Asgari ücreti saatlik 55TL düşündüğünde 5 saat çalışıyor ama anne çıkmadan eve geliyor onun gelmesini bekliyor öyle çıkıyor +1 saat öyle var bi nevi 6 saat çalışıyor 100TL de aylık yol masrafı olsa 1750 alması gerekiyor 3 çocukta zor ayrıca uzun süredir çalıştığı biri o yüzden düz hesap 2000TL bence yüksek değil
Allah yardımcınız olsun sonuçta evlatlarımıza bakıyorlar hakları ne ise vermek gerektabi muhakkak eve giris-cikis saatine gore hesaplama yapilmali.
hesap bu cikiyorsa ederi budur o zaman, allah kolaylik versin.
benim kucuk sipa da kreste son donemi, sonra okula baslayacak, bizim kesede inanilmaz bir rahatlama olacak,
kucukken bu isler cidden cok masrafli.
Ben maas konusunu bilmiyorum piyasayi bilmedigim icin ben Turkiye'deyken temizlik icin gelen yardimciya dahi gunluk sigorta yapiyordum. Is kazasi veya meslek hastaligi gibi bir sey yasanirsa maddi veya manevi sorumlulugunu alamazsiniz sigortasiz calisanin.
Günlük sigorta nasıl yapiyorsunuz ?
Asgari ücret verilmek istenmesini çok abartı buluyorum 10 saat çalışıp asgari ücret alanlar var hadi en az 8 saat diyelim. 5 saat çalışacakmış bakıcı 2000 iyidirGeçen sene kreş 1000 + bakıcı 1400 = 2400 oluyormuş. Kreşteki gibi bir faaliyet sunmayacağına göre bence 2000 lira vermelisiniz. Durumunuz daha müsaitse asgari ücret çok daha iyi olur tabi. Bir de yukarıda bir arkadaş daha bahsetmiş sigorta prim desteği, aslında araştırsanız da sigortasını da yatırsanız çok daha iyi ve doğru olur.
Bende doktor olsam veririm ama kadın doktor değil memur.. Üç bin alıyorÜcretli öğretmenliK zaten hala da aynı ücreti az ama annem doktor kuzenimin çocuğuna baktı günde 6 saat 1000 TL aldı ve sigortası da yapıldı.
Memur ve 3bin mı alıyor?Bende doktor olsam veririm ama kadın doktor değil memur.. Üç bin alıyor
Memur ve 3bin mı alıyor?
Konu sahibinin kaç bin TL almasına bakmaz o iş...Bende doktor olsam veririm ama kadın doktor değil memur.. Üç bin alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?