Bakıcıya tatilde ucret

Valla OTE="umran80, post: 38194243, member: 168111"]Siz 4 buçuk ay mı tatil yapıyorsunuz?[/QUOTE]
Valla ben de öğretmenim ama 2.5 ay tatil yapıyorum. Siz 4.5 ay tatili nerde yapıyorsunuz bilmiyorum. Tamam yaz tatilinde vermeyin madem ama kış tatili 15 gün sonuçta.

aylık ne kadar veriyorsan onu hafta içi kaç gün bakıyorsa bölüp hesabını yaparsın.
2 saat çok fazla değil.

Valla OTE="umran80, post: 38194243, member: 168111"]Siz 4 buçuk ay mı tatil yapıyorsunuz?
Valla ben de öğretmenim ama 2.5 ay tatil yapıyorum. Siz 4.5 ay tatili nerde yapıyorsunuz bilmiyorum. Tamam yaz tatilinde vermeyin madem ama kış tatili 15 gün sonuçta.[/QUOTE]
Ben oğrenciyim kışın bir ay yazın 3.5 ay tatilim var

normalde ne kadar veriyorsun peki?
100 tl bana da çok az geldi açıkçası

Hımm ben sizi çalışıyor sanmıştım. O zaman saay hesabı yapıp makuş bir ücret verebilirsiniz.

Kış tatili 15 gün sonuçta
Çok ince hesap yapmayın, aylık 600 liraya çalışan insan ihtiyaçlıdır
Yaz tatili tamam ama 15 günlük bir tatilde kesmeyin parasını, gönlü hoş olsun

Bizde de babası sömestr da tatil. 2 hafta bakıcı gelmeyecek. Ama biz yine parasını tam vereceğiz. Sadece yazın 2 ay vermeyeceğiz. Benim şahsi düşüncem bakıcının ücret yönünden memnun edilmesi. Sonuçta en kıymetlimizi emanet ediyoruz ona.

15 gün olsa vermeniz daha uygun olurdu.ama bir ay olduğu için
haftada 3 günden 2 saat.bir ayda 24 saat ediyor.normalde tam gün 600 tl ise
200 tl uygun bence.

aynen katılıyorum, maaşını kesmeyin gerekiyorsa arada gelsin baksın.. kırılıp başkasıyla anlaşırsa yeni ve güvenilir birini bulmakta zorlanabilirsiniz..
1 ay için insanların motivasyonunu düşürmeğe değmez. Hem bakarken de özel işlerin olur, o zaman tolere etmez kadın ya da istemeyerek yapar.
Çocuk emanet ediyoruz, çok önemli bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…