Bakici

Kaç İngiliz tanıyorsunuz acaba?
5 6 tanıdığım var eski firmamda çalışıyordu
Avukatmısınız ben sevmiyorum böyle İngilizce yabancı yazıları yani onlar konuşurken hiç Türkçe kelime kullanmıyorlar
Kelime yanlışı olabilir ama asimile olması yanlış geldi

Burda oyle seyler yok, Anne bebek siniflari. Yoksa dururmuyum tabiki giderim oglumla. Sikayet ettim. Kadini savunuyorlar tabiki. 20 senelik bakici ya guya.
Yok gondermiyorum. Okula gidesiye kadar idare etcez birlikte oglumla. Bir sekilde onu oyaliyacak bsyler bulurum, cok cabuk skilan bir cocuk oglum, mizlayip duruo. O yuzden dedim gitsin krese degisiklik olur. Pisman oldum. Neyse

1.5 yasinda bir cocuk icin ve 4 kisilik bir grup icin oldukca sorumsuz bir davranis bakici ya da bakicilar.
Ben soyle dusunurum. E bunlar kavga ederken sen nerdeydin. Morarmadan once nicin benimle konusmadin . Bakin boyle boyle bi durum oldu son anda gordum morarma falan olursa haberiniz olsun diye. Ayrica bu cocuk nasil gozden kacar hepi topu 4 cocuk. Kafasi bi yere carpsa Allah korusun daha kotu seyler olsa senin 20 yilligini kim dinler.. ben olsam asla birakmazdim.. ya da oldukca agir yapardim

Tagesmutter mi bakıyordu? Ben de çalışmak için bırakmayı bazen düşünüyorum ama tedirginim.
Size geçmiş olsun, çocuğunuzu almakta haklısınız.
Bu arada insanın dili ister istemez bozuluyor, üzülmeyin.
Sevgiler.

Social değil sosyal , shok değil şok sizde bu türkçenizle beni shock ettiniz gerçekten.Eğer kavga ediyorlarsa göndermeyin demek ki kadın başında durmuyor.

Ne takmışsınız kadının Türkçesine maşallah herkes tdk üyesi. Kadın Türkçeyi sonradan öğrendim diyor! Ne ego kastınız kadınla dalga geçenler özür mü dileseki cool olmakla itham edenler bir afedersin biz yanılmısız mı dese ki?

Benim yeğenim 4-5 ay önce kreşe başladı yani 19 aylık falanken ama benim yeğenim çok fena bir çocuk gelene gidene tokat atıp ısırıyor gerçekten üzücü bir durum ordaki çocukların sucu ne ki? Ama iste sosyalleşmesi gerekiyor çünkü henüz tek kelime bile konuşamıyor.

Anne - bebek sınıfı veya aktivite sınıfı vardır hayatım. En basitinden babysensory diye aratin. Burada var ve İngiltere merkezli bir oluşum.

sizin yaptiginizi

Eğer ingilizce klavye kullanıyorsanız veya siklikla ingilizce yaziyorsaniz değiştirebilir.

Eğer öyle bir durum varsa yazarken kontrol edilir öyleyse.

Benim telefonum da yok yazdığımda YÖK diye düzeltme yapıyor ama her seferinde değiştiriyorum. Cümlenin gidişatından anlaşılır diye salıvermiyorum.

Kaldı ki konu sahibi yurtdışında yaşadığı için anadiline hakim olmadığını yazdı. Boş yere savunmanıza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…