- Konu Sahibi brunettella
-
Kaç İngiliz tanıyorsunuz acaba?Hiçbir İngiliz kötü İngilizce konuşmaz ama türkler asimile oluveriyor
5 6 tanıdığım var eski firmamda çalışıyorduKaç İngiliz tanıyorsunuz acaba?
Kaç İngiliz tanıyorsunuz acaba?
Konu sahibi Türkçe anadiliniz mi?
Sonradan mı yurtdışına gittiniz yoksa doğma büyüme mi?
Calosniyorsabiz anne-bebek sınıflarına götürün. Orada anne de bebekle beraber oluyor. Bizim minnoşun da dişleri çıkıyor ve fena ısırma halinde. Bizim elimizi ısırıyor çok fena canımız yanıyor ve diş izleri vs çok kalıyor. Yani bebeğinizin canı çok yanmış olabilir. Çünkü saatler geçtikten sonra bile morartı vardı anladığım kadarıyla. Ben olsam o kadına yöneticisine vs de gider hatta milli eğitime de şikayet ederdim. Bir daha da çocuğumu oraya göndermezdim.
Kahkaha attımShok olduysanız
Moralmasina izin vermeyin .
Bence başka bir yerde de social olabilir ...
20 senelik bu işi yapıyorsa
Bıraksın artık
Shok etmesin insanları
Social olsun o da ..
Tagesmutter mi bakıyordu? Ben de çalışmak için bırakmayı bazen düşünüyorum ama tedirginim.Burda oyle seyler yok, Anne bebek siniflari. Yoksa dururmuyum tabiki giderim oglumla. Sikayet ettim. Kadini savunuyorlar tabiki. 20 senelik bakici ya guya.
Yok gondermiyorum. Okula gidesiye kadar idare etcez birlikte oglumla. Bir sekilde onu oyaliyacak bsyler bulurum, cok cabuk skilan bir cocuk oglum, mizlayip duruo. O yuzden dedim gitsin krese degisiklik olur. Pisman oldum. Neyse
Bir üye var mayfl diye o da İng bildiğini iddia ediyorKaç İngiliz tanıyorsunuz acaba?
Bundan bu kadar emin olma. Burdaki zenciler konuşuyor ama ben tek kelime anlamıyorum.Hiçbir İngiliz kötü İngilizce konuşmaz ama türkler asimile oluveriyor
Anne - bebek sınıfı veya aktivite sınıfı vardır hayatım. En basitinden babysensory diye aratin. Burada var ve İngiltere merkezli bir oluşum.Burda oyle seyler yok, Anne bebek siniflari. Yoksa dururmuyum tabiki giderim oglumla. Sikayet ettim. Kadini savunuyorlar tabiki. 20 senelik bakici ya guya.
Yok gondermiyorum. Okula gidesiye kadar idare etcez birlikte oglumla. Bir sekilde onu oyaliyacak bsyler bulurum, cok cabuk skilan bir cocuk oglum, mizlayip duruo. O yuzden dedim gitsin krese degisiklik olur. Pisman oldum. Neyse
sizin yaptiginiziMrhblar ,
Bir sey soylemek istiyorum persembe gunu ve cuma gunleri oglumu krese birakiyorum ( sirf social olsun diye).
Toplam 4 cocuk gidiyor oraya. 1 kisi bakiyor.
Persembe gunu bakici dedi ki, cocuklan kavga ettiler. Oglum 19 aylik kavga nedir bilmez. Elinde cizik vardi o gun. Bsy demedim. Ertesi gun almaya gidince oglumu yani cuma gunu. O cocuk oglumun ellini isirmis ( moralmis) ve en kotusu de yuzunu gozunun yan tarafini isirmis ayni sekilde ( moralmis sekilde)
Ben bsy demedin ciktim. Shok oldum. Eve geldim bakici sirketine resimleri yolladim
Oglumun normal mi bu diye. Onlarda tabiki cocuk bunlar diyip gectiler.
Oglanin annesi aradi ozur diledi.
Ama dedim birakmicam oglumu artik oraya diye. Hani 1 kere kavga edip sonra 2 ciye isirdi. 3 ci isirikta kadin bakici nerdeydi?
Bakici tabi cok kotu oldu 20 senelik bu isi yapiyorum diye..
Bilmiyorum siz olsaniz napardiniz? Birakirmiydiniz tekrar veya Abartiyormuyum acaba?
Şu yazdığınız çok itici. Cep telefonundan yazıyoruz ve çoğu şeyi değiştiriyor.
Eğer ingilizce klavye kullanıyorsanız veya siklikla ingilizce yaziyorsaniz değiştirebilir.Cep telefonu sosyali social, şoku shok diye değiştirmez.
Konu sahibi anadilini unuttuğu için öyle yazıyor.
Eğer ingilizce klavye kullanıyorsanız veya siklikla ingilizce yaziyorsaniz değiştirebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?