tatil günlri kesmeniziyi niyetsizlikolur.illa gel de diyemezsiniz. zaten iki gün üç gün olur böyle ratil. kısaca kızınızla iyiyse göz yumun. bakıcı kolay bulunmuyor. soğukluk girerse olan size olur.Bunu esim kabul etmiyor iste olmaz oyle sey diyor
Merhabalar be ogretmenim ve bir yasindaki kizimin bakicisi var. Biz bakiciyla hafta ici her gun diye anlastik. Fiyati.buma gore ayarladik. Fakat hanimefendi simdi benim dersimin bos oldugu zamanlarda ve hatta kar tatili oldugu zamanlarda resmen gelmek istemiyor. Resmi tatillerde milli bayramlarda zaten gelmiyor. Fakat bugun zayen kar var diye erken gonderdim ve yarin da gelmek istemiyor.. Yerimde olsaniz ne yaparsiniz.. Kiza bakmasa yaptigi is hassas olmasa bilirdm diyeceklerimi de konu kizimin da icinde oldugu bi durum olunca ne yapacagimi sasisrdim yerimde olsaniz ne yaparsiniz
Ama ben kadin resmen cani istemediginde gelmiyor dvlet memurlari boyle rahat degil diye dusunuyorum. İcten ice enayi miyim ben diyorm
cihaz var ecde her zaman olmsa da bi iki kez dinledik cok sukir sikinti yoktu. Evi de cok uzak degil kaldi ki ostanbul da sabah kar dahi yoktu ogleden aonra da erken ciktisonraki yorumlarınızda maaşının düşük olmadığını ve yol ücreti ödediğinizi de yazmışsınız
eğer bakıcınızın evi sizinkine çooook çooook uzak değilse
bu durumda bu kadar ufak hesaplar yapan bir bakıcının 1 yaşındaki bir çocukla siz yokken nasıl ilgilendiği şüphe yarattı açıkçası bende.
evde kamera veya ses kayıt cihazı var mı?
benim arkadaşlarım çok çekti maalesef bakıcılardan...
Parasi tam verilmeliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?