldığı ücret:1000
Bir arkadaşım daha var ikizleri var 15 aylıklar. Ev işleri yaptırmıyor sadece çocukların bakımıyla ilgileniyor sigortasız aldığı maaş:1100
Bir arkadaşım daha var onun da iki tane çocuğu var birisi 5 yaşında ancadır, diğeri ilkokul çağında. Sabah 8 akşam 5 sigortasız aldığı maas: 1200
Yaşadığınız şehire göre de farklılık gösterebilir ama benim yaşadığım şehirde bakıcı fiyatları aşağı yukarı böyle
Kesinlikle katılıyorum vicdansızlık hem üç çocuk hem ev temizliği en az 2500 vermeli en azzYasadıgıniz sehırde fiyatlar mı boyle? arkadaslarınız mı vıcdansız?
Uc cocuk sabahtan aksama kadar eve tum ev isleri yemek dahil sigorta yok, 900tl nedır.
Cok sasırdım.
Konu sahibine 1200 iyi ya da 1400 iyi yazan sizdiniz. Şimdi neden 2500 mü vermeli diyorsunuz ?Kesinlikle katılıyorum vicdansızlık hem üç çocuk hem ev temizliği en az 2500 vermeli en azz
1200 net çok iyi canm.. Üstü fazla olur.. Altı da olursa biraz ucuza bakıyorum gibi düşünebilir
1400iyi aynı devam et canm.. Daha üstü olmaz zaten yarım gün
Konu sahibinin iki çocuğu ve yarım gün bakılacaktı temizlik falanda yoktu.. Ama bu üç çocuk tam gün artı temizlik yemek falan da varKonu sahibine 1200 iyi ya da 1400 iyi yazan sizdiniz. Şimdi neden 2500 mü vermeli diyorsunuz ?
Konu sahibinin 3 çocuğu var. Eskiden de yemek ve temizlik yokmuş. Sadece arada yapıyor yazmış konu sahibi.Konu sahibinin iki çocuğu ve yarım gün bakılacaktı temizlik falanda yoktu.. Ama bu üç çocuk tam gün artı temizlik yemek falan da var
Yok suçlamadım fikrimi söyledim..Konu sahibinin 3 çocuğu var. Eskiden de yemek ve temizlik yokmuş. Sadece arada yapıyor yazmış konu sahibi.
Size göre yüksek fiyat yazan üyeleri ya bakıcıdırlar ya da provoke amaçlı yazıyorlar diye de suçladınız.
İşte yazmış eskiden kreşe de gidiyormuş çocuklar.. Yani şimdi sıkıntı ne anlamadımKonu sahibinin 3 çocuğu var. Eskiden de yemek ve temizlik yokmuş. Sadece arada yapıyor yazmış konu sahibi.
Size göre yüksek fiyat yazan üyeleri ya bakıcıdırlar ya da provoke amaçlı yazıyorlar diye de suçladınız.
Siz okuduğunuzu anladınız mı ?İşte yazmış eskiden kreşe de gidiyormuş çocuklar.. Yani şimdi sıkıntı ne anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?