1 ay benimki 100 az olur duşununce ne yapsam kiHaftada üç akşam iki saat dediğiniz 15 günlük sömestre tatili için mi sadece..
Valla ben de öğretmenim ama 2.5 ay tatil yapıyorum. Siz 4.5 ay tatili nerde yapıyorsunuz bilmiyorum. Tamam yaz tatilinde vermeyin madem ama kış tatili 15 gün sonuçta.[/QUOTE]Valla OTE="umran80, post: 38194243, member: 168111"]Siz 4 buçuk ay mı tatil yapıyorsunuz?
1 ay benimki 100 az olur duşununce ne yapsam ki
Aylık 600 tl tam 5 gün olunca 100 tl normal gibi gelmişti bilmiyorumaylık ne kadar veriyorsan onu hafta içi kaç gün bakıyorsa bölüp hesabını yaparsın.
2 saat çok fazla değil.
Kendi evinde bakıyor 5 gun sabahtan akşama kadar 600 tl veriyorumEvet bence de çok az.
diğer zamanlarda nasıl geliyordu..
600 veriyorum haftada 5 gün bakıyornormalde ne kadar veriyorsun peki?
100 tl bana da çok az geldi açıkçası
Kendi evinde bakıyor 5 gun sabahtan akşama kadar 600 tl veriyorum
Tamam ozaman konuşurum once ona sorarım bişey demezse abla ben böyle duşundum sen ne dersin derim200 lira falan vermek gerekiyor bence en az.
tam bende böyle yazacaktım :)200 lira falan vermek gerekiyor bence en az.
Saat ücreti olmazda hafta da 3 gün bakacak 2 saat bir aylık tatilimde 200 uygun muHımm ben sizi çalışıyor sanmıştım. O zaman saay hesabı yapıp makuş bir ücret verebilirsiniz.
Ben oğrenciyim durumum iyi değil tatilim de 1 ayKış tatili 15 gün sonuçta
Çok ince hesap yapmayın, aylık 600 liraya çalışan insan ihtiyaçlıdır
Yaz tatili tamam ama 15 günlük bir tatilde kesmeyin parasını, gönlü hoş olsun
Bence de uygun konuşucam bakalım15 gün olsa vermeniz daha uygun olurdu.ama bir ay olduğu için
haftada 3 günden 2 saat.bir ayda 24 saat ediyor.normalde tam gün 600 tl ise
200 tl uygun bence.
1 ay için insanların motivasyonunu düşürmeğe değmez. Hem bakarken de özel işlerin olur, o zaman tolere etmez kadın ya da istemeyerek yapar.aynen katılıyorum, maaşını kesmeyin gerekiyorsa arada gelsin baksın.. kırılıp başkasıyla anlaşırsa yeni ve güvenilir birini bulmakta zorlanabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?